ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

«Μπλοκ» Ελλάδας-Τουρκίας και Κύπρου κατά της απέλασης Ρώσων διπλωματών

Προκλητικές δηλώσεις από τον Βρετανό υπουργό Άμυνας: «Η υπομονή μας με τον Πούτιν εξαντλείται»



Στο μεταξύ η Βρετανία φαίνεται πως οδηγεί στην κατάσταση στα άκρα αναφορικά με τις σχέσεις με τη Ρωσία. Ο Βρετανός υπουργός Άμυνας Gavin Williamson δήλωσε σήμερα πως «όλος ο κόσμος» τάσσεται μαζί με τη Βρετανία γύρω από την δηλητηρίαση με το νευροτοξικό παράγοντα του πρώην Ρώσου πράκτορα Σκριπάλ για συνεχίσει απειλητικά λέγοντας πως η  υπομονή της παγκόσμιας κοινότητας απέναντι στον Β.Πούτιν εξαντλείται, χωρίς βέβαια να διευκρινίσει τι θα γίνει όταν αυτή εξαντληθεί.


«Η υπομονή της παγκόσμιας κοινότητας εξαντλείται με τον πρόεδρο Πούτιν και τις ενέργειές του και το γεγονός ότι σε όλο το ΝΑΤΟ σε όλη την ΕΕ τα κράτη στέκονται αλληλέγγυα στη Βρετανία, σκέφτομαι ότι αυτό είναι η καλύτερη απάντηση που θα μπορούσαμε να έχουμε», είπε  Βρετανός υπουργός.


 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ






 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius > service> smartphone> iphone> samsung> service >Επισκευή > Υπολογιστών > laptop

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ GLASS DRIVE ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ > ΑΓΓΕΛΙΚΗ > ΖΕΡΝΟΥ > ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ> ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ >

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια