ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ζώδια: Αστρολογικές Προβλέψεις Τρίτης 26-6-2018

Καθημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια .Εργασία,Καριέρα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ...Καθημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια .Εργασία,Καριέρα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ...


Κριός
Γενικά
Τα άστρα, Κριέ, δρομολογούν ταχύτερα τις υποθέσεις σου, που παρουσιάζουν μεγάλη στασιμότητα εδώ και καιρό. Είναι μία θαυμάσια ευκαιρία να προχωρήσεις στα επίπεδα που επιθυμείς και ν’ αλλάξεις όσα σε δυσαρεστούν, καθώς πιέζουν την καθημερινότητά σου. Υπάρχουν προοπτικές για καθοριστικές αλλαγές με μελλοντικά οφέλη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μια καινούργια γνωριμία που έχεις κάνει, Κριέ, θα σε οδηγήσει σε σκέψεις και προβληματισμούς. Αν δεις ότι δε σου ταιριάζει, καλύτερα να μην τη συνεχίσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να προσφέρεις πάρα πολλά στην εργασία σου, Κριέ, αλλά καλό είναι να μην προσπαθήσεις να κάνεις κάποια αλλαγή σήμερα, διότι ίσως γίνουν λάθη χωρίς να το καταλάβεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Πρέπει να οργανωθείς περισσότερο και να μην κάνεις άλλα ανοίγματα.

Ταύρος
Γενικά
Δείξε σήμερα υπομονή και ψυχραιμία, Ταύρε, για ν’ αποφύγεις τα εμπόδια που σου παρουσιάζονται. Δε χρειάζεται να πιέσεις οποιονδήποτε για να αναλάβει ευθύνες που δεν επιθυμεί, καθώς αυτό δεν έχει αποτελεσματικότητα. Ασχολήσου με την προσωπική σου ζωή κι άφησε τα πράγματα να πάρουν το δρόμο τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δεν μπορείς να δεχτείς τους περιορισμούς, Ταύρε μου, που ίσως σου βάλει το ταίρι σου. Αν δεις ότι δεν αντέχεις, άλλαξε τις συνθήκες, ώστε να μην καταπιέζεσαι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Ταύρε, σήμερα θα πάει αρκετά καλά, αρκεί να προγραμματίσεις τα θέματα που θέλεις να τελειώνεις. Οι ομαδικές συνεργασίες αλλά και τα καινούργια σχέδια ευνοούνται. Τα έξοδα συνεχίζονται και καλό είναι να προγραμματιστείς περισσότερο, αναζητώντας καινούργιες πηγές εσόδων.

Δίδυμοι
Γενικά
Είναι πολύ πιθανόν, Δίδυμέ μου, κάποιος πολύ δικός σου άνθρωπος να χρειάζεται τη στήριξή σου κι εσύ να μην το γνωρίζεις. Το τελευταίο διάστημα, οι απαιτήσεις της καθημερινότητας σ’ έχουν απομακρύνει από τα’ αγαπημένα σου πρόσωπα, με αποτέλεσμα να δυσκολεύονται να σε πλησιάσουν. 
Προσπάθησε να επανέλθεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα αισθανθείς, Δίδυμέ μου, ότι ο σύντροφός σου σε καταπιέζει και πως δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Μίλα μαζί του, ώστε να του δώσεις να καταλάβει τι είναι αυτό που ζητάς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι προτάσεις που θα έρθουν, Δίδυμε, αλλά κι οι συνθήκες στην εργασία σου, σήμερα θα είναι αρκετά καλές. Μην πάρεις αποφάσεις πάντως, αν δεν έχεις μελετήσει καλά από πριν κάθε πτυχή. Έχεις βγει εκτός προγραμματισμού στον οικονομικό τομέα από λάθος κινήσεις που έχουν γίνει στο παρελθόν. Καλό είναι να περιορίσεις τα έξοδά σου.

Καρκίνος
Γενικά
Κάποιες υποθέσεις που σε απασχολούν, Καρκίνε, δρομολογούνται τώρα με επιτυχία και οι συμφωνίες που προκύπτουν, αποδεικνύονται ιδιαίτερα θετικές για σένα. Η ικανοποίηση είναι μεγάλη και δικαιώνει κάθε προσπάθειά σου. Μη χαλαρώσεις τη στάση σου και μη δεχτείς κάποιο συμβιβασμό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Άλλαξε στάση απέναντι στο έτερον σου ήμισυ, Καρκίνε μου. Μην αδιαφορείς, κάτι που κάνεις εδώ και πολύ καιρό, επειδή, να ξέρεις, η στάση σου αυτή θα κουράσει το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στα επαγγελματικά σου, Καρκίνε μου, θα έχεις έντονο εκνευρισμό και θα νιώθεις να σου φταίνε συνάδελφοι και συνεργάτες. Καλό είναι να συγκρατηθείς και ν’ αποφύγεις τα καινούργια σχέδια. Τα οικονομικά σου θα είναι ισορροπημένα, αρκεί να δείξεις κι εσύ την απαραίτητη σύνεση. Απόφυγε τις υπερβολές και μην παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.

Λέων
Γενικά
Το κοινωνικό σκηνικό, Λέων μου, σήμερα περιλαμβάνει εντάσεις, διαπληκτισμούς, παρεξηγήσεις και παρανοήσεις, που δυσκολεύουν κάθε ρεαλιστική αντίληψη. Κράτα χαμηλότερους τόνους και προς το παρόν απόφυγε τις πολλές συναναστροφές. Αργότερα, μπορείς να κινηθείς με μεγαλύτερη άνεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μερικές φορές, Λέων μου, νομίζεις ότι αδικείσαι από το σύντροφο σου. Μπορεί και να μην είναι έτσι τα πράγματα, αλλά μην κρατάς μέσα σου τέτοιες σκέψεις. Συζήτησε με το ταίρι σου και λύσε τις παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Φρόντισε, Λέων μου, σήμερα να περιορίσεις τον παρορμητισμό στα επαγγελματικά σου, διότι μπορεί να κάνεις κινήσεις, τις οποίες στο μέλλον δε θα μπορείς να διορθώσεις. Η μέρα κατά τ’ άλλα είναι ευνοϊκή για αξιοποίηση προτάσεων, αλλαγές και μετακινήσεις. Στον οικονομικό τομέα, πρέπει να περιορίσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο κι απόφυγε να πάρεις μεγάλα ρίσκα, όπως κλείσιμο συμφωνιών.

Παρθένος
Γενικά
Ένα ταξίδι σε κοντινό προορισμό, Παρθένε, γίνεται αφορμή μιας ευχάριστης συνάντησης που αλλάζει τη ζωή σου προς το καλύτερο. Ο δρόμος της ευτυχίας ποτέ δεν φαίνεται από την αρχή, οπότε χαλάρωσε και φρόντισε να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου. Μια νέα φιλία ξεκινά στη ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, Παρθένε, μπορεί να γίνουν αλλαγές, που θα είναι πολύ ευχάριστες. Δώσε σήμερα τον καλύτερο εαυτό σου, για να ισορροπήσεις προβληματικές καταστάσεις της σχέσης σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς στα επαγγελματικά σου, Παρθένε, να υλοποιήσεις αυτά που θέλεις εδώ και πάρα πολύ καιρό. Σήμερα είναι ευκαιρία, να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου δε θα πάνε άσχημα, αλλά μπορούν να εξελιχθούν καλύτερα, αν δεν κάνεις άσκοπα έξοδα κι αποφύγεις να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες, που αφορούν το μέλλον.

Ζυγός
Γενικά
Εξηγήσεις που περίμενες, Ζυγέ, έρχονται σε σένα, με εντελώς τυχαίο τρόπο. Δε μπορείς παρά να αποδεχτείς την πραγματικότητα και να πάψεις να κάνεις απανωτές κινήσεις που πέφτουν στο κενό. Η ευτυχία θα έρθει χωρίς κάποια προσπάθεια, όταν θα είναι η κατάλληλη στιγμή, την οποία όμως ακόμη δεν γνωρίζεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Κάποιοι καινούργιοι έρωτες, Ζυγέ, μπορεί να εισβάλλουν στη ζωή σου. Καλό θα είναι να μην τα χάσεις και να κινηθείς ανάλογα με τις περιστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορεί να δεχτείς προτάσεις στην εργασία σου, Ζυγέ, αλλά πριν απαντήσεις, πρέπει να δεις αν είναι συμφέρουσες. Σήμερα ευνοούνται οι νέες συνεργασίες, αλλά και κάποια ξεκαθαρίσματα που θέλεις να κάνεις. Μπορείς να συζητήσεις για οικονομικά θέματα, αλλά μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες.

Σκορπιός
Γενικά
Η δημιουργικότητά σου, Σκορπιέ, είναι σε έκσταση κι εντυπωσιάζεις. Μεταξύ πολλών πιθανών αποδεκτών, λαμβάνεις μια πρόταση για συνεργασία από ένα πρόσωπο, που μόλις γνώρισες. Μη βιαστείς να πεις κάτι που θα σε δεσμεύσει. Αν δεν θέλεις να πάει χαμένη η ευκαιρία, δράσε με ώριμη σκέψη κι ακολούθησε το ένστικτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην αμελείς θέματα, Σκορπιέ μου, που αφορούν το συναισθηματικό σου τομέα. Ο σύντροφός σου μπορεί να σου δείξει κατανόηση κι υπομονή, αλλά πρέπει κι εσύ να δώσεις πολλά πράγματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλά τα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, και θα κάνεις τις αλλαγές που θέλεις εδώ και καιρό. Μπορείς να προχωρήσεις σε συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα. Έχεις φέρει τα οικονομικά σου σε μια ισορροπία, γι’ αυτό φρόντισε να κινηθείς εντός προγραμματισμού. Απόφυγε να κάνεις άσκοπα έξοδα κι ειδικά αγορές που δε σου χρειάζονται.

Τοξότης
Γενικά
Η εκπληκτική ταχύτητα των εξελίξεων, Τοξότη μου, σε δυσκολεύει να τις ακολουθήσεις. Προσπάθησε να συγκεντρωθείς περισσότερο και να χρησιμοποιήσεις όλες σου τις ικανότητες για να εναρμονιστείς. Να είσαι σε επιφυλακή, καθώς παραμονεύουν μεγάλες ευκαιρίες που παρουσιάζονται εντελώς ξαφνικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς, Τοξότη, να προγραμματίσεις κάποιο ταξίδι με το σύντροφό σου. Θα κάνει πολύ καλό στη σχέση σας, ενώ θα δημιουργήσει αίσθημα ασφάλειας στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Τοξότη, αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στο χώρο της δουλειάς σου, τώρα αρχίζουν να ξεπερνιούνται, οπότε νιώθεις καλύτερα ψυχικά. Πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σου, διότι θα προκύψουν απρόβλεπτα έξοδα.

Αιγόκερως
Γενικά
Δείξε περισσότερη υπευθυνότητα, Αιγόκερέ μου, και φρόντισε να μην πιέζεις τους άλλους για να πάνε τα πράγματα εκεί που επιθυμείς. Πολλές φορές, αν κάτι τελικά δε γίνεται, αποδεικνύεται καλύτερη εξέλιξη, παρόλο που το επιθυμούσαμε. Χαλάρωσε κι άφησε από ‘δω και στο εξής τις κατάλληλες συνθήκες να δρομολογηθούν στην καθημερινότητά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μίλησε με τον σύντροφο σου, Αιγόκερέ μου, λέγοντάς του τι είναι αυτό που σ’ ενοχλεί και προβληματίζει. Δε χρειάζεται να υπάρχουν προβλήματα στη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να τα πας πολύ καλά στη δουλειά σου, Αιγόκερε, αρκεί να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις, αλλά να προτιμήσεις να ετοιμάσεις το πρόγραμμα για το μέλλον της εργασίας σου. Συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται. Πρέπει σε κάθε συναλλαγή να είσαι πολύ προσεκτικός και να μην κάνεις κάποια βιαστική κίνηση.

Υδροχόος
Γενικά
Κάποιοι σου ρίχνουν ευθύνες, Υδροχόε μου, και προσπαθούν να σε κατηγορήσουν για δικά τους λάθη. Φυσικά δεν τα καταφέρνουν, κι αντίθετα, ένα υψηλά ιστάμενο πρόσωπο ασχολείται μαζί σου περισσότερο κι έτσι δικαιώνεσαι. Άφησε το χρόνο να κυλήσει ήσυχα και δε θα χάσεις. Η επιτυχία έρχεται!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην τραβάς το σχοινί, Υδροχόε μου, σε σχέση με το ταίρι σου. Υπάρχουν κάποια προβλήματα, αλλά με τη συζήτηση και τους χαμηλούς τόνους, μπορείς να τα λύσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις σήμερα πολλές συζητήσεις κι επαφές στη δουλειά σου, Υδροχόε. Κινείς τα πράγματα με πολύ καλό τρόπο και θα δεις θετικά αποτελέσματα στο μέλλον. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι λίγο προβληματικά. Είσαι σε περίοδο που θα σου γίνουν πολλές προτάσεις, με συνέπεια ν’ αυξήσεις τα εισοδήματά σου.

Ιχθύες
Γενικά
Η καλή δουλειά που έκανες σε όλα τα επίπεδα, Ιχθύ, τώρα φέρνει ωραία αποτελέσματα, που σε χαροποιούν ιδιαίτερα. Είναι η πρώτη φορά που οι πράξεις σου προήλθαν αποκλειστικά από δικές σου αποφάσεις κι οι ευθύνες που πήρες, σε δικαιώνουν. Απόλαυσε, λοιπόν, περισσότερο τη χαρά αυτή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην αφήνεις μερικά ζητήματα που αφορούν τον αισθηματικό σου τομέα, Ιχθύ μου, μόνο πάνω στο σύντροφό σου. Πρέπει να δράσεις κι εσύ, και μάλιστα σε πάρα πολλά θέματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Ιχθύ, σήμερα θα κινηθεί σε πολύ καλά επίπεδα. Απόφυγε ν’ αναλάβεις κι άλλες υποχρεώσεις, αφού έχεις ήδη αρκετές. Ο δυναμισμός κι η ενεργητικότητά σου θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά θέματα που είναι στάσιμα. Στα οικονομικά σου, υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες που πρέπει να καλύψεις άμεσα. Απόφυγε να κάνεις έξοδα και αγορές.










 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ # LANGUAGES # ΠΡΟΤΥΠΟ # ΚΕΝΤΡΟ # ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ # ΞΕΝΩΝ # ΓΛΩΣΣΩΝ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

JOY > FLOWERS > ΤΣΑΟΥΣΟΓΛΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ> ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΑ > ΣΤΟΛΙΣΜΟΙ > ΓΑΜΩΝ> ΒΑΠΤΙΣΗΣ EAK > SERVICE: ΕΑΚ > ΈΚΔΟΣΗ > ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ > ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ > ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ > ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ > ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ > ΧΡΗΣΤΟΣ> ΤΑΣΟΣ > ΔΗΜΗΤΡΗΣ > KORILLIS > COMPUTING > LAPTOP >TAMPLETS > SMART > SMARTPHONE> SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ > ΑΓΓΕΛΙΚΗ > ΖΕΡΝΟΥ > ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ> ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ >

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια