ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Τζόκερ: Με τρία ευρώ κέρδισε 5,6 εκατ.! Στην Πεύκη το τυχερό δελτίο

Αν θέλει η τύχη να σου «χαμογελάσει» δεν υπάρχει περίπτωση να της… χαλάσει κανείς τα σχέδια. Πάρτε παράδειγμα τον υπερτυχερό ή την υπερτυχερή που από το βράδυ της Κυριακής (29.04.2018) άλλαξε η ζωή του αφού κέρδισε τα 5,6 εκατ. που έδινε το Τζόκερ!



Ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που κατάφερε να… μαντέψει σωστά τους έξι αριθμούς που «έβγαλε» η κλήρωση του Τζόκερ. Μετά από συνεχόμενα τζακπότ, το Τζόκερ έδινε σχεδόν 5,5 εκατ. ευρώ.

Πήγε λοιπόν σε ένα πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην Πεύκη, πήρε ένα δελτίο, συμπλήρωσε στην τύχη τους αριθμούς σε έξι στήλες, πλήρωσε 3 ευρώ για το δελτίο. Και για… «ρέστα» (που λέει ο λόγος) πήρε 5,6 εκατομμύρια ευρώ! 5.611.919,93 για να είμαστε και ακριβείς.


Ήταν το μοναδικό δελτίο που είχε τους τυχερούς αριθμούς: 4, 7, 17, 27, 42 και Τζόκερ το 8


Οι άλλοι τυχεροί του Τζόκερ
Ο άνθρωπος που έριξε το δελτίο του στην Πεύκη ήταν ο μοναδικός τυχερός στην 1η κατηγορία (5+1). Ο μεγάλος υπερτυχερός.

Υπήρξαν όμως κι άλλοι τυχεροί. Οι πέντε που είχαν παίξει δελτία που κέρδισαν στην 2η κατηγορία. Εκείνοι κερδίζουν 26.800,39 έκαστος. Τα δελτία αυτά κατατέθηκαν σε πρακτορεία σε Πάτρα, Πετρούπολη, Πυλαία, Νέα Φιλαδέλφεια και Μενίδι.

Από τα πέντε δελτία, οι κάτοχοι των τεσσάρων έπαιξαν έξι στήλες αλλά όχι με τυχαία επιλογή. Ο ένας τυχερός, στη Νέα Φιλαδέλφεια, κέρδισε επιλέγοντας δελτίο με τρεις στήλες συμπληρωμένες.

Τα τυχερά… πρακτορεία

Το ποσό που θα μοιραστούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της Πέμπτης 03/05/2018 είναι €600.000 τουλάχιστον.


 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ






 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

JOY > FLOWERS > ΤΣΑΟΥΣΟΓΛΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ> ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΑ > ΣΤΟΛΙΣΜΟΙ > ΓΑΜΩΝ> ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ > ΧΡΗΣΤΟΣ> ΤΑΣΟΣ > ΔΗΜΗΤΡΗΣ > KORILLIS > COMPUTING > LAPTOP >TAMPLETS > SMART > SMARTPHONE> SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius > service> smartphone> iphone> samsung> service >Επισκευή > Υπολογιστών > laptop

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ > ΑΓΓΕΛΙΚΗ > ΖΕΡΝΟΥ > ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ> ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ >

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια