ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Δολοφονία γυναίκας Μάνδρα: Επαγγελματία εκτελεστή βλέπουν οι αρχές

Δολοφονία γυναίκας Μάνδρα: Νεα στοιχεία έρχονται στο φως για την άγρια δολοφονία 51χρονης γυναίκας με δυο σφαίρες στο κεφάλι, στην Μάνδρα μέσα στην αυλή του σπιτιού της


- Επαγγελματίας εκτελεστής, πιθανόν Αλβανικής καταγωγής, εκτιμούν οι Αρχές ότι ήταν αυτός
που πυροβόλησε την άτυχη γυναίκα - Πρώτο το Newsbomb.gr είχε αποκαλύψει την ταυτότητα του θύματος με αποκλειστικές φωτογραφίες.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση εξετάζουν μάλιστα ως ένα από τα σενάρια ο δράστης να ήθελε να παρουσιάσει τη δολοφονία ως ληστεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι το όπλο που χρησιμοποίησε ο εκτελεστής ήταν τοκάρεφ και είχε πυροβολήσει  δύο φορές στο πρόσωπο και συγκεκριμένα μία δίπλα στο στόμα και μία δίπλα στο μάτι.

Ο κύκλος των καταθέσεων θα ανοίξει πάρα πολύ τις επόμενες ημέρες, καθώς τα μέχρι τώρα στοιχεία οδηγούν τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι πίσω από τη δολοφονία στη Μάνδρα βρίσκεται ένα πρόσωπο, το οποίο έτρεφε αισθήματα μίσους για την 51χρονη γυναίκα.

«… Δεν θα μας έκανε καθόλου εντύπωση να πρόκειται ακόμη και για μία άλλη γυναίκα. Είναι, πάντως, πολύ νωρίς ακόμη για να ξεκαθαρίσουμε με τι έχουμε να κάνουμε και σίγουρα θα βοηθηθούμε αρκετά από την έρευνα στο κινητό τηλέφωνο του θύματος», έλεγε
χαρακτηριστικά στο CNN Greece στέλεχος της ΕΛΑΣ.

Η γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr ήταν πρώην σύζυγος γνωστού επιχειρηματία της Μάνδρας ο οποίος δραστηριοποιείται στον τομέα των τροφίμων και της εστίασης και ο οποίος ασχολείται και με τον χώρο του ποδοσφαίρου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ήταν πρόεδρος της τοπικής ομάδας την Μάνδρας και παλαιότερα των Τρικάλων.


Το Newsbomb.gr γνωρίζει το όνομα του επιχειρηματία Χ.Γ. αλλά για ευνόητους λόγους δεν το δημοσιεύει αφού η έρευνες είναι σε εξέλιξη.

Η άτυχη γυναίκα Φ.Κ. έχει δυο γιούς (τον Μ. και τον Γ.) και διακρίνεται στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το Newsbomb.gr.

Η γυναίκα βρέθηκε με δυο σφαίρες στο κεφάλι στην αυλή του σπιτιού της και το περιστατικό έχει συγκλονίσει όλη τη Μάνδρα.

Ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε ζωντανή ήταν μια φίλη της με την οποία είχε βγει να διασκεδάσει το προηγούμενο βράδυ. Η φίλη της την άφησε στο σπίτι μετά την διασκέδαση και σήμερα το πρωί την βρήκαν νεκρή.

Συγκλονίζει η φίλη της 51χρονης που βρέθηκε νεκρή τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης έξω από το σπίτι της στη Μάνδρα: «Γνωριζόμασταν πάρα πολλά χρόνια, μένω ακριβώς δίπλα της. Ήταν πολύ καλή μου φίλη. Ήταν μία εξαιρετική γυναίκα, ήταν κυρία, δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα στη γειτονιά της, ούτε είχαν ακουστεί ποτέ κακές κουβέντες» είπε μιλώντας στο Epsilon η κ. Ευαγγελία, και πρόσθεσε:

«Ακούστηκαν το πρωί πυροβολισμοί αλλά δεν πήγε το μυαλό μας, κανείς δεν έδωσε σημασία γιατί είναι συνηθισμένο… Ήταν αφοσιωμένη στα παιδιά της, δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα. Ήταν τόσο χαρούμενη, είχε το εγγονάκι της, τον Αύγουστο θα είχαμε τον γάμο του παιδιού
της. Της έκοψαν το νήμα της ζωής της. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι εδώ στην περιοχή».

«Αντίκρισα μία λίμνη αίματος. Η γυναίκα ήταν ανάσκελα με τα μάτια ανοιχτά και το κινητό στο χέρι. Τα έχασα όταν την είδα. Την γνώριζα, ήταν πολύ καλή κοπέλα. Δεν γνωρίζω εάν είχε προστριβές με κάποιον, ήταν μία εξαίρετη κυρία, μιλούσε σε όλους, ήταν κοινωνικός άνθρωπος. Από ότι ξέρω, οι σχέσεις με τον πρώην σύζυγο της ήταν καλές. H κοπέλα δεν εργαζόταν και νομίζω ότι την βοηθούσε» σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Ευάγγελος Χριστοφής, κάτοικος της περιοχής

Στο σημείο της δολοφονίας, οι άνδρες της ασφάλειας βρήκαν δυο κάλυκες.

Το πτώμα εντοπίστηκε στον εξωτερικό μαντρότοιχο του σπιτιού που διέμενε στην οδό Μακεδονομάχων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα ήταν χωρισμένη και ζούσε με τον έναν της γιο που είναι ανύπαντρος.

Είχε επιστρέψει τα ξημερώματα από διασκέδαση με μία φίλη της, η οποία την άφησε στο σπίτι και έφυγε.

Την 51χρονη βρήκε μία περαστική τα ξημερώματα την ώρα που περνούσε έξω από την μονοκατοικία που διέμενε και ειδοποίησε την αστυνομία.




 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ








 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

JOY > FLOWERS > ΤΣΑΟΥΣΟΓΛΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ> ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΑ > ΣΤΟΛΙΣΜΟΙ > ΓΑΜΩΝ> ΒΑΠΤΙΣΗΣ EAK > SERVICE: ΕΑΚ > ΈΚΔΟΣΗ > ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ > ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ > ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ > ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ > ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ > ΧΡΗΣΤΟΣ> ΤΑΣΟΣ > ΔΗΜΗΤΡΗΣ > KORILLIS > COMPUTING > LAPTOP >TAMPLETS > SMART > SMARTPHONE> SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius > service> smartphone> iphone> samsung> service >Επισκευή > Υπολογιστών > laptop

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ > ΑΓΓΕΛΙΚΗ > ΖΕΡΝΟΥ > ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ> ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ >

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια