ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Πρωτοφανές: Οι ΗΠΑ θύμωσαν που η Ρωσία απάντησε με απελάσεις στις αμερικανικές... απελάσεις


Πρωτοφανής παραβίαση των κανόνων της κοινής λογικής αποτελεί η ανακοίνωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ το οποίο αναφέρει «περαιτέρω επιδείνωση των σχέσεων των ΗΠΑ με τη Ρωσία» σε επίσημη ανακοίνωσή του μετά την απόφαση της Μόσχας να απελάσει 60 Αμερικανούς διπλωμάτες σε απάντηση των κυρώσεων από την Ουάσινγκτον για την υπόθεση της δηλητηρίασης του Ρώσου πρώην διπλού πράκτορα Σεργκέι Σκριπάλ.



Εν ολίγοις οι Αμερικανοί θύμωσαν επειδή η Ρωσία απάντησε στις δικές τους εχθρικές ενέργειες.

«Η σημερινή ρωσική ενέργεια να απελάσει Αμερικανούς διπλωμάτες σηματοδοτεί την περαιτέρω επιδείνωση των σχέσεων Ρωσίας-ΗΠΑ» τονίζεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ υπογραμμίζει επίσης ότι «η κίνηση της Ρωσίας ήταν αναμενόμενη και οι ΗΠΑ θα την αντιμετωπίσουν» αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το μέλλον.

Σύμφωνα με το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών η απέλαση «αδήλωτων Ρώσων αξιωματικών ασφαλείας» από τις ΗΠΑ και άλλες χώρες-συμμάχους της ήταν μια «κατάλληλη απάντηση στη ρωσική επίθεση στο έδαφος του Ηνωμένου Βασιλείου».

Νωρίτερα η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ είχε τονίσει ότι «είναι ξεκάθαρο από τη λίστα που μας παραδόθηκε ότι η Ρωσία δεν ενδιαφέρεται για διάλογο όσον αφορά τα θέματα που αφορούν τις δύο χώρες» προσθέτοντας ότι «διατηρούμε το δικαίωμά μας να απαντήσουμε».

Εδώ έχουμε μια κατηγορία χωρίς αποδείξεις (το είπε άλλωστε και ο ίδιος ο Έλληνας πρωθυπουργός Α.Τσίπρας) εναντίον της Ρωσίας για την δηλητηρίαση Σκριπάλ (που στην τελική δεν συνέφερε την Ρωσία ο θάνατός του, ότι ζημιά είχε κάνει, την έκανε στο παρελθόν).

Πέραν αυτού οι ΗΠΑ στηριζόμενες στην λογική του «πως τολμάς και μου ανταπαντάς» εμφανίζονται τώρα θυμωμένες για τα ρωσικά αντίποινα.


Προφανώς στο Πεντάγωνο ξεχνούν ότι η Μόσχα διαθέτει ισοδύναμο πυρηνικό οπλοστάσιο όπως το αμερικανικό και αυτό τους δίνει άμεσα το δικαίωμα να μπορούν να προχωρούν σε ισοδύναμα αντίποινα.




 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ






 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius > service> smartphone> iphone> samsung> service >Επισκευή > Υπολογιστών > laptop

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ GLASS DRIVE ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ > ΑΓΓΕΛΙΚΗ > ΖΕΡΝΟΥ > ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ> ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ >

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια