ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Αυτά είναι τα περιπολικά που δώρισε ο δήμος στο αστυνομικό τμήμα των 3Β

Δυο νέα περιπολικά μάρκας Suzuki Vitara θα έχει στη διάθεσή του το αστυνομικό τμήμα Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. Πρόκειται για τη δωρεά που έκανε ο δήμος στην ΕΛΑΣ  με τη δέσμευση ότι για 8 χρόνια θα αστυνομεύουν αποκλειστικά την περιοχή.


Σήμερα εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων συναντήθηκαν με τον δήμαρχο Γρηγόρη Κωνσταντέλλο και τον αντιδήμαρχο Βασίλη Παπαμιχαήλ.

Δείτε την ανακοίνωση:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση του Γραμματέα Δ.Σ Π.Ο.ΑΣ.Υ ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗ Χρήστου και των αντιπροσώπων της Π.Ο.ΑΣ.Υ ΧΑΝΗ Γεωργίου και ΤΡΑΚΑΛΑ Αντωνίου με τον Δήμαρχο ΒΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ κ. Γρηγόρη ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟ και τον Αντιδήμαρχο Βασίλη ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης εκφράσαμε τόσο στον Δήμαρχο κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟ, όσο και στον Αντιδήμαρχο κ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ, την ικανοποίηση μας για την υλοποίηση της απόφασης, που αφορούσε την δωρεά δυο περιπολικών οχημάτων, η όποια θα παραληφτεί, εντος των επόμενων ημερών, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες του Αστυνομικού Τμήματος ΒΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ.

Όπως τονίστηκε από πλευράς μας, η απόφαση του ΔΗΜΟΥ Β.Β.Β για την δωρεά δυο περιπολικών οχημάτων μάρκας Suzuki vitara στο τοπικό αστυνομικό τμήμα συνδράμει αποφασιστικά στην καλύτερη αστυνόμευση των περιοχών, αλλά παράλληλα συμβάλει σε καλυτέρευση των συνθηκών ασφάλειας και υγιεινής για τους συναδέλφους μας ,που θα εκτελούν εποχούμενες περιπολίες και που έρχεται σε μια εποχή ,που εξαιτίας των μνημονιακων περικοπών ,οι συνάδελφοι μας διαπιστώνουν καθημερινά το επίπεδο του υλικοτεχνικού τους εξοπλισμού να διολισθαίνει.


Από πλευράς του κ. Δημάρχου μας δόθηκε διαβεβαίωση, ότι όπου υπάρχει δυνατότητα και είναι εφικτό, θα είναι διαθέσιμος στην συνδρομή για καλυτέρευση των συνθηκών ασφάλειας και υγιεινής στο τοπικό αστυνομικό τμήμα ,ενώ μας γνώρισε ότι από πλευράς Δήμου αναπτύχτηκαν συγκεκριμένες πρωτοβουλίες προκειμένου να εγκατασταθούν δυο(2) δομές ασφαλείας στις περιοχές ΒΟΥΛΑΣ και ΒΑΡΗΣ , χωρίς να επιβαρυνθεί ο Οργανισμός της ΕΛ.ΑΣ .










 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ # LANGUAGES # ΠΡΟΤΥΠΟ # ΚΕΝΤΡΟ # ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ # ΞΕΝΩΝ # ΓΛΩΣΣΩΝ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

JOY > FLOWERS > ΤΣΑΟΥΣΟΓΛΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ> ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΑ > ΣΤΟΛΙΣΜΟΙ > ΓΑΜΩΝ> ΒΑΠΤΙΣΗΣ EAK > SERVICE: ΕΑΚ > ΈΚΔΟΣΗ > ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ > ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ > ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ > ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ > ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ > ΧΡΗΣΤΟΣ> ΤΑΣΟΣ > ΔΗΜΗΤΡΗΣ > KORILLIS > COMPUTING > LAPTOP >TAMPLETS > SMART > SMARTPHONE> SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ > ΑΓΓΕΛΙΚΗ > ΖΕΡΝΟΥ > ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ> ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ >

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια