ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ετοίμαζαν βαλίτσες για Μύκονο με… 400.000 ευρώ και 17 κιλά χασίς οι Αλβανοί δραπέτες! Η μεγάλη ζωή πριν την απίστευτη απόδραση

Οι κακοποιοί διαρρήκτες που το “έσκασαν” με ακροβατικό τρόπο το ξημέρωμα της Τρίτης από τα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Αργυρούπολης, έκαναν την μεγάλη ζωή στην Αθήνα, αλλάζοντας τα ακριβά αυτοκίνητα σαν τα πουκάμισα, τις ακριβές μοτοσυκλέτες σαν τα παπούτσια και τις όμορφες γυναίκες ανά βράδυ και ανάλογα με τις διαθέσεις και τα γούστα τους.



Άλλωστε από την “σκληρή εργασία” τους, τις διαρρήξεις δηλαδή σε σπίτια στης λεγόμενες ακριβές περιοχές της Αττικής, είχαν εξοικονομήσει ένα ποσό που ξεπερνά τις 400.000 ευρώ, όπως προκύπτει τουλάχιστον από τις 72 διαρρήξεις που έχουν καταφέρει οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής να ταυτοποιήσουν.

Άλλωστε οι αστυνομικοί που πέτυχαν, έπειτα από πολυήμερες έρευνες να εξαρθρώσουν την άγρια συμμορία, εκτιμούν βάσει σημαντικών ενδείξεων που έχουν στα χέρια τους πως οι διαρρήξεις που έχουν πραγματοποιήσει οι κακοποιοί είναι πολλαπλάσιες από αυτές που έχουν διαπιστωθεί από την προανάκριση.

Στο μεταξύ και σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, οι τρεις δραπέτες ανάμεσά τους και ο φερόμενος αρχηγός της εγκληματικής σπείρας, ήταν έτοιμοι να περάσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Μύκονο και για το λόγο αυτό και επειδή οι αστυνομικοί είχαν “ακούσματα” γι’ αυτή την κίνηση, επέσπευσαν την επιχείρηση σύλληψης των μελών της συμμορίας.

Μέλη μεγάλου κυκλώματος της αλβανικής μαφίας οι τρεις δραπέτες

Μάλιστα στην κατοχή του φερόμενου ως αρχηγού τις εγκληματικής σπείρας, βρέθηκε μια μεγάλη σακούλα που περιείχε ποσότητα χασίς βάρους 17 κιλών. Από αυτό το ιδιαιτέρως σημαντικό εύρημα και σε συνάρτηση με υποκλαπείσες τηλεφωνικές συνομιλίες των μελών της σπείρας, οι αστυνομικοί εκτιμούν πως οι τρεις δραπέτες στην Μύκονο θα συνδύαζαν τις διακοπές με την δουλειά, διακινώντας για λογαριασμό μεγάλου κυκλώματος της αλβανικής μαφίας το χασίς που τους είχαν δώσει.

Μάλιστα στην Μύκονο ίσως να έφθαναν με το ταχύπλοο σκάφος που είχε αγοράσει ο ένας από τους δραπέτες, με τα χρήματα βέβαια που είχαν αποκομίσει από τις δεκάδες διαρρήξεις και κλοπές που είχαν πραγματοποιήσει σε μονοκατοικίες και διαμερίσματα, στης λεγόμενες ακριβές περιοχές τις Αττικής.

Παράλληλα από τα προφίλ που διατηρούσαν οι κακοποιοί σε Facebook και Instagram, προκύπτει η πολυτελής ζωή που έκαναν με καλλίγραμμες γυναίκες, πανάκριβα αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, ταχύπλοα, ακόμα και jet ski, τα οποία βέβαια διαφήμιζαν στα προφίλ τους λες και ήταν επιχειρηματίες που είχαν κλείσει μεγάλα deal με πολυεθνικές εταιρείες και γιόρταζαν την επιτυχία της επαγγελματικής τους αρτιότητας.

Στο μεταξύ οι αστυνομικοί και όσον αφορά στις έρευνες για τον εντοπισμό των τριών δραπετών, έχουν αποκλείσει τα βόρεια σύνορα της χώρας, σε μια προσπάθεια να μην διαφύγουν στην Αλβανία οι τρεις κακοποιοί.


Το newsit.gr εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες των τριών δραπετών, που έκοψαν τα κάγκελα του Α/Τ Αργυρούπολης και στην συνέχεια επιδιδόμενοι σε… παρκούρ κατέβηκαν από τον πρώτο όροφο και διέφυγαν.




newsit.gr





 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ








 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ # LANGUAGES # ΠΡΟΤΥΠΟ # ΚΕΝΤΡΟ # ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ # ΞΕΝΩΝ # ΓΛΩΣΣΩΝ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

JOY > FLOWERS > ΤΣΑΟΥΣΟΓΛΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ> ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΑ > ΣΤΟΛΙΣΜΟΙ > ΓΑΜΩΝ> ΒΑΠΤΙΣΗΣ EAK > SERVICE: ΕΑΚ > ΈΚΔΟΣΗ > ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ > ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ > ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ > ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ > ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ > ΧΡΗΣΤΟΣ> ΤΑΣΟΣ > ΔΗΜΗΤΡΗΣ > KORILLIS > COMPUTING > LAPTOP >TAMPLETS > SMART > SMARTPHONE> SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius > service> smartphone> iphone> samsung> service >Επισκευή > Υπολογιστών > laptop

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ > ΑΓΓΕΛΙΚΗ > ΖΕΡΝΟΥ > ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ> ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ >

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια