ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Δωρεάν ίντερνετ για όλους στη Γλυφάδα

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ


Για το δήμο Γλυφάδας η συνδεσιμότητα των πολιτών σε σύγχρονα τηλεπικοινωνιακά δίκτυα αποτελεί προτεραιότητα. Το πρόγραμμα WiFi4EU δίνει τη δυνατότητα σε δήμους να εγκαταστήσουν σημεία Wi-Fi σε δημόσιους χώρους, όπως βιβλιοθήκες, μουσεία, δημόσια πάρκα και πλατείες.



Στόχος του προγράμματος WiFi4EU είναι η στήριξη με προϋπολογισμό 120 εκατ. ευρώ για την περίοδο 2017-2019 της εγκατάστασης σύγχρονου εξοπλισμού Wi-Fi στα κέντρα κοινωνικής ζωής.

«Ο δήμος Γλυφάδας στο πλαίσιο της στρατηγικής που έχει σχεδιάσει για την ανάπτυξη ψηφιακών υπηρεσιών στην πόλη συνεχίζει να πρωτοπορεί, εγκαθιστώντας σταδιακά δωρεάν ασύρματο δίκτυο σε ολόκληρη την πόλη. Η πρώτη φάση εγκατάστασης ευρυζωνικών υποδομών υψηλών ταχυτήτων για την παροχή δωρεάν πρόσβασης στο διαδίκτυο ολοκληρώθηκε πρόσφατα και έτσι πλέον παρέχεται δωρεάν Wi-Fi για τους δημότες και επισκέπτες του δήμου σε δέκα περιοχές, ενώ ήδη προχωρούμε στην υλοποίηση της δεύτερης φάσης» ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου.

Και συνεχίζει: «Πλέον, φιλοδοξούμε να ενταχθεί η Γλυφάδα στο νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα WiFi4EU που προσφέρει η Ευρωπαϊκή Ένωση κι έτσι να πετύχουμε την ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο σε όλη την πόλη μας, ώστε καθένας μπορεί να συνδεθεί ελεύθερα και σε υψηλές ταχύτητες με το κινητό του τηλέφωνο, τον φορητό υπολογιστή ή το τάμπλετ του».

Ο κ. Παπανικολάου υπογραμμίζει ότι «παράλληλα με την ανάπτυξη του μητροπολιτικού δικτύου υψηλών ταχυτήτων, ο δήμος Γλυφάδας διαθέτει πλέον ένα αξιόπιστο δίκτυο ευρυζωνικών υποδομών, το οποίο αποτελεί τη βασική προϋπόθεση για την ανάπτυξη υπηρεσιών και εφαρμογών »Ευφυών Πόλεων» (Smart Cities Infrastructure), όπως αυτές που προσφέρουμε εδώ και τρία χρόνια στους δημότες μας και συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε».



 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ






 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius > service> smartphone> iphone> samsung> service >Επισκευή > Υπολογιστών > laptop

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ GLASS DRIVE ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ > ΑΓΓΕΛΙΚΗ > ΖΕΡΝΟΥ > ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ> ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ >

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια