ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Κίνηση: Έμφραγμα στους δρόμους – Δείτε την κίνηση σε όλες τις κεντρικές αρτηρίες

- Η απεργία σε λεωφορεία και τρόλεϊ μαζί με τις στάσεις σε μετρό και ηλεκτρικό μπλόκαρε τους δρόμους - Απέραντο πάρκινγκ το ποτάμι και οι δρόμοι στο κέντρο Αθήνας και Πειραιά - Ποιους δρόμους να αποφύγετε αυτή την ώρα


Σε ένα απέραντο πάρκινγκ έχουν μετατραπεί οι βασικοί δρόμοι του λεκανοπεδίου. Οι οδηγοί σε Αθήνα και Πειραιά πρέπει να οπλιστούν με υπομονή, η απεργία στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ σε συνδυασμό με τις στάσεις εργασίας σε μετρό και ηλεκτρικό ανάγκασε χιλιάδες περισσότερους να πάρουν το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να υπάρχει αυξημένη κίνηση σε όλες τις κεντρικές αρτηρίες.

Στον Κηφισό και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας τα αυτοκίνητα πάνε σημειωτόν από του Ρέντη μέχρι και τη Μεταμόρφωση.
Στον Πειραιά υπάρχει πολύ έντονο πρόβλημα στη Σκυλίτση, τη Μικράς Ασίας, την Αλιπέδου, την Κόνωνος, την Αθηνών και στην κάθοδο της Ρετσίνα.
Στην παραλιακή υπάρχει έντονο πρόβλημα στο ρεύμα προς Πειραιά και σε μήκος δυο χιλιομέτρων στο ύψος της Αλίμου.
Αδιάβατη είναι η Συγγρού στην Άνοδο, πριν από τον Άγιο Σώστη, ενώ πολύ έντονο είναι το πρόβλημα στη Βουλιαγμένης από τη Χαραυγή και πάνω, αλλά και στον περιφερειακό προς Καρέα από το ύψος του δημαρχείου της Ηλιούπολης.

Πολύ έντονο είναι το πρόβλημα και στην άνοδο της Καλλιρρόης, αλλά και στα δύο ρεύματα της Μιχαλακοπούλου.
Στους δρόμους που οδηγούν στο κέντρο όπως η Πειραιώς και η Λεωφόρος Αθηνών στο ρεύμα προς Αθήνα υπάρχει πολύ έντονο πρόβλημα.
Ενώ πολύ έντονο είναι το πρόβλημα τόσο στην κάθοδο της Κηφισίας από το Χαλάνδρι και κάτω, ενώ ίδια εικόνα παρουσιάζει και η κάθοδος της Μεσογείων ήδη από τον Χολαργό.
Η λεωφόρος Βασ. Κωνσταντίνου έχει πρόβλημα σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα, ενώ ανάλογο είναι το πρόβλημα και στη Βασ. Σοφίας.

Τα μέσα μεταφοράς
Πότε θα κινηθεί το μετρό και ο Ηλεκτρικός
Μετρό: Από 09:00 ως 21:00
Ηλεκτρικός: Από 08:00 ως 21:00


Επίσης, το τραμ θα είναι εκτός λειτουργίας από τις 9 το βράδυ έως την λήξη της κυκλοφορίας.




 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ








 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

JOY > FLOWERS > ΤΣΑΟΥΣΟΓΛΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ> ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΑ > ΣΤΟΛΙΣΜΟΙ > ΓΑΜΩΝ> ΒΑΠΤΙΣΗΣ EAK > SERVICE: ΕΑΚ > ΈΚΔΟΣΗ > ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ > ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ > ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ > ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ > ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ > ΧΡΗΣΤΟΣ> ΤΑΣΟΣ > ΔΗΜΗΤΡΗΣ > KORILLIS > COMPUTING > LAPTOP >TAMPLETS > SMART > SMARTPHONE> SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius > service> smartphone> iphone> samsung> service >Επισκευή > Υπολογιστών > laptop

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ > ΑΓΓΕΛΙΚΗ > ΖΕΡΝΟΥ > ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ> ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ >

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια