ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ζώδια: Αστρολογικές Προβλέψεις Ζωδίων 23-4-2018

Καθημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια .Εργασία,Καριέρα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ...


Κριός
Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό αλλάζει, Κριέ, και σου δίνει χώρο να διαμορφώσεις τις συνθήκες που επιθυμείς για την καθημερινότητά σου. Μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις, αλλά προσπάθησε να δείξεις συνέπεια στις υποχρεώσεις σου, ώστε να πετύχεις να μην αφεθούν εκκρεμότητες για το μέλλον.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο Ερμής που είναι στο δικό σου ζώδιο, Κριέ, σου φτιάχνει την επικοινωνία με το ταίρι σου και θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του, ώστε να γίνει η σχέση σου ιδανική.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα περάσεις σήμερα μερικές δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα, Κριέ, αλλά πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να τις αντιμετωπίσεις με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά, αφού οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Ταύρος
Γενικά
Η οικογένεια, Ταύρε, καταφέρνει μετά από μεγάλο διάστημα ασυνεννοησίας να βρει τη χρυσή τομή και να τακτοποιήσει ζητήματα που βρίσκονται σε εξέλιξη. Μπορείς να συμμετάσχεις στη διαδικασία αυτή, κρατώντας όμως τις απαραίτητες ισορροπίες και χωρίς να αναλαμβάνεις το μερίδιο ευθύνης άλλων.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Ταύρε, κάτι σε προβληματίζει κι έχεις αρκετό εκνευρισμό. Στη συζήτηση που θα κάνεις με το ταίρι σου, ξεκαθάρισέ τα όλα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Ταύρε, θα συνεχίσει να πηγαίνει πολύ καλά, αρκεί να φροντίσεις να ξεκουραστείς και να προγραμματίσεις μερικά θέματα σε σχέση με την πορεία της. Μην πάρεις σήμερα αποφάσεις, που αφορούν το μέλλον των οικονομικών σου. Πρέπει άμεσα να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις.

Δίδυμοι
Γενικά
Οι καταστάσεις, Δίδυμε, βελτιώνονται σε πολλά επίπεδα το ερχόμενο διάστημα, αρκεί να μην υπερβάλλεις και να μπορέσεις να συγκεντρωθείς όσο πρέπει, για να μπουν σε τάξη τα πράγματα. Η κόπωση των ημερών είναι μεγάλη, αλλά σύντομα θα σου δοθεί η ευκαιρία να ξεκουραστείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Δίδυμε, έχει μπει σε μια καλή πορεία, έχεις και την Αφροδίτη σύμμαχο, που είναι στο ζώδιό σου, οπότε σήμερα όλα θα πάνε πολύ καλά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην κάνεις κάποια αλλαγή σήμερα στη δουλειά σου, Δίδυμε, και προπάντων μην κλείσεις συμφωνίες, αν δεν τις έχεις σκεφτεί πολύ καλά. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα. Κάποια νομικά ή φορολογικά ζητήματα θα σε απασχολήσουν.   

Καρκίνος
Γενικά
Νέες προτάσεις φέρνουν συζητήσεις, Καρκίνε, που πιθανόν να οδηγήσουν σε συμφωνίες. Η κατάσταση είναι ακόμη μετέωρη και μπορεί να χρειαστεί πιο προσεκτική αξιολόγηση, για να γίνουν οι σωστές εκτιμήσεις. Μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις που θα έχουν μακροπρόθεσμες συνέπειες, διότι μπορεί αργότερα να αλλάξεις γνώμη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά, Καρκίνε. Μπορείς σήμερα να περάσεις υπέροχα, αρκεί να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου. Κι αν μιλάς ακόμη με τη μοναξιά, ήρθε ο καιρός που θα τη διώξεις, αφού σε περιμένει μια καινούργια γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δεχτείς προτάσεις στη δουλειά σου σήμερα, Καρκίνε, που θα είναι θετικές για σένα. Θα μπορέσεις να κάνεις χρήσιμες συνεργασίες, που θα σε ευχαριστήσουν. Πρέπει αυτή τη μέρα, να προσέχεις τις συμφωνίες και τις υπογραφές τους στα οικονομικά σου.  

Λέων
Γενικά
Μια ευχάριστη είδηση, Λέων, βελτιώνει τη διάθεσή σου και σε γεμίζει αισιοδοξία για την πορεία των στόχων σου. Πιθανόν πρόκειται να καταφέρεις κάτι το οποίο ανέκαθεν επιθυμούσες, αλλά δεν είχες την τόλμη να επιδιώξεις. Κάποιο σημαντικό πρόσωπο σου υποδεικνύει τον σωστό τρόπο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Λέων, να περάσεις ουδέτερα στη σχέση σου. Μην κάνεις συζητήσεις που θα σε οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ταίρι να ξέρεις, ότι βρίσκεσαι σε πολύ θετική περίοδο και σύντομα θα έρθουν ευχάριστες εκπλήξεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Λέων, μπορείς να τα πας ακόμη καλύτερα. Απόφυγε να χαλαρώσεις και μη δίνεις σημασία σε λόγια συνεργατών σου, που μπορεί να σε επηρεάσουν αρνητικά. Κάνε οικονομικές συζητήσεις και ζήτα αυτά που θέλεις. Μπορείς να έχεις άνοδο αυτή την περίοδο, αλλά πρέπει να περιορίσεις στο ελάχιστο τα έξοδά σου.

Παρθένος
Γενικά
Κάποιοι «φίλοι» σε απογοητεύουν με την αδιαφορία τους, Παρθένε μου. Δε χρειάζεται να δείξεις σε οποιονδήποτε τις εκτιμήσεις σου. Κράτησε την αξιολόγηση για τον εαυτό σου και αργότερα μπορείς να φερθείς στον καθένα όπως του αξίζει. Είναι πλέον καιρός, να πάψεις να ανέχεσαι την αδιαφορία και την ασέβεια.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Παρθένε, μπορείς να μιλήσεις στο σύντροφό σου γύρω από τα σχέδια που έχεις για τη σχέση σας και το μέλλον της.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Παρθένε, απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά πράγματα μαζί και μην ετοιμάζεις σχέδια για το μέλλον, αφού έχεις ήδη εκκρεμότητες που σε προβληματίζουν αρκετά. Τα οικονομικά σου, μετά από τις πολλές προσπάθειες που κάνεις, έχουν έρθει σε καλό σημείο, οπότε μπορείς να τακτοποιήσεις κάποια χρέη του παρελθόντος.

Ζυγός
Γενικά
Το πρόσφατο παρελθόν σε αναστάτωσε, Ζυγέ μου, και ανησυχείς για το αύριο. Είναι λογικό να φοβάσαι μήπως οι δυσκολίες επανέλθουν, αλλά η αλήθεια είναι, πως νέες ευχάριστες καταστάσεις σύντομα θα σε κάνουν να ξεχάσεις τις αναποδιές που πέρασες. Ετοιμάσου να τις δεχτείς και να ξέρεις, ότι θα έχουν διάρκεια.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε προβληματίζουν πολλά πράγματα στη σχέση σου, Ζυγέ μου. Μίλα σήμερα με το ταίρι σου και πάρτε ριζικές αποφάσεις, που θα δώσουν χαρά και στους δύο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην κάθεσαι αυτή την περίοδο που είναι ο Ερμής στον Κριό, αφού θα γίνει κάτι πολύ καλό.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα, Ζυγέ μου, να εκνευριστείς στη δουλειά σου και μην κάνεις συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για μελλοντικά σχέδια, καθώς έχεις ήδη πάρα πολλά μπροστά σου. Στα οικονομικά σου, θα σου παρουσιαστούν κάποια έξοδα που δεν περίμενες. Έχε πλήρη προγραμματισμό και να ξέρεις, ότι θα τα καλύψεις όλα με τον καλύτερο τρόπο.

Σκορπιός
Γενικά
Πολύ σύντομα, Σκορπιέ, θα δεχτείς μία ενδιαφέρουσα πρόταση από άτομο που ελάχιστα γνωρίζεις. Μη βιαστείς να πάρεις απόφαση, αφού είναι πολύ πιθανό να πέσεις σε παγίδα, από την οποία θα δυσκολευτείς να ξεφύγεις. Εξέτασε προσεκτικά τις λεπτομέρειες, πριν οδηγηθείς στην τελική σου στάση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη από τον Ταύρο, Σκορπιέ, θα ανεβάσει τον ερωτισμό σου στα ύψη και το ταίρι σου δε θα σου χαλάει χατίρι. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι που να σε ενθουσιάσει, η παρούσα περίοδος θα φέρει πολλές περιπτώσεις που θα σε συναρπάσουν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Σκορπιέ μου, σήμερα θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα. Μην πεις λόγια σε συνεργάτες σου, που μπορεί να σε οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες για τα οικονομικά σου. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που φαίνεται να έχεις σε ζητήματα νόμου.

Τοξότης
Γενικά
Η διάθεσή σου για ταξίδι, Τοξότη μου, δεν πραγματοποιείται το ερχόμενο διάστημα, οι διακοπές αργούν ακόμη πολύ και η υπερκόπωση σου χτυπά την πόρτα. Μια πρόσκληση για μικρή απόδραση σε κοντινό προορισμό θα δώσει λύση και θα σε ανανεώσει ευχάριστα. Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία, για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Τοξότη μου, θα πάει αρκετά καλά και τώρα θα κάνεις το σύντροφο σου να περνάει όμορφα μαζί σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα ζητήματα της δουλειάς σου, Τοξότη, πηγαίνουν μια χαρά, οπότε δε χρειάζεται να σε πιάνουν οι ανασφάλειες. Οι βάσεις που έχεις θέσει είναι πολύ καλές. Υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις στα οικονομικά σου. Σημασία όμως έχει, ότι ξεκινά για σένα μια περίοδος, που τα έσοδά σου θα αυξηθούν και θα αρχίσεις να ισορροπείς.

Αιγόκερως
Γενικά
Η συμπεριφορά αγαπημένου σου προσώπου, Αιγόκερέ μου, σε έχει εντελώς απογοητεύσει. Μην ξεχνάς, ότι ήδη ξεκαθάρισες τι θέλεις και δε χρειάζεται να επαναλαμβάνεσαι. Συγκράτησε το θυμό που σου προκαλεί η αδιαφορία κι η αδικία εκ μέρους του, και προφύλαξε τον εαυτό σου. Η σιωπή και ο χρόνος σε δικαιώνουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Αιγόκερέ μου, πάει αρκετά καλά, αλλά σε σένα συνέχεια κάτι λείπει. Σε βεβαιώνω όμως, ότι σήμερα θα περάσεις πολύ όμορφα, γι’ αυτό μην αγχώνεσαι.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, σήμερα θα πάνε πολύ καλά. Πρέπει όμως να τελειώσεις με υποχρεώσεις κι εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν, αφού στο μέλλον σε περιμένουν καινούργιες προτάσεις. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα αυξήσεις πολύ τα έσοδά σου.

Υδροχόος
Γενικά
Ο συγγενικός σου περίγυρος, Υδροχόε, ασχολείται με ζητήματα που δεν τον αφορούν. Βάλε τάξη στα πράγματα και κράτησε τις απαραίτητες αποστάσεις, για να τακτοποιήσεις ό,τι χρειάζεται, ώστε να μην ξαναμπείς στο επίκεντρο συζητήσεων και αναλύσεων. Η ζωή σού ανήκει ολοκληρωτικά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Υδροχόε μου, έχει κάποια προβλήματα αυτή την περίοδο, τα οποία όμως είναι περαστικά. Σε συμβουλεύω, λοιπόν, να μειώσεις αρκετά τον εκνευρισμό, που έχεις αυτές τις μέρες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα προκύψουν κάποια προβλήματα σήμερα στη δουλειά σου, Υδροχόε μου, και πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να βρεις τις πιο σωστές λύσεις. Θα συνεχίσουν να είναι σε έντονη πίεση τα οικονομικά σου. Έχουν βέβαια αρχίσει να ισορροπούν, αλλά πρέπει να σταματήσεις να κάνεις νέα ανοίγματα.

Ιχθύες
Γενικά
Νέες προοπτικές ανοίγονται μπροστά σου, Ιχθύ, τις οποίες πρέπει να εξετάσεις πολύ προσεκτικά, αφού η σωστή αξιοποίησή τους μπορεί να μεταμορφώσει τη ζωή σου ολοκληρωτικά. Αν δείξεις συνέπεια στο πρόγραμμά σου, το αποτέλεσμα που θα εισπράξεις θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Ιχθύ, έχει πάρει άλλη τροπή κι είναι πολύ καλύτερη από πριν. Φρόντισε να περάσεις σήμερα όσο καλύτερα μπορείς, αφού ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι καταστάσεις είναι καλές στην δουλειά σου, Ιχθύ. Πέρνα τη μέρα σου έτσι όπως θα έρθει, χωρίς να ασχοληθείς με καταστάσεις, που μόνο πρόβλημα θα σου φέρουν. Μην κάνεις κάποια χρηματική συναλλαγή σήμερα, που να έχει σχέση με έξοδα. Τα οικονομικά σου δε βρίσκονται σε καλή κατάσταση, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι αρχίζουν σιγά – σιγά να ισορροπούν.





 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ






 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ > ΧΡΗΣΤΟΣ> ΤΑΣΟΣ > ΔΗΜΗΤΡΗΣ > KORILLIS > COMPUTING > LAPTOP >TAMPLETS > SMART > SMARTPHONE> SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius > service> smartphone> iphone> samsung> service >Επισκευή > Υπολογιστών > laptop

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ > ΑΓΓΕΛΙΚΗ > ΖΕΡΝΟΥ > ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ> ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ >

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια