ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Βίαζε την κόρη του από τα έξι της χρόνια – Σοκάρει η στάση της μάνας

Μία φρικτή ιστορία βιασμού, αποπλάνησης, και αιμομιξίας εκδικάστηκε σήμερα στο Μικτό Ορκωτό δικαστήριο της Πάτρας. Στο εδώλιο κάθισε ένας άνδρας τον οποίο η κόρη του κατηγόρησε ότι την βίαζε από την ηλικία των έξι ετών.



Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο και τον καταδίκασε σε συνολική ποινή κάθειρξης,κατά συγχώνευση, 18 χρόνων ενώ δεν αναγνωρίστηκαν ελαφρυντικά. Η πλευρά του κατηγορούμενου, θα ασκήσει έφεση χωρίς ανασταλτικό χαρακτήρα.

Το χρονικό της ανατριχιαστικής ιστορίας

Η 20χρονη σήμερα κοπέλα μίλησε στον αδελφό της για το μαρτύριο της όταν ήταν περίπου 14 ετών όμως κατήγγειλε τα πάντα στην αστυνομία το καλοκαίρι του 2017, σε ηλικία 19 ετών.

Όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο ήταν σοκαρίστικα. Η κοπέλα ανέφερε ότι ο πατέρας της τη βίαζε κατά και παρά φύσιν μέσα στο σπίτι τους, στο δωμάτιο της, ακόμα και όταν στο σαλόνι βρισκόταν η μητέρα της με φίλη της.

Η 20χρονη κατήγγειλε τους βιασμούς στην αστυνομία έχοντας τη στήριξη του θείου της ο οποίος φιλοξενήθηκε για κάποιο διάστημα στο σπίτι της οικογένειας.

Η οικογένεια και οι συγγενείς της μοιράστηκαν καθώς οι μισοί κατέθεσαν υπέρ του πατέρα και οι άλλοι μισοί ήταν στο πλευρό της κοπέλας.

Χαρακτηριστικό είναι ότι η μητέρα της 20χρονης βρέθηκε απέναντι της και έμεινε στο πλευρό του συζύγου της. Κάθισε μόνη της στο ακροατήριο και συχνά ξεσπούσε σε κλάματα.

Οι μάρτυρες κατηγορίας

Βασικός μάρτυρας κατηγορίας ήταν ο 35χρονος αδελφός του κατηγορούμενου που κατέθεσε ότι η ανιψιά του, του εξομολογήθηκε τις φρικτές στιγμές που πέρασε από τότε που ήταν παιδί.

Ο αδελφός της 20χρονης και γιος του κατηγορούμενου κατέθεσε ενώπιον του δικαστηρίου ότι πιστεύει όσα του είπε η αδελφή του για τους κατ’ εξακολούθησιν βιασμούς από τρον πατέρα του χωρίς να στηριχτεί και κάπου αλλού, εκτός από τα λεγόμενα τους.

Στο δικαστήριο κατέθεσε και ο άνθρωπος με τον οποίο διατηρούσε σχέση η κοπέλα απόμ την ηλικία των 14 ετών. Εξιστόρησε όσα του είχε αφηγηθεί η 30χρονη.

Μετά τις αποκαλύψεις βέβαια συνέχισε να επισκέπτεται το σπίτι της κοπέλας, να συζητά με τον πατέρα της και να γιορτάζουν σημαντικά γεγονότα για την οικογένεια, όπως για παράδειγμα. γενέθλια. Αυτό ήταν κάτι που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση και χρησιμοποιήθηκε από την πλευρά της υπεράσπισης του κατηγορούμενου.

Γλίτωσε φίλη μας από βέβαιο βιασμό

Οι μάρτυρες υπεράσπισης

Όλοι οι μάρτυρες υπεράσπισης έκαναν λόγο για έναν άνθρωπο που ήταν ιδιαίτερα εργατικός και σωστός οικογενειάρχης.

Δεν είναι ο αδελφός μου ο βιαστής που παρουσιάζετε

Οι αδελφές του κατηγορούμενου, με δάκρυα, στα μάτια, κατέθεσαν ενώπιον του δικαστηρίου και έκαναν λόγο για έναν άνθρωπο που δεν είχε αφήσει ποτέ περιθώριο να φανταστούν ότι θα μπορούσε ποτέ να κάνει κάτι τέτοιο.

Μίλησαν για τα χρόνια που κοιμόντουσαν όλα τα αδέλφια σε ένα κρεβάτι ενώ αναφέρθηκαν σε ένα περιστατικό σύμφωνα με το οποίο ο κατηγορούμενος έσωσε από βέβαιο βιασμό μία φίλη τους.

Καμάρωνε για τα παιδιά του

«Δεν είναι ο αδελφός μου ο βιαστής που παρουσιάζετε» ανέφερε μία εκ των δύο μαρτύρων ενώ οι αδελφές του κατηγορούμενου δε μπόρεσαν αν εξηγήσουν το λόγο που η ανιψιά τουν οδηγήθηκε στο να προσάψει στον αδελφό τους τόσο βαριές και ψευδείς κατηγορίες

Η απολογία

Ο κατηγορούμενος στην απολογία του υποστήριξε ότι όλα έγιναν γιατί ο αδελφός του ήθελε να τον εκδικηθεί για περιουσιακούς λόγους. Όσα είπε η κόρη μου δεν ήταν δικά της λόγια.

Ο άνδρας αρνήθηκε της κατηγορίες ενώ «έσπασε¨στις ερωτήσεις του Εισαγγελέα. «Μου έρχεται αναγούλα και μόνο που ακούω τις κατηγορίες. Δε θα μπορούσα να κάνω ποτέ μα ποτέ αυτά για τα οποία κατηγορούμαι» ανέφερε.

Παρόλα αυτά δε μπόρεσε να εξηγήσει τι είναι αυτό που έκανε την κόρη του να πει τόσα φρικτά πράγματα και να τον κατηγορήσει για το χειρότερο που θα μπορούσε να κάνει ένας πατέρας.

Μου έρχεται αναγούλα και μόνο που ακούω τις κατηγορίες

Υποστήριξε ότι για δύο χρόνια δε μιλούσαν καθώς ο πατέρας του έγραψε κάποιο ακίνητο στο όνομα του. Παρόλα αυτά είχε φανεί ότι άφησαν στην άκρη αυτή την αντιπαράθεση και ο αδελφός του έμεινε στο σπίτι του για κάποιο διάστημα.

Όπως ανέφερε ο κατηγορούμενος η σχέση που ανέπτυξε με την 20χρονη ήταν στενή. Έβγαιναν τα βράδια έξω χωρίς η κόρη του να ζητάει άδεια και τελικά εκείνος ύστερα από έναν έντονο καβγά της απαγόρευσε να το ξανακάνει.

«Μετά το καβγά, μου είπε: θα τα πούμε το πρωί. Την επόμενη μέρα με έπαιρνα τηλέφωνο τα αδέλφια μου σοκαρισμένα. Έτσι έμαθα για αυτά που με κατηγορεί και ότι είχε γίνει καταγγελία».

Τέλος ο άνδρας ανέφερε με δάκρυα στα μάτια ότ πιστεύει στην Παναγία και στη δικαιοδύνη. Μία διακαιοσύνη που τον έκρινε ένοχο και τον έστειλε στη φυλακή για τα επόμενα χρόνια.


thebest




 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ








 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

JOY > FLOWERS > ΤΣΑΟΥΣΟΓΛΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ> ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΑ > ΣΤΟΛΙΣΜΟΙ > ΓΑΜΩΝ> ΒΑΠΤΙΣΗΣ EAK > SERVICE: ΕΑΚ > ΈΚΔΟΣΗ > ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ > ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ > ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ > ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ > ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ > ΧΡΗΣΤΟΣ> ΤΑΣΟΣ > ΔΗΜΗΤΡΗΣ > KORILLIS > COMPUTING > LAPTOP >TAMPLETS > SMART > SMARTPHONE> SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius > service> smartphone> iphone> samsung> service >Επισκευή > Υπολογιστών > laptop

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ > ΑΓΓΕΛΙΚΗ > ΖΕΡΝΟΥ > ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ> ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ >

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια