ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ζώδια: Αστρολογικές Προβλέψεις Πέμπτης 14-6-2018

Καθημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια .Εργασία,Καριέρα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ...Καθημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια .Εργασία,Καριέρα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ...


Κριός
Γενικά
Μπορείς να βάλεις στόχους και να τους πετύχεις, Κριέ, αφού οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές. Σήμερα, θα σε συμβούλευα να έχεις καλύτερη και πιο ποιοτική επικοινωνία με τον περίγυρό σου, ώστε να δρομολογήσεις την επίτευξη κάποιων στόχων σου. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή κι η δυναμικότητά σου θα καταπλήξει τους γύρω σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε, Κριέ μου, να έχεις κριτική διάθεση απέναντι στο σύντροφό σου. Από σήμερα, που η Αφροδίτη μπαίνει στον Λέοντα, μπορείς να βγάλεις το ρομαντισμό και τον έντονο ερωτισμό σου, ως αντίδοτο σε ενδεχόμενες αντιπαραθέσεις και παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Είναι σε αρκετά καλά επίπεδα η δουλειά σου, Κριέ, αλλά θα σε συμβούλευα σήμερα να μην κάνεις κάποια αλλαγή και να μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες, διότι στο μέλλον θα έχεις πρόβλημα. Θέλεις να βελτιώσεις κι άλλο τα οικονομικά σου. Μπορείς σήμερα να κάνεις σχετικές συζητήσεις και θα έχεις επιτυχία.

Ταύρος
Γενικά
Σήμερα, Ταύρε μου, επειδή οι άσχημες σκέψεις θα διαδέχονται τις ευχάριστες, είναι καλό να παραμείνεις σταθερός στις αξίες και τις αρχές σου, προκειμένου να έχεις μεγαλύτερο κέρδος παρά απώλειες. Είναι απαραίτητο να μην υπερεκτιμήσεις τις δυνάμεις σου, αλλά και να μην κρατήσεις παθητική στάση. Η ισορροπία είναι ο καλύτερος σύντροφος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Από σήμερα, που η Αφροδίτη μπαίνει στο Λέοντα, Ταύρε, ο δυναμισμός σου στον αισθηματικό τομέα θα κλιμακωθεί. Για τους αδέσμευτους έρχονται καινούργιες γνωριμίες, που θα έχουν πολύ θετικές προοπτικές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δε θα έχεις σήμερα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα στη δουλειά σου, Ταύρε, αρκεί να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα, για να λύσεις κάποια θέματα που είναι σε εκκρεμότητα. Μέρα που θα έχει αρκετά έξοδα. Απόφυγε περιττές σπατάλες και προτίμησε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

Δίδυμοι
Γενικά
Η καθημερινότητα σ’ έχει κουράσει, Δίδυμέ μου, και θέλεις να κάνεις αλλαγές σε πολλά πράγματα. Πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, πρέπει να τη σκεφτείς πολύ καλά και να μη διστάσεις να ζητήσεις τη συμβουλή δικών σου ατόμων. Θα ήταν καλύτερα απόψε το βράδυ να βγεις με φιλικά σου πρόσωπα, σ’ ευχάριστο και χαλαρό περιβάλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα συναισθήματά σου, Δίδυμε, είναι ξεκάθαρα, πρέπει όμως να καταφέρεις να το καταλάβει κι ο σύντροφός σου. Μην προσπαθήσεις σήμερα να λύσεις προβλήματα που υπήρχαν στο παρελθόν κι είναι προτιμότερο να ξεχάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει σε καλή σειρά τα πράγματα στη δουλειά σου, Δίδυμε, αλλά χρειάζεται να κάνεις κάποιες κινήσεις ακόμη, για να σταθεροποιήσεις τις καταστάσεις. Καλό είναι σήμερα, να μην κλείσεις βιαστικές συμφωνίες. Απέναντι σε έξοδα που μπορεί να προκύψουν, να είσαι αρκετά συγκρατημένος.

Καρκίνος
Γενικά
Πρόσεχε σήμερα, Καρκίνε, να μη δώσεις βάση σε λόγια που μπορεί να μη στέκουν, διαφορετικά το μόνο που θα καταφέρεις είναι να χαλάσεις την ψυχολογία σου. Μην παρεκκλίνεις από τα σχέδια που έχεις δρομολογήσει, αφού με την πορεία που επέλεξες, είναι ζήτημα χρόνου να φτάσεις στην επιτυχία. Τα δικά σου άτομα μπορούν να σου συμπαρασταθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχε το νου σου σήμερα, Καρκίνε, διότι με την προσοχή σου στραμμένη στις υπόλοιπες δραστηριότητες της μέρας, θα παραμελήσεις κάποια βασικά στοιχεία της σχέσης σου. Για ν’ αποφύγεις λογομαχίες με το σύντροφό σου, βοήθησέ τον με ηρεμία να κατανοήσει μερικά πράγματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να ακολουθήσεις ένα προγραμματισμό, Καρκίνε, δίνοντας προτεραιότητα σε θέματα που αφορούν το παρελθόν των επαγγελματικών σου. Με αυτό τον τρόπο θα νιώσεις καλύτερα, αποφεύγοντας ένα μεγάλο φόρτο εργασίας. Στα οικονομικά σου, παρουσιάζονται ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς, μια και θα σου φέρουν πολύ καλά εισοδήματα στο μέλλον.

Λέων
Γενικά
Φρόντισε σήμερα, Λέων μου, να κινηθείς με αρκετή πρακτικότητα και να μην προσκολλάσαι σε παρελθοντικές καταστάσεις, που μπορεί να ανακόπτουν την πορεία σου. Είσαι από τα ζώδια που ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν και τι ζητούν. Μην αφήνεις τον χρόνο να κυλάει άσκοπα χωρίς να κάνεις κάτι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Από σήμερα, Λέων, που η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σου, θα έχεις την ευκαιρία για όμορφες στιγμές με το σύντροφό σου, αρκεί να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και να μη διστάζεις να ζητάς αυτό που θέλεις και σ’ ευχαριστεί. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι η παραπάνω ευνοϊκή πλανητική συγκυρία θα σε οδηγήσει σε μια νέα σχέση, ακριβώς όπως τη θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις μεγάλη δυναμικότητα, Λέων, κι η ευστροφία σου θα προλάβει πολλές άσχημες καταστάσεις. Μπορείς αυτή τη μέρα να κάνεις συζητήσεις για τη δουλειά σου. Στα οικονομικά σου, σήμερα δε θα τα πας άσχημα. Έρχονται κάποια χρήματα από εκκρεμότητες, που υπήρχαν στο παρελθόν, ενώ ίσως κλείσεις ενδιαφέρουσες συμφωνίες.

Παρθένος
Γενικά
Σήμερα, Παρθένε, φρόντισε να περάσεις τη μέρα σου χαλαρά, χωρίς να κάνεις ιδιαίτερες αλλαγές και προπάντων, μην εκνευριστείς από κάποια πράγματα που μπορεί ν’ ακούσεις ή υποπέσουν στην αντίληψή σου. Μπορείς να καταστρώσεις ένα πλάνο για την υλοποίηση των σχεδίων που έχεις στο μυαλό σου. Συζητήσεις με αγαπημένα πρόσωπα, θα σε βοηθήσουν να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να κάνεις καινούργιες γνωριμίες, Παρθένε, ή αν είσαι σε σχέση, να λύσεις τα προβλήματά της. Προτείνω να εμπιστευτείς το σύντροφό σου, που έχει πάρα πολλά να σου δώσει, και να μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα, Παρθένε, να τακτοποιήσεις ζητήματα που σταματούν την πορεία της δουλειάς σου. Θα έχεις έντονο δυναμισμό και πολλές ιδέες για ένα καλύτερο μέλλον στην εργασία σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να έχουν μια ισορροπία. Απόφυγε σήμερα τα πολλά έξοδα και προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

Ζυγός
Γενικά
Θα σε συμβούλευα σήμερα, Ζυγέ, να επιστρατεύσεις όλη σου τη διαλλακτικότητά σε κάποια θέματα, για να οδηγηθείς στα σωστά συμπεράσματα, που θα δώσουν χαρά σε σένα και τους άλλους. Επιπλέον, χρησιμοποίησε τη διπλωματία που διαθέτεις, για να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις ετοιμάσει από το παρελθόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Ζυγέ, σήμερα θα κινηθούν αρκετά καλά. Πρέπει να διώξεις αμφιβολίες και ανασφάλειες που ίσως έχεις για το σύντροφό σου, αφού με την αγάπη σου μπορείς να ξεπεράσεις τα πάντα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, θα έχεις πολλή όρεξη για να κάνεις αλλαγές στη δουλειά σου, Ζυγέ, ώστε να πετύχεις τους στόχους σου. Μπορούν να σε βοηθήσουν κι οι συνεργάτες σου. Απόφυγε αυτή τη μέρα να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες για τα οικονομικά σου. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις σε ζητήματα νόμου.

Σκορπιός
Γενικά
Σήμερα, ο δυναμισμός κι ο μαγνητισμός σου, Σκορπιέ, δε θα περάσουν απαρατήρητοι. Μπορείς να καταφέρεις πολλά, αν εξωτερικευτείς περισσότερο κι αρχίσεις κάποια στιγμή να ζητάς επιτέλους αυτά, που πραγματικά σε ικανοποιούν. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δύσκολη μέρα, Σκορπιέ μου, και πρέπει να προσέξεις τι θα πεις στο σύντροφό σου. Είσαι σ’ ένα συνεχή εκνευρισμό κι έχεις κριτικό μάτι απέναντί του. Από σήμερα, που η Αφροδίτη μπαίνει στον Λέοντα, θα αρχίσει να σου δίνεται η δυνατότητα να δεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να κάνεις κινήσεις, Σκορπιέ, για να βελτιώσεις τις συνθήκες της δουλειάς σου και να νιώσεις καλύτερα. Σήμερα, θα ήταν προτιμότερο να μην ανακοινώσεις τα σχέδια που έχεις. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα συνεχίζονται κι εσύ θα είσαι… μαινόμενος ταύρος! Να ξέρεις πάντως, ότι οι αναποδιές φτάνουν στο τέλος τους και τα πράγματα θ’ αρχίσουν να ισορροπούν.

Τοξότης
Γενικά
Θα έχεις υψηλό εκνευρισμό σήμερα, Τοξότη μου, κι οι εντάσεις προβλέπεται να είναι αρκετές. Σε συμβουλεύω να δείξεις τεράστια διαλλακτικότητα και διάθεση κατανόησης σε συζητήσεις που θα κάνεις με άλλους, διότι κινδυνεύεις να έχεις έντονες αντιπαραθέσεις μαζί τους. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων μην πάρεις απερίσκεπτες αποφάσεις που αφορούν το μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην κάνεις σήμερα με το σύντροφό σου συζητήσεις, Τοξότη μου, που αφορούν το παρελθόν. Θα σε κουράσουν ψυχικά και δε θα βγάλεις άκρη. Προτιμείστε ένα ταξίδι, που το έχετε ανάγκη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις στη δουλειά σου, Τοξότη, και θα δεις τους συνεργάτες σου πρόθυμους να σε βοηθήσουν σε θέματα, που θέλεις να τελειώσεις και λιμνάζουν. Κάποια σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου θα είναι σε στασιμότητα. Μην απορρίψεις οποιαδήποτε σκέψη. Κινήσου στους ίδιους ρυθμούς και όλα θα πάνε όπως θέλεις.

Αιγόκερως
Γενικά
Από σήμερα, Αιγόκερε, προσπάθησε να βάλεις νέους στόχους, αφού έχεις όλα τα φόντα για να τους πετύχεις. Άλλωστε οι δυνατότητές σου είναι πάρα πολλές και οι ιδέες σου καταπληκτικές. Η επικοινωνία που θα έχεις σήμερα με τον περίγυρό σου, θα είναι υποδειγματική και θα καταφέρεις ό,τι έχεις βάλει στο μυαλό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Αιγόκερε, θα δώσεις και θα πάρεις μέσα στη σχέση σου. Είναι ευκαιρία να πεις στο σύντροφό σου εκείνα που θέλεις, αφού αυτό το διάστημα θα έχεις την πλήρη κατανόησή του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Φρόντισε, Αιγόκερε, να συνεργαστείς με τους άλλους, για να λύσεις κάποια θέματα στη δουλειά σου που είναι προβληματικά. Θα σου κάνουν προτάσεις, που δεν πρέπει να προσπεράσεις. Θα συνεχίσεις να νιώθεις έντονο άγχος για τα οικονομικά σου και σήμερα θα σου κοστίσουν πολύ χρόνο. Θ’ αρχίσουν σταδιακά να ισορροπούν, αλλά πρέπει να σταματήσεις να κάνεις νέα ανοίγματα.

Υδροχόος
Γενικά
Οι εξελίξεις θα είναι βαθύτατες και γρήγορες το ερχόμενο διάστημα, Υδροχόε. Προσπάθησε σήμερα να συγχρονιστείς με τους ρυθμούς που ακολουθούν και να εναρμονιστείς με το νέο περιβάλλον, για να προοδεύσεις σε όσα επιθυμείς. Τα άστρα σού προσφέρουν την εύνοιά τους, ενώ η θετική οπτική επί των υποθέσεών σου θα βοηθήσει αρκετά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα σου δημιουργηθούν σήμερα κάποια ερωτήματα, Υδροχόε μου, από τη συμπεριφορά του συντρόφου σου. Απόφυγε τις αντιπαραθέσεις και τους καβγάδες, αφού με χαμηλούς τόνους και μέσα από τη συζήτηση, μπορείτε να λύσετε τυχόν παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κράτησε σήμερα χαμηλούς τόνους στη δουλειά σου, Υδροχόε, και μην ανακατευτείς σε καταστάσεις που δε σε αφορούν. Σε προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν, μη βιαστείς να απαντήσεις. Μην κάνεις κάποια χρηματική συναλλαγή σήμερα που έχει σχέση με έξοδα, αφού τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση.

Ιχθύες
Γενικά
Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες, Ιχθύ, που πρέπει ν’ αρπάξεις, αν θες να πετύχεις τους στόχους σου. Η δυναμικότητα κι η ενεργητικότητά σου σε βοηθάνε στο να ολοκληρώσεις αποφασιστικά πολλά θέματα, που είχαν τελματώσει στο παρελθόν. Κινήσου με το μοναδικό τρόπο που μόνο εσύ γνωρίζεις και σε διαβεβαιώνω, ότι θα πετύχεις όλα αυτά που έχεις στο μυαλό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Ιχθύ μου, μπορεί σήμερα να φλερτάρεις με τη λήψη καθοριστικών αποφάσεων. Πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, καλό είναι να σκεφτείς πολύ καλά τι πραγματικά θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλές καταστάσεις στη δουλειά σου, Ιχθύ, που σε προβλημάτιζαν, τώρα θα δεις ότι θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Στα οικονομικά σου όμως, συνεχίζεις στο ίδιο λανθασμένο τέμπο: Ξοδεύεις πολλά χρήματα και κάνεις κινήσεις, που θα σε οδηγήσουν εκτός προγραμματισμού.





 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ








 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

JOY > FLOWERS > ΤΣΑΟΥΣΟΓΛΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ> ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΑ > ΣΤΟΛΙΣΜΟΙ > ΓΑΜΩΝ> ΒΑΠΤΙΣΗΣ EAK > SERVICE: ΕΑΚ > ΈΚΔΟΣΗ > ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ > ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ > ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ > ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ > ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ > ΧΡΗΣΤΟΣ> ΤΑΣΟΣ > ΔΗΜΗΤΡΗΣ > KORILLIS > COMPUTING > LAPTOP >TAMPLETS > SMART > SMARTPHONE> SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius > service> smartphone> iphone> samsung> service >Επισκευή > Υπολογιστών > laptop

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ > ΑΓΓΕΛΙΚΗ > ΖΕΡΝΟΥ > ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ> ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ >

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια