ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ζώδια: Αστρολογικές Προβλέψεις Δευτέρας 28-5-2018

Καθημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια .Εργασία,Καριέρα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ...



Κριός
Γενικά
Για να πετύχεις αυτά που θέλεις, Κριέ, σήμερα πρέπει να αναθεωρήσεις μερικές καταστάσεις που μπορεί να φέρνουν πίσω τα σχέδιά σου. Μην κάνεις σκέψεις που σε φθείρουν ψυχικά και μη βλέπεις τις καταστάσεις αρνητικά. Είσαι σε περίοδο που οι πλανήτες ευνοούν την επίτευξη των σκοπών σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα τα πας μια χαρά στα αισθηματικά σου σήμερα, Κριέ. Έχεις πολλή υπομονή, ενώ στέκεσαι δίπλα στο ταίρι σου κι απέναντι στα προβλήματα που μπορεί να έχει. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι, να ξέρεις ότι η Αφροδίτη από τον Καρκίνο σου δίνει πολύ ερωτισμό, ώστε να πετύχεις ακριβώς αυτό που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα φορτιστείς αρκετά σήμερα με θέματα εργασίας, Κριέ. Φρόντισε να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου, διαφορετικά δε θα μπορέσεις να δρομολογήσεις αυτά που θέλεις να πετύχεις. Τα οικονομικά ζητήματα συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, αλλά σε βεβαιώνω ότι πρέπει να ηρεμήσεις, αφού έχεις μπει σε περίοδο που θ’ αρχίσουν να ισορροπούν. 

Ταύρος
Γενικά
Η αυτοπεποίθησή σου, Ταύρε, θα είναι ανεβασμένη σήμερα, χάρη σε ορισμένες ωραίες συγκυρίες. Κάποιες προτάσεις που ενδέχεται να σου κάνουν, θα σε ανανεώσουν και ξεκουράσουν. Οι πλανήτες θα σε βοηθήσουν να προβείς σε εποικοδομητικές αλλαγές στη ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η καλή σου διάθεση κι ο ερωτισμός σου, Ταύρε, θα κάνουν σήμερα το ταίρι σου να διώξει τις αμφιβολίες, που ίσως έχει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Ταύρε, θα έχεις θετικές εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα. Η δυναμικότητά σου θα είναι στα ύψη και θα αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Συνεχίζεις να έχεις ανασφάλειες για τα οικονομικά σου και ψάχνεις καινούργιες πηγές εσόδων.

Δίδυμοι
Γενικά
Σήμερα, θα διακρίνεσαι από μεγάλη οργανωτικότητα, Δίδυμε, και θα μπορέσεις να βάλεις σε μια σειρά πολλά θέματα, που σε άγχωναν στο παρελθόν. Οι αποδόσεις σου θα είναι πολύ καλές. Η διάθεσή σου θα είναι ευχάριστη κι είσαι σε θέση να διευθετήσεις ενδεχόμενα οικογενειακά προβλήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα να κλειστείς στον εαυτό σου, Δίδυμε, και φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου για ό,τι σε απασχολεί και προβληματίζει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου σήμερα, Δίδυμε, φρόντισε να ακολουθείς τον προγραμματισμό σου για στόχους που θέλεις να υλοποιήσεις. Συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα δεν ευνοούνται. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα που έχεις, συνεχίζουν και προσπαθείς για άλλη μια φορά να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου.   

Καρκίνος
Γενικά
Βλέπεις τα πράγματα και τις καταστάσεις, Καρκίνε, με το δικό σου τρόπο κι έτσι κινείσαι. Θα πρέπει όμως να εξετάσεις τις συνθήκες με περισσότερο ρεαλισμό, αν θες να ξεπεράσεις κάποια ζητήματα που τον τελευταίο καιρό σε προβληματίζουν. Είσαι σε περίοδο που οι πλανήτες σε ευεργετούν με τη θετική τους ενέργεια.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Καρκίνε, να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσετε με τον καλύτερο τρόπο τυχόν προβλήματα που έχει η σχέση σας. Αν δεν υπάρχει κάτι ξεχωριστό στη ζωή σου, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου ανεβάζει τη γοητεία σου, οπότε κάτι καλό θα προκύψει

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Καρκίνε, σήμερα θα γίνουν πολλές αλλαγές και θα έρθουν θετικές εξελίξεις. Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σου θα είναι σε καλά επίπεδα. Στα οικονομικά σου, θα τα πας καλύτερα από πριν. Να σκεφτείς πολύ τις προτάσεις που θα σου κάνουν, για να αυξήσεις τα έσοδά σου.  

Λέων
Γενικά
Σήμερα, Λέων, οι πλανήτες σε ωθούν ν’ αναζητήσεις άλλους δρόμους κι ευκαιρίες, μέσω των οποίων θα διευρύνεις τους ορίζοντές σου και θα θέσεις νέους στόχους. Φρόντισε να δεις μερικά πράγματα από διαφορετική σκοπιά, για να πετύχεις ευκολότερα τους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις κάποια προβλήματα στη σχέση σου, Λέων μου, που πρέπει να λύσεις άμεσα και να μην τα αφήσεις να διαιωνίζονται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου σήμερα, Λέων, απόφυγε να κάνεις κινήσεις που μπορεί να εκνευρίσουν τους συνεργάτες σου. Θα προκύψουν καινούργιες συνεργασίες. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν αρκετά, αφού δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να αποφύγεις τα περιττά έξοδα.

Παρθένος
Γενικά
Σήμερα, Παρθένε μου, υπάρχει κίνδυνος να έρθεις σε αντιπαραθέσεις με άτομα που δεν πρέπει. Έχεις εκνευρισμό για κάποια πράγματα που είναι σε στασιμότητα. Φρόντισε να κάνεις αισιόδοξες σκέψεις και να μην ξεχνάς, ότι ξεκινάει μια περίοδος που θα μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα έχεις πολύ καλές εξελίξεις σήμερα στη σχέση σου, Παρθένε, και ειδικά σε κάποια θέματα, που μέχρι τώρα σε προβληματίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Παρθένε, τα καταφέρνεις πολύ καλά. Απόφυγε σήμερα να κάνεις ξεκαθαρίσματα, που αφορούν θέματα του παρελθόντος. Στα οικονομικά σου, πρέπει να κινηθείς με πολύ σύνεση, αφού ήδη βρίσκεσαι εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να δράσεις δυναμικά, για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

Ζυγός
Γενικά
Δε χάνεις ποτέ την αισιοδοξία σου, Ζυγέ, κι αυτό πολλές φορές σ’ έχει βοηθήσει να λύσεις προβλήματα, που για τους άλλους φαινόντουσαν αξεπέραστα. Όταν αναλαμβάνεις να κάνεις κάτι, δεν εγκαταλείπεις την προσπάθεια, ενώ με τον ενθουσιασμό σου παρασύρεις και τους άλλους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Ζυγέ, σήμερα θα πάει πολύ καλά, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον σε κάποιες μικρές λεπτομέρειές της.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην έχεις άγχος για την εργασία σου, Ζυγέ, αφού ξεπερνάς οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει. Θα φέρεις τα οικονομικά σου σε ισορροπία, ενώ σήμερα μπορείς να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις που έχεις με θέματα νόμου.

Σκορπιός
Γενικά
Σήμερα, Σκορπιέ, θα έχεις μεγάλη αισιοδοξία και θα δεις πολλές καταστάσεις από τη θετική τους πλευρά. Πρόσεξε μόνο, μήπως η πολλή αισιοδοξία σε οδηγήσει σε επιπόλαιες κινήσεις, που μπορεί να σου δημιουργήσουν πρόβλημα. Ο δυναμισμός και η εφευρετικότητά σου θα είναι στα ύψη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Σκορπιέ μου, σήμερα θα έχουν εντάσεις, που μπορείς όμως να αποφύγεις. Μη φορτίσεις το ταίρι σου με προβλήματα, που ίσως αντιμετωπίζεις σε άλλους τομείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα μπορέσεις σήμερα, Σκορπιέ, να τακτοποιήσεις διάφορα προβλήματα που έχεις στη δουλειά σου. Στα οικονομικά σου, πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή στα έξοδα που κάνεις και ειδικά τις αγορές, διαφορετικά θα βγαίνεις πολύ εύκολα από τον προϋπολογισμό σου. 

Τοξότης
Γενικά
Σήμερα, Τοξότη, μπορείς να ασχοληθείς με δημιουργικά πράγματα, για να νιώσεις καλύτερα. Η διάθεσή σου θα είναι ευχάριστη και θα θέλεις να επικοινωνήσεις με δικά σου άτομα, για να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα. Μπαίνεις σε μια πολύ ευνοϊκή περίοδο για τα σχέδιά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου σήμερα, Τοξότη μου, θα γίνουν κάποιες συζητήσεις, που δε θα σου αρέσουν. Φρόντισε να δείξεις μεγάλη διαλλακτικότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Τοξότη, τα καταφέρνεις πολύ καλά. Η υπευθυνότητα που έχεις, θα σου δώσει λύσεις σε πολλά θέματα, που είναι σε στασιμότητα. Στα οικονομικά σου, θα τα πας ακόμη καλύτερα απ’ όσο αυτή την στιγμή, ενώ σήμερα μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Αιγόκερως
Γενικά
Η υπομονή έχει και τα όρια της, Αιγόκερε μου. Κι εσύ, όση και να διαθέτεις, αρχίζεις να ξεπερνάς τα όριά σου. Θα πρότεινα πάντως, πριν ξεσπάσεις, να δεις τι ακριβώς σ’ έχει κουράσει και να πάρεις αποφάσεις για το πως θα προχωρήσεις στο εξής στη ζωή σου, ώστε να έχεις ψυχική ηρεμία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τις τόσες υποχρεώσεις που έχεις σε διάφορους τομείς, Αιγόκερέ μου, σήμερα θα παραμελήσεις λίγο το ταίρι σου. Προσπάθησε να το αποφύγεις. Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο ευνοεί εσένα που δεν έχεις ταίρι, για να κάνεις τη γνωριμία που περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα τις συζητήσεις με τους συνεργάτες σου, Αιγόκερε, διότι θα εξελιχθούν σε έντονες αντιπαραθέσεις και αυτή την περίοδο τέτοιες καταστάσεις δε σε συμφέρουν. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν είχες προβλέψει. Κινήσου με σοβαρότητα, χωρίς να κάνεις βιαστικές κινήσεις. 

Υδροχόος
Γενικά
Κάνε μια ανανέωση στην εξωτερική σου εμφάνιση, Υδροχόε, και παράλληλα άλλαξε τη διατροφή σου. Θα δεις ότι έτσι θα νιώσεις καλύτερα. Διάφορες συγκυρίες κι ευχάριστες εξελίξεις θα σε βοηθήσουν να πάρεις ξανά τα «πάνω» σου, ψυχολογικά και σωματικά. Σταδιακά, θα ξεπεράσεις και τις δοκιμασίες που σε ταλαιπώρησαν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Υδροχόε μου, πρόσεχε σήμερα τι θα πεις στο ταίρι σου, διαφορετικά θα έχεις λογομαχίες χωρίς λόγο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Υδροχόε, φρόντισε να ρίξεις τους τόνους, για να αποφύγεις ενδεχόμενες προστριβές με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου, μπορείς σήμερα να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και σε προβληματίζουν.

Ιχθύες
Γενικά
Από σήμερα, Ιχθύ, βάλε στόχο ν’ αλλάξεις όλα αυτά που δε σου αρέσουν. Η δυναμικότητά σου θα είναι στα ύψη και θα έχεις πολύ καλή διάθεση, για να τακτοποιήσεις όλα αυτά που μπορεί να σταματάνε τα σχέδια σου. Καλό είναι αυτό, αφού θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί το τελευταίο διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Εξωτερίκευσε σήμερα, Ιχθύ, τα συναισθήματα που έχεις για το ταίρι σου και σου εγγυώμαι, ότι θα περάσεις πολύ ευχάριστα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα καταφέρνεις όλα πάρα πολύ καλά, Ιχθύ. Μείωσε μόνο το άγχος, αφού οι τρέχουσες δραστηριότητές σου είναι πάρα πολλές. Στα οικονομικά σου, πρέπει να δεις ποιες υποχρεώσεις έχεις και να τις καλύψεις. Απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και να κάνεις χρηματικές συναλλαγές.






 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ








 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

JOY > FLOWERS > ΤΣΑΟΥΣΟΓΛΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ> ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΑ > ΣΤΟΛΙΣΜΟΙ > ΓΑΜΩΝ> ΒΑΠΤΙΣΗΣ EAK > SERVICE: ΕΑΚ > ΈΚΔΟΣΗ > ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ > ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ > ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ > ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ > ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ > ΧΡΗΣΤΟΣ> ΤΑΣΟΣ > ΔΗΜΗΤΡΗΣ > KORILLIS > COMPUTING > LAPTOP >TAMPLETS > SMART > SMARTPHONE> SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius > service> smartphone> iphone> samsung> service >Επισκευή > Υπολογιστών > laptop

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ > ΑΓΓΕΛΙΚΗ > ΖΕΡΝΟΥ > ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ> ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ >

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια