ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Θέματα του δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στη συνάντηση Π. Φιλίππου – Γρ. Κωνσταντέλλου

ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ Η ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΡΕΜΑΤΟΣ ΚΟΡΜΠΙ


Η πορεία των ενταγμένων στο Πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων της Περιφέρειας, που πραγματοποιούνται στο δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, ήταν το αντικείμενο της συνάντησης του αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής, Πέτρου Φιλίππου, με το δήμαρχο, Γρηγόρη Κωνσταντέλλο.



Η συζήτηση επικεντρώθηκε στο έργο της διευθέτησης του ρέματος ΚΟΡΜΠΙ (από τη Λεωφόρο Βάρης – Κορωπίου μέχρι την εκβολή του), προϋπολογισμού 20.249.000 ευρώ, το οποίο δημοπρατήθηκε και έχει ήδη οριστεί ανάδοχος, ενώ επισημάνθηκε το μείζον ζήτημα της επίσπευσης και ολοκλήρωσης των απαλλοτριώσεων, «εντός του προσεχούς διμήνου».


Παράλληλα, υπήρξε ενημέρωση για το στάδιο στο οποίο βρίσκονται άλλα σημαντικά έργα του δήμου και για τις διαδικασίες που υπολείπονται για την αποπεράτωση τους. Αυτά είναι η ανάπλαση της πλατείας 25ης Μαρτίου με προϋπολογισμό 2.500.000 ευρώ και της πλατείας Ζησιμοπούλου με προϋπολογισμό 569.990 ευρώ, στη Δημοτική Ενότητα Βάρης καθώς και η κατασκευής δικτύου αποχέτευσης ομβρίων στη Δημοτική Ενότητα Βουλιαγμένης.




 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ






 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius > service> smartphone> iphone> samsung> service >Επισκευή > Υπολογιστών > laptop

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ > ΑΓΓΕΛΙΚΗ > ΖΕΡΝΟΥ > ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ> ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ >

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια