ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Γλυφάδα: Η καθαριότητα είναι πολιτισμός και αξιοπρέπεια (video)

ΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ, ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΚΑΔΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ


Ανακοίνωση εξέδωσε ο δήμος Γυφάδας, συνοδευόμενη από video, εξηγώντας τον βασικό ρόλο που παίζει για τη διοίκηση του Γιώργου Παπανικολάου η καθαριότητα. Στο video φαίνεται ο τρόπος με τον οποίο οι υπάλληλοι στον τομέα καθαριότητας, διαχειρίζονται την καθαριότητα των κάδων απορριμμάτων της πόλης.





Ολόκληρη η ανακοίνωση του δήμου:
«Η καθαριότητα είναι πολιτισμός, είναι αξιοπρέπεια, είναι στοιχειώδης προϋπόθεση για μια βιώσιμη πόλη.

Είναι μία από τις βασικές μας προτεραιότητες και την υπηρετούμε καθημερινά με πρόγραμμα, μέθοδο, πολύ κόπο, πολλή δουλειά.

Στο παρακάτω βίντεο παρουσιάζουμε τις μεθόδους διαχείρισης, φροντίδας και καθαρισμού των πολύπαθων κάδων απορριμμάτων της πόλης μας .
Πρόκειται για ένα ζήτημα που όλους μας αφορά καθημερινά , συχνά όμως δεν μπορούν να αντιληφθούν όλοι οι συμπολίτες μας την τεράστια προσπάθεια που γίνεται , κυρίως λόγω του γεγονότος ότι ο μεγάλος όγκος αυτής της δουλειάς εκτελείται κατά τις βραδινές ή τις πολύ πρωινές ώρες για την αποφυγή οχλήσεων και ταλαιπωρίας των οδηγών.

Ας βοηθήσουμε όλοι σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια, να είναι η Γλυφάδα μας πόλη όμορφη και καθαρή, πόλη να χαίρεσαι να ζεις, να περπατάς και να αναπνέεις».

Δείτε το video:




 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ






 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius > service> smartphone> iphone> samsung> service >Επισκευή > Υπολογιστών > laptop

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ GLASS DRIVE ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ > ΑΓΓΕΛΙΚΗ > ΖΕΡΝΟΥ > ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ> ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ >

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια