ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ενημερωτική συνάντηση του Δημάρχου Ελληνικού-Αργυρούπολης Γ. Κωνσταντάτου με τον ανεξάρτητο βουλευτή Χ. Θεοχάρη

Η πορεία της επένδυσης στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού - η οποία θα αλλάξει τα δεδομένα της εθνικής οικονομίας - συζητήθηκε κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε χθες ο δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος με τον ανεξάρτητο βουλευτή Χάρη Θεοχάρη.



Ο κ. Κωνσταντάτος επεσήμανε ότι τα αιτήματα και οι προϋποθέσεις που έχουν τεθεί από την πλευρά του Δήμου προς όλα τα αρμόδια υπουργεία θα πρέπει να απαντηθούν προκειμένου η επένδυση να προχωρήσει ομαλά και χωρίς προβλήματα, ενώ πρόσθεσε ότι η εύρυθμη λειτουργία του δήμου εξαρτάται αποκλειστικά από την ταχύτητα στην επίλυση των προβλημάτων που έχουν τεθεί.


Ο κ. Θεοχάρης δεσμεύτηκε από την πλευρά του να σταθεί αρωγός στην προσπάθεια του δημάρχου και μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου να προωθήσει στη Βουλή τα προς επίλυση ζητήματα. Τόνισε δε ότι η κυβέρνηση οφείλει να λάβει σοβαρά υπόψιν τις προϋποθέσεις που έχουν τεθεί από τη δημοτική αρχή ώστε να διασφαλιστούν τόσο η ομαλή πορεία της επένδυσης όσο και τα συμφέροντα των δημοτών, αλλά και των πολιτών της ευρύτερης περιοχής.





 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ








 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

JOY > FLOWERS > ΤΣΑΟΥΣΟΓΛΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ> ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΑ > ΣΤΟΛΙΣΜΟΙ > ΓΑΜΩΝ> ΒΑΠΤΙΣΗΣ EAK > SERVICE: ΕΑΚ > ΈΚΔΟΣΗ > ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ > ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ > ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ > ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ > ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ > ΧΡΗΣΤΟΣ> ΤΑΣΟΣ > ΔΗΜΗΤΡΗΣ > KORILLIS > COMPUTING > LAPTOP >TAMPLETS > SMART > SMARTPHONE> SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius > service> smartphone> iphone> samsung> service >Επισκευή > Υπολογιστών > laptop

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ > ΑΓΓΕΛΙΚΗ > ΖΕΡΝΟΥ > ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ> ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ >

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια