ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

“Αστακός” ο Κυριάκος Βελόπουλος – Αυξημένοι φόβοι για ενδεχόμενο χτύπημα

Αυξημένα μέτρα προστασίας λαμβάνει πλέον ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» Κυριάκος Βελόπουλος, μετά τα αλλεπάλληλα κρούσματα επιθέσεων εις βάρος του από ομάδες οι οποίες προέρχονται από διάφορες εξτρεμιστικές οργανώσεις.



Το τελευταίο διάστημα ο Κυριάκος Βελόπουλος έχει δεχθεί ευθεία επίθεση από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, μέλη του οποίου πριν από λίγο καιρό είχαν εισβάλει σε αίθουσα που πραγματοποιούσε ομιλία του ο πρώην Βουλευτής, προσπαθώντας να τον λιντσάρουν και εκτοξεύοντας εναντίον του πέτρες, καδρόνια, αυγά και μπογιές. Δημιουργήθηκε πανικός στην αίθουσα κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα τα 200 και πλέον άτομα που είχαν σπεύσει για να ακούσουν την ομιλία του, να αντιδράσουν έντονα αποδοκιμάζοντας την επίθεση.

Σε μια άλλη ομιλία του και συγκεκριμένα στο Ναύπλιο, ομάδα 15 περίπου ατόμων, οπαδοί του φυγόδικου Αρτέμη Σώρα, επιχείρησαν να διακόψουν την ομιλία και στη συνέχεια να επιτεθούν στον πρόεδρο της «Ελληνική Λύσης», κάτι το οποίο τελικά δεν κατάφεραν. Ίδιες περιπτώσεις συνέβησαν και σε άλλες τρεις ομιλίες σε Κάλυμνο, Κω και Ηλιούπολη!

Οι απειλές όμως δεν περιορίστηκαν στις προγραμματισμένες ομιλίες του Κ. Βελόπουλου, καθώς αυτοί που επιδιώκουν την εξόντωσή του τόσο σε πολιτικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, έχουν επισκεφθεί αρκετές φορές και τις οικίες του έγκριτου δημοσιογράφου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη γράφοντας στις εισόδους των κτιρίων απειλητικά συνθήματα κατά της ζωής του. Τα περιστατικά αυτά όλα καταγραφεί και έχουν σταλεί συνοδευόμενα από φωτογραφικό υλικό στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.

Μάλιστα ο κ. Βελόπουλος κατέθεσε και μηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, μέσα από την οποία ζητάει την ενίσχυση των μέτρων προστασίας στις πολιτικές του συγκεντρώσεις, για να προστατευθούν, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, οι χιλιάδες φίλοι της «Ελληνικής Λύσης». Ωστόσο ο ίδιος έχει φροντίσει να αυξήσει τα μέτρα προστασίας για την προσωπική του ασφάλεια ζητώντας από συγκεκριμένη εταιρεία να θωρακίσει τα δυο αυτοκίνητα τύπου τζιπ που διαθέτει καθώς επίσης και να απλώσει ένα δίχτυ ασφαλείας γύρω του από άνδρες, άρτια εκπαιδευμένους στο εξωτερικό σε ειδικές σχολές, που έχουν αναλάβει την ασφάλεια του σε 24ωρη βάση.


Πάντως αξιόπιστες πηγές από το περιβάλλον του προέδρου της «Ελληνικής Λύσης» αναφέρουν πως φοβούνται για ενδεχόμενο χτύπημα σε βάρος του πολιτικού και γι αυτό βρίσκονται σε μια διαρκή εγρήγορση για την αποφυγή τυχόν επίθεσης.

 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ






 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ > ΧΡΗΣΤΟΣ> ΤΑΣΟΣ > ΔΗΜΗΤΡΗΣ > KORILLIS > COMPUTING > LAPTOP >TAMPLETS > SMART > SMARTPHONE> SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius > service> smartphone> iphone> samsung> service >Επισκευή > Υπολογιστών > laptop

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ > ΑΓΓΕΛΙΚΗ > ΖΕΡΝΟΥ > ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ> ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ >

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια