ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

22χρονος έσφαξε το αφεντικό του την πρώτη μέρα που πήγε στη δουλειά


Σε ισόβια καταδικάστηκε ένας 22χρονος από τη Ρουμανία που σκότωσε το αφεντικό του την πρώτη μέρα που πήγε στη δουλειά. Ο 46χρονος Masoud Esmailian προσέλαβε τον 22χρονο Andrew Ilie στην επιχείρησή του, μία πιτσαρία στο Μπέρμιγχαμ.



Ο 22χρονος του ζήτησε δουλειά, εξηγώντας του ότι χρωστάει λεφτά σε κάποιον αλλά κι ένα μέρος για να μείνει και ο 46χρονος αφού τον προσέλαβε προσφέρθηκε και να τον φιλοξενήσει.

Στο τέλος της πρώτης του βάρδιας, ο 46χρονος Esmailian του πρότεινε να μείνει στο διαμέρισμά του και ο υπάλληλος δέχτηκε.

Όταν όμως μπήκαν στο διαμέρισμα, σύμφωνα με την Daily Mail, ο 22χρονος τον μαχαίρωσε στο στήθος στις 27 Αυγούστου του 2015. Άλλαξε τα ρούχα του, πήρε τις εισπράξεις, τύλιξε το πτώμα σε μια κουβέρτα κι έφυγε από το διαμέρισμα.

Το επόμενο πρωί πέταξε για Ρουμανία αλλά συνελήφθη με την άφιξή του στο αεροδρόμιο για άλλη υπόθεση ληστείας.

Καταδικάστηκε σε ισόβια και θα κληθεί να εκτίσει 17 χρόνια φυλακή καθώς κρίθηκε ένοχος για την άγρια δολοφονία. Ο ίδιος φαίνεται να υποστήριξε ότι βρισκόταν σε αυτοάμυνα.


Εξέτιε τρία χρόνια φυλακή στη Ρουμανία πριν από την έκδοσή του στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου καταδικάστηκε για τη δολοφονία. Τον πρόδωσε το DNA του που βρέθηκε στο μαχαίρι και μια πετσέτα στο διαμέρισμα του 46χρονου.










 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ # LANGUAGES # ΠΡΟΤΥΠΟ # ΚΕΝΤΡΟ # ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ # ΞΕΝΩΝ # ΓΛΩΣΣΩΝ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

JOY > FLOWERS > ΤΣΑΟΥΣΟΓΛΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ> ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΑ > ΣΤΟΛΙΣΜΟΙ > ΓΑΜΩΝ> ΒΑΠΤΙΣΗΣ EAK > SERVICE: ΕΑΚ > ΈΚΔΟΣΗ > ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ > ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ > ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ > ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ > ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ > ΧΡΗΣΤΟΣ> ΤΑΣΟΣ > ΔΗΜΗΤΡΗΣ > KORILLIS > COMPUTING > LAPTOP >TAMPLETS > SMART > SMARTPHONE> SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ > ΑΓΓΕΛΙΚΗ > ΖΕΡΝΟΥ > ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ> ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ >

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια