ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

«Σφίγγα» ο 32χρονος Αλβανός που πυροβόλησε κατά αστυνομικών στην Καλλιθέα

Καθόλου συνεργάσιμος με τις αρχές δεν είναι ο 32χρονος Αλβανός που πυροβόλησε κατά αστυνομικών και συνελήφθη μετά από καταδίωξη στην Καλλιθέα.


Ο άνδρας που κρατείται την ασφάλεια Αττικής δεν δείχνει καμία διάθεση επικοινωνίας με τους αστυνομικούς, οι οποίοι στο πρώτο σκέλος της έρευνας για το άτομο του, αναζητούν το παρελθόν και την δράση του.

Σε δεύτερο επίπεδο θα εξεταστεί ο λόγος για τον οποίον βρισκόταν στην οδό Ταγμ. Πλέσσα και αν ετοίμαζε κάποια έκνομη ενέργεια.


Το περιστατικό σημειώθηκε στις 12:30 το βράδυ της Τρίτης και όλα ξεκίνησαν μετά απο τηλεφώνημα στην Αμεση Δράση για ένα ύποπτο όχημα που υπήρχε στην περιοχή. 

Άμεσα πλήρωμα της ομάδας ΔΙ.ΑΣ μετέβη στο σημείο και εντόπισαν τον 32χρονο άνδρα, τον οποίο πλησίασαν για να τον ελέγξουν. 

Τότε εκείνος άρχισε να τρέχει, με τους αστυνομικούς να τον καταδιώκουν. 

Κατά την διάρκεια της καταδίωξης ο Αλβανός «ξεφορτώθηκε» ένα πιστόλι ενώ στην συνέχεια σε μια προσπάθεια να εκφοβίσει τους αστυνομικούς που τον κατεδίωκαν άνοιξε πυρ με άλλο όπλο που είχε στην κατοχή του, χωρίς ευτυχώς να τραυματίσει κάποιον. 

Ο δράστης μετά την σύλληψή του οδηγήθηκε στα κρατητήρια της υποδιεύθυνσης εγκλημάτων κατά ζωής και ιδιοκτησίας. δράστης μετά την σύλληψή του οδηγήθηκε στα κρατητήρια της υποδιεύθυνσης εγκλημάτων κατά ζωής και ιδιοκτησίας. 

Τα όπλα που είχε στην κατοχή του ο Αλβανός, έχουν σταλθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν χρησιμοποιηθεί σε κάποια έκνομη ενέργεια. από τα στοιχεία που έχει δηλώσει,προκύπτει μόνο μια παράβαση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας. 

Οι αστυνομικοί εικάζουν ότι πρόκειται για άτομο με ποινικό παρελθόν και γι αυτό το λόγο έχει σταλεί DNA και δείγμα από τα ρούχα του στα εγκληματολογικά εργαστήρια.




 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ






 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ > ΧΡΗΣΤΟΣ> ΤΑΣΟΣ > ΔΗΜΗΤΡΗΣ > KORILLIS > COMPUTING > LAPTOP >TAMPLETS > SMART > SMARTPHONE> SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius > service> smartphone> iphone> samsung> service >Επισκευή > Υπολογιστών > laptop

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ > ΑΓΓΕΛΙΚΗ > ΖΕΡΝΟΥ > ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ> ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ >

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια