ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ζώδια: Αστρολογικές Προβλέψεις Τρίτης 24-4-2018

Καθημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια .Εργασία,Καριέρα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ...


Κριός
Γενικά
Πολύ σύντομα, Κριέ, το πλανητικό σκηνικό διαμορφώνεται σε ικανοποιητικά επίπεδα, προσφέροντάς σου νέες ευκαιρίες για δράση. Φρόντισε να είσαι σε ετοιμότητα, ώστε να εκμεταλλευτείς την κατάλληλη ευκαιρία στη σωστή στιγμή. Η θετική σου διάθεση θα φέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Κριέ, θα κινηθεί σε καλά επίπεδα. Μπορείς αυτή την περίοδο να πεις στο ταίρι σου αυτά που θέλεις, για να περνάτε ακόμη πιο όμορφα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δεν θα έχεις σήμερα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα στη δουλειά σου, Κριέ, αρκεί να δείξεις αρκετή διαλλακτικότητα, ώστε να λύσεις κάποια θέματα που είναι σε εκκρεμότητα. Τα οικονομικά σου έχουν έρθει σε πολύ καλό σημείο. Απόφυγε πάντως αυτή την περίοδο να κάνεις χρηματικές συναλλαγές και έξοδα, που θα σε οδηγήσουν εκτός προγράμματος.

Ταύρος
Γενικά
Ταραχές φέρνει, Ταύρε μου, η ασυνεννοησία και η παρανόηση κάποιων συζητήσεων στον κοινωνικό σου χώρο. Απόφυγε κάθε συμμετοχή σε ζητήματα που δε σε αφορούν άμεσα, για να μη βιώσεις ρήξεις, που μπορούν να σε ζημιώσουν μακροπρόθεσμα. Μη λες τη γνώμη σου, παρά μόνον εάν σου ζητηθεί (κι αυτό πολύ προσεκτικά).
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Ταύρε μου, με χαμηλούς τόνους και χωρίς εντάσεις, να συζητήσεις με το ταίρι σου για κάποια προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν στη σχέση σας.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς, Ταύρε, σήμερα να τακτοποιήσεις ζητήματα, που φαίνεται να σταματούν την πορεία της δουλειάς σου. Στα οικονομικά σου, μη συνεχίζεις κινήσεις, που μόνο εκτός προϋπολογισμού σε θέτουν. Πρέπει άμεσα να τακτοποιήσεις ζητήματα νόμου και γραφειοκρατίας.

Δίδυμοι
Γενικά
Οι ερχόμενες μέρες, Δίδυμε, σου δίνουν την ευκαιρία να αναδιοργανώσεις την κοινωνική σου παρουσία με πλήθος προσκλήσεων σε αξιόλογες δράσεις. Κατά τη διάρκεια κάποιας από αυτές, θα κάνεις μια σημαντική γνωριμία, που θα παίξει μεγάλο ρόλο στην προσωπική σου εξέλιξη. Φρόντισε η πρώτη εντύπωση να είναι ικανοποιητική.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Δίδυμε, να κάνεις τις προτάσεις σου στο ταίρι σου, τις οποίες θα δεχτεί και θα περάσετε πολύ καλά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Δίδυμε, θα έχεις πολλή όρεξη για αλλαγές στη δουλειά σου, ώστε να πετύχεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά, αρκετά προβλήματα κι έξοδα σε εκνευρίζουν και σου χαλούν τη διάθεση. Καλύτερο θα ήταν, να μην κάνεις άσκοπες αγορές αυτή την περίοδο.   

Καρκίνος
Γενικά
Όλο το επόμενο διάστημα, Καρκίνε, οι υποχρεώσεις σε πιέζουν, ενώ παράλληλα έρχονται στην επιφάνεια εκκρεμότητες από το παρελθόν, που παραμένουν ακάλυπτες. Προσπάθησε να οργανώσεις αυτά που έχεις να

κάνεις, ώστε να δοθεί η πιο κατάλληλη λύση, όσο το δυνατόν συντομότερα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε, Καρκίνε μου, να διαφυλάξεις την σχέση σου από τρίτα άτομα, που θέλουν να διαστρεβλώσουν μερικά πράγματα και να δημιουργήσουν πρόβλημα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Καρκίνε, δείχνεις μεγάλη δυναμικότητα και σήμερα η ευστροφία σου θα προλάβει πολλές άσχημες καταστάσεις. Στα οικονομικά σου, θα δεχτείς προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Κάποιες εκκρεμότητες που έχεις, μπορούν να τακτοποιηθούν

Λέων
Γενικά
Οι πλανήτες σε καθοδηγούν θετικά, Λέων, και σε κατευθύνουν να συνεχίσεις συγκεντρωμένος να στοχεύεις ψηλά. Η διαρκής σου ανησυχία μπροστά στο ενδεχόμενο της αποτυχίας, έρχεται να παραμεριστεί από μία σωστή επιλογή συμμάχων, που σε στηρίζουν, πολύ περισσότερο ακόμη και από αυτό που περιμένεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μίλησε σήμερα με το ταίρι σου, Λέων μου, και πες του ό,τι μπορεί να σε απασχολεί και σε προβληματίζει αυτή την περίοδο στη σχέση σας. Θα βρείτε τις καλύτερες λύσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κράτησε χαμηλούς τόνους σήμερα στη δουλειά σου, Λέων, και μην ανακατευτείς σε καταστάσεις που δε σε αφορούν. Τα έξοδα και οι υποχρεώσεις που έχεις συνεχίζονται και αγχώνεσαι πολύ με αυτή την κατάσταση. Αυτό που σε βεβαιώνω όμως είναι, ότι πρέπει να ηρεμήσεις και να ξέρεις, πως έρχονται καλύτερες μέρες για το πορτοφόλι σου.

Παρθένος
Γενικά
Σήμερα, Παρθένε, θα έχεις μεγάλη ικανότητα επικοινωνίας και η προσέγγισή των ανθρώπων θα σου είναι πολύ εύκολη. Πάντα είσαι με κάποια συντροφιά και η μοναξιά είναι για σένα άγνωστη. Η απραξία είναι κάτι που δεν ανέχεσαι, είσαι αεικίνητο άτομο και πάντα καταπιάνεσαι με κάτι δημιουργικό.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Παρθένε μου, απόφυγε να εκνευριστείς στη σχέση σου, διότι θα χάσεις τον έλεγχο και θα πεις λόγια, που θα οδηγήσουν σε έντονες αντιπαραθέσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να κάνεις κινήσεις, Παρθένε, για να γίνουν καλύτερες οι συνθήκες της δουλειάς σου και να νιώσεις πιο άνετα. Στα οικονομικά σου, μην προχωρήσεις καθόλου σε άσκοπες αγορές και έξοδα, που μπορεί στο μέλλον να σε προβληματίσουν.

Ζυγός
Γενικά
Οι τάσεις φυγής που σε χαρακτηρίζουν το τελευταίο διάστημα, Ζυγέ μου, γίνονται αφορμή μιας σειράς λανθασμένων κινήσεων που σε απομακρύνουν από τους προσωπικούς σου στόχους. Προσπάθησε να αποφύγεις κινήσεις, που μπορούν να φέρουν ολέθρια αποτελέσματα. Σκέψου αρκετά και μη βιάζεσαι.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Ζυγέ μου, σήμερα μπορείς να περάσεις υπέροχα, αν δεις με περισσότερο θετικό μάτι κάποια πράγματα που κάνει το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις σήμερα στη δουλειά σου, Ζυγέ, και θα δεις τους συνεργάτες σου να σε βοηθούν σε θέματα που θέλεις να τελειώσεις. Στα οικονομικά σου, θα έχεις πολλά έξοδα και θα παρασύρεσαι σε αγορές. Προγραμματίσου καλύτερα, για να μη βρεθείς εκτός προϋπολογισμού.

Σκορπιός
Γενικά
Η άνοδος της κοινωνικότητάς σου, Σκορπιέ, φέρνει αναγνώριση και ικανοποιήσεις σε πολλά επίπεδα. Η πληθωρική και πλούσια σε προσόντα παρουσία σου εντυπωσιάζει και κερδίζεις συμμάχους στις επιδιώξεις σου. Φρόντισε να ανταποκριθείς στις αρχικές εντυπώσεις. Αυτή θα είναι η αρχή της επιτυχίας για τη ζωή σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Σκορπιέ μου, θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου περνώντας ρομαντικά κι ερωτικά, αφού με την Αφροδίτη να είναι στον Ταύρο, μπορείς να επανορθώσεις πολλά λάθη, που ίσως να είχαν γίνει. Αν δεν έχεις ταίρι σε βεβαιώνω, ότι αυτή η περίοδος, η οποία σε ευνοεί πλανητικά, θα φέρει κάτι που θα σε κάνει να νιώσεις πολύ ευχάριστα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Είναι σε αρκετά καλά επίπεδα η δουλειά σου, Σκορπιέ, οπότε θα σε συμβούλευα, να μην κάνεις κάποια αλλαγή και σήμερα να μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Στα οικονομικά σου, απόφυγε τις άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα.

Τοξότης
Γενικά
Η προίκα που κουβαλάει ο καθένας μας, Τοξότη μου, είναι ο χαρακτήρας του κι αυτό δεν αλλάζει. Μη δίνεις διαρκώς νέες ευκαιρίες σε άτομα, που σε έχουν συστηματικά απογοητεύσει, ειδικά αν δε θέλεις να βρεθείς στην ίδια δυσάρεστη κατάσταση, από την οποία μην ξεχνάς, πόσο πολύ δυσκολεύτηκες να ξεφύγεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Τοξότη μου, θα περάσεις αρκετά καλά με το ταίρι σου. Προσπάθησε να μιλήσεις μαζί του και να το παροτρύνεις να πει κάποια πράγματα, που ακόμη δε σου έχει εκφράσει.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να βάλεις ένα προγραμματισμό στη δουλειά σου, Τοξότη, και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που είναι ακόμη στάσιμα. Έχεις ευκαιρίες να κάνεις συζητήσεις, ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου. Με υπογραφή συμβολαίων και γραφειοκρατικά ζητήματα, σήμερα μπορείς να ασχοληθείς.

Αιγόκερως
Γενικά
Μετά από πολύ μεγάλο διάστημα τεράστιας προσπάθειας , Αιγόκερε, ήρθε πλέον η ώρα να δικαιωθούν οι κόποι σου. Αφέσου να απολαύσεις την ομορφιά της δικαίωσης και πρόσεξε να τη μοιραστείς μόνο με άτομα που σου έχουν αποδείξει στο παρελθόν την αγνότητα των συναισθημάτων τους. Οι υπόλοιποι μπορούν να ενημερωθούν αργότερα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Αιγόκερέ μου, σε προβληματίζουν κάποια πράγματα που κάνει το ταίρι σου, αλλά δεν μιλάς. Είναι καιρός, λοιπόν, να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει σε καλή σειρά τα πράγματα στη δουλειά σου, Αιγόκερε, αλλά χρειάζεται ακόμη να κάνεις κάποιες κινήσεις, για να σταθεροποιήσεις τις καταστάσεις. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις χρηματικές συμφωνίες. Να χειριστείς με πολύ μεγάλη προσοχή όποια συζήτηση γίνει και αφορά οικονομικά θέματα.

Υδροχόος
Γενικά
Κάποιο αγαπημένο πρόσωπο που έχεις πολύ καιρό να δεις, Υδροχόε, έρχεται κοντά σου εντελώς ξαφνικά και σου προτείνει μία σημαντική συνεργασία. Μη βιαστείς να ενθουσιαστείς, αλλά εξέτασε προσεκτικά τα δεδομένα, για να σιγουρευτείς αν πραγματικά σε ενδιαφέρει. Ίσως τα πράγματα να μην είναι τελικά τόσο εύκολα, όσο φαίνονται.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Υδροχόε, σήμερα θα τα πας πολύ καλά. Μπορείς να διώξεις το άγχος που έχεις με άλλες υποθέσεις και να περάσεις χαλαρά με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Υδροχόε, για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου, φρόντισε να λύσεις κάποια θέματα που είναι ακόμη προβληματικά. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις, αλλά να έχεις στο νου σου τι είναι αυτό που σε συμφέρει.

Ιχθύες
Γενικά
Αλλαγή στη διάθεσή σου, Ιχθύ, καθώς και ευχάριστες συναναστροφές πλουτίζουν χαριτωμένα το χρόνο σου και παρακινούν το δημιουργικό σου κομμάτι με θετικά αποτελέσματα. Η ευκολία σου στην επικοινωνία βοηθάει πολύ σε αυτό, καθώς και η ηρεμία με την οποία έχεις καταλήξει ότι πρέπει να αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ιχθύ, θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στα αισθηματικά σου και σου εγγυώμαι, ότι θα έχεις μια υπέροχη μέρα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλές καταστάσεις στη δουλειά σου, Ιχθύ, που σε προβλημάτιζαν τώρα, θα δεις ότι θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για μελλοντικά σχέδια. Στα οικονομικά σου, υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει άμεσα να καλύψεις και να τακτοποιήσεις κάποια ανοικτά θέματα.



 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ






 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ > ΧΡΗΣΤΟΣ> ΤΑΣΟΣ > ΔΗΜΗΤΡΗΣ > KORILLIS > COMPUTING > LAPTOP >TAMPLETS > SMART > SMARTPHONE> SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius > service> smartphone> iphone> samsung> service >Επισκευή > Υπολογιστών > laptop

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ > ΑΓΓΕΛΙΚΗ > ΖΕΡΝΟΥ > ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ> ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ >

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια