ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Προκλητικό Τουρκικό δημοσίευμα για Καμμένο: Μας ξέφυγε στα Ίμια – Εχει ξεπεράσει τα όρια

Η τουρκική εφημερίδα Haber46 επιτίθεται στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, με δημοσίευμα με τον τίτλο «Ο υπουργός που ξέφυγε από τους Τούρκους στρατιώτες έχει ξεπεράσει τα όρια».



Το δημοσίευμα -με αφορμή τις δηλώσεις Καμμένου χθες, Κυριακή, μετά την στρατιωτική παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, όταν απείλησε με «συντριβή» την Τουρκία- υποστηρίζει ότι η Ελλάδα αυξάνει κάθε μέρα τις προκλήσεις προς την Τουρκία.

«Οι αλαζονικές δηλώσεις της Ελλάδας σχετικά με την αύξηση της έντασης είναι αρκετά αποτελεσματικές. Μιλώντας σε στρατιωτική παρέλαση στην πρωτεύουσα της Ελλάδας για την 25η Μαρτίου, ο Έλληνας υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, έβαλε ως στόχο την Τουρκία» τονίζεται στο δημοσίευμα, που συνεχίζει, παραθέτοντας ένα απόσπασμα της ομιλίας του υπουργού και καταλήγοντας ότι «βρήκε το θράσος να απειλήσει την Τουρκία με τέτοιες εκφράσεις».


Στο τέλος του άρθρου τονίζουν ότι όταν ο Πάνος Καμμένος πήγε για την κατάθεση στεφάνου στην μνήμη του πληρώματος του ελικοπτέρου στα Ίμια «είδε τα τουρκικά στρατεύματα στην περιοχή και απομακρύνθηκε γρήγορα από την περιοχή χωρίς να κοιτάξει πίσω».




 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ






 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius > service> smartphone> iphone> samsung> service >Επισκευή > Υπολογιστών > laptop

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ GLASS DRIVE ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ > ΑΓΓΕΛΙΚΗ > ΖΕΡΝΟΥ > ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ> ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ >

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια