ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Νέες εξελίξεις σχετικά με την πρόταση για τη μετονομασία της Λ. Βάρης – Κορωπίου

Φαίνεται πως δε θα γίνει δεκτή η πρόταση του ΓΕΣ να μετονομαστεί η λεωφόρος Βάρης Κορωπίου σε «Λεωφόρος Σχολής Ευελπίδων».



Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του 3vita.gr, το θέμα συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Κρωπίας με μορφή αντιπαραθετικών ψηφισμάτων και η βούληση του σώματος ήταν να απορρίψει με μεγάλη πλειοψηφία τη μετονομασία. Μόλις δύο δημοτικοί σύμβουλοι ήταν υπέρ της πρότασης.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ: «Οι εκπρόσωποι του Κορωπίου επικαλέστηκαν μάλιστα στη συζήτηση μια άτυπη «σφυγμομέτρηση» που έκαναν στους δημότες η οποία πέραν πάσης αμφιβολίας έδειξε ότι η τοπική κοινωνία δεν επιθυμεί ο κεντρικότερος οδικός άξονας της πόλης να πάρει το όνομα της Στρατιωτικής Σχολής. Ένας λανθάνων τοπικισμός επιθυμεί την αποτύπωση της πόλης στο όνομα της τόσο γνωστής λεωφόρου».


Ωστόσο, ο Δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτρης Κιούσης, ήταν αρχικά θετικός στην ιδέα, αλλά δεν συμμετείχε στη συζήτηση ενεργά, καθώς το ψήφισμα υπέρ της μετονομασίας προερχόταν από έτερο αντιδήμαρχο. Τέλος, και το Δ.Σ του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, ήταν υπερ στην μετονομασία.



 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ






 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius > service> smartphone> iphone> samsung> service >Επισκευή > Υπολογιστών > laptop

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ GLASS DRIVE ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ > ΑΓΓΕΛΙΚΗ > ΖΕΡΝΟΥ > ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ> ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ >

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια