ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ζώδια: Αστρολογικές Προβλέψεις Πέμπτης 7-6-2018

Καθημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια .Εργασία,Καριέρα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ...


Κριός
Γενικά
Αγαπημένα σου πρόσωπα, Κριέ, σε στηρίζουν στις επιδιώξεις σου και δέχεσαι σημαντική βοήθεια μέσα από την οποία οι στόχοι σου προωθούνται με μεγαλύτερη ευκολία. Άφησε ελεύθερο τον εαυτό σου να αξιοποιήσει την εύνοια αυτή. Οι πλανήτες σε στηρίζουν και φέρνουν επιτυχία.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου, Κριέ, σήμερα θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Απόφυγε μόνο να εκνευριστείς από συζητήσεις που θα γίνουν με το σύντροφό σου, για προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Κριέ, σήμερα θα τα πας πάρα πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Εσείς που τώρα είστε στη διαδικασία για εύρεση εργασίας, μπορείτε να κάνετε δημόσιες σχέσεις που θα αποδώσουν με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου δε θα είναι άσχημα, αλλά πρέπει να περιορίσεις τα πολλά έξοδα του τελευταίου διαστήματος.

Ταύρος
Γενικά
Η ανάγκη σου για κοινωνικότητα, Ταύρε, ικανοποιείται και αυτό σε χαροποιεί αρκετά. Ασχολήσου με τη δημιουργικότητά σου, που βρίσκεται στα ύψη, και μέσα από την άνοδο που πρόκειται να επιτευχθεί, πολλά θα ακολουθήσουν, ώστε να βρεις επιτέλους το δρόμο της ευτυχίας. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να περάσεις υπέροχα, Ταύρε, αν δεις με περισσότερο ενδιαφέρον τα αισθηματικά σου και δεν αναλώνεσαι τόσο πολύ σε άλλες υποχρεώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλά σχέδια που έχεις δρομολογήσει από το παρελθόν στα επαγγελματικά σου, Ταύρε, μπορεί να καθυστερούν, αλλά θα αρχίσουν να υλοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο. Μη σταματάς τις προσπάθειες. Κληρονομικά ή φορολογικά θέματα θα σε προβληματίσουν έντονα αυτή την περίοδο. Φρόντισε να είσαι αρκετά συγκρατημένος απέναντι στις οικονομικές συναλλαγές που θέλεις να κάνεις.

Δίδυμοι
Γενικά
Οι πλανήτες μετακινούνται, Δίδυμε, και η ακινησία αποτελεί πλέον παρελθόν για τις υποθέσεις σου. Μη βιαστείς στη λήψη αποφάσεων, αλλά συγκεντρώσου προσεκτικά σε όσα πρόκειται να ακολουθήσουν, ώστε να αντιμετωπίσεις αυτά που εμποδίζουν την ολοκλήρωση των επιθυμιών σου. Τα πράγματα ισορροπούν με ευκολία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σου χρειάζεται, Δίδυμε, σύντομα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου περνώντας ρομαντικά κι ερωτικά, αφού με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς, έγινε δύσκολη η καθημερινότητά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, Δίδυμε, τα καταφέρνεις πάρα πολύ καλά. Πρέπει πάντως να είσαι προσεκτικός σε αυτά που λες στους συνεργάτες σου, διότι μπορεί να έχεις αντιπαραθέσεις. Τα οικονομικά σου θα έχουν στασιμότητα. Φρόντισε να κινηθείς έξυπνα σε κάποιες καταστάσεις που θα σου παρουσιαστούν, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Καρκίνος
Γενικά
Νέες προτάσεις κάνουν την εμφάνισή τους, Καρκίνε, και δεν ξέρεις αν αυτό είναι το επιθυμητό για σένα. Μη βιαστείς να απαντήσεις, πριν βεβαιωθείς για τον εαυτό σου και τις λεπτομέρειες, που θα καθορίσουν το τελικό αποτέλεσμα. Είναι πολύ πιθανό να μη χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια, για να επανέλθεις εκεί που επιθυμείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να πας ακόμη καλύτερα στη σχέση σου, Καρκίνε μου, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα αισθήματα που έχεις για το ταίρι σου. Μην επιχειρήσεις να μιλήσεις μαζί του, αν πρώτα δεν έχεις πάρεις τις οριστικές σου αποφάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, δε θα πάνε καθόλου άσχημα, παρόλο που εσύ έχεις αβεβαιότητα για την πορεία της εργασίας σου, τι ακριβώς θα κάνεις στο μέλλον και αν θα έχεις επιτυχία. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να μην κάνεις καινούργια ανοίγματα και άσκοπες αγορές, που θα σε οδηγήσουν εκτός προϋπολογισμού.

Λέων
Γενικά
Αν καταφέρεις να προωθήσεις τις υποθέσεις σου, Λέων μου, με ψυχραιμία και σκοπό το συμβιβασμό, το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει. Σήμερα, φαίνεται πως θα προκύψουν κάποια θέματα με το σπίτι σου. Η τάξη και ο προγραμματισμός πολύ σύντομα θα φέρουν ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου σήμερα, Λέων μου, θα σου δημιουργηθούν κάποια ερωτήματα για το ταίρι σου. Μην αλλάξεις στάση απέναντι του, αλλά απλώς φρόντισε να μιλήσεις με σαφήνεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Λέων, βρίσκονται σε μια συνεχή εναλλαγή, ενώ εσύ θέλεις να φτάσεις στην επιτυχία όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Στα οικονομικά σου, μπορείς να διεκδικήσεις πράγματα που στο παρελθόν έμοιαζαν άπιαστα. Φρόντισε να λύσεις υπάρχουσες εκκρεμότητες και να μην κάνεις αυτή την περίοδο καινούργια ανοίγματα, που θα σε οδηγήσουν σε έξοδα.

Παρθένος
Γενικά
Σήμερα, Παρθένε, οι δυσκολίες που ξαφνικά προκύπτουν, σε ωφελούν, καθώς σε απομακρύνουν από σειρά λανθασμένων κινήσεων που είχαν ξεκινήσει. Κάποιο άτομο αποσκοπεί σε εκμετάλλευση, αλλά αυτό δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί. Οι πλανήτες ενισχύουν η διαίσθησή σου και σε βοηθούν καθοριστικά

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς, Παρθένε, δε σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στο ταίρι σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Ετοίμασε κι ακολούθησε ένα λεπτομερές πρόγραμμα, για να περάσεις ευχάριστα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Παρθένε, σήμερα θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες, ενώ θέματα που είχαν πάρει αναβολή ή καθυστερούσαν, τώρα θα βρουν τις λύσεις τους. Στα οικονομικά, δεν πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον. Η προσπάθεια που κάνεις για αύξηση των εσόδων σου αρχίζει να αποδίδει και θα φτάσεις σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα.

Ζυγός
Γενικά
Καταστάσεις του παρελθόντος, Ζυγέ, έρχονται σε ισορροπία και φέρνουν ευκαιρίες που βελτιώνουν ουσιαστικά την καθημερινότητά σου. Ασχολήσου έχοντας ψυχραιμία και δυναμισμό με τα ζητήματα που προκύπτουν και όλα μπορούν να οδηγηθούν εκεί που επιθυμείς. Μη φοβάσαι να προχωρήσεις

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει σήμερα να προσέχεις στη συμπεριφορά σου, Ζυγέ, αφού υπάρχει κίνδυνος οι κινήσεις σου να εκνευρίσουν το σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην κρίνεις μερικά άτομα με το συναισθηματισμό σου, Ζυγέ μου, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να κάνεις λανθασμένες επιλογές. Στις συνεργασίες που θα προκύψουν, καλό είναι να φανείς προσεκτικός, για να κάνεις τις σωστές κινήσεις. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν είχες προβλέψει. Κινήσου με σοβαρότητα, χωρίς να κάνεις βιαστικές κινήσεις και θα ανταπεξέλθεις σε όλα με πολλή επιτυχία.

Σκορπιός
Γενικά
Κάποια αγαπημένα πρόσωπα, Σκορπιέ, με τα οποία έχεις απομακρυνθεί λόγω έλλειψης χρόνου, επανέρχονται στη ζωή σου δυναμικά και αυτή τη φορά πρόκειται να μείνουν. Η θετική σου πρόθεση και η καλή σου διάθεση ευνοούν τη δημιουργία μιας συμμαχίας, μέσα από την οποία έχεις να κερδίσεις πολλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα περάσεις αρκετά καλά με το σύντροφό σου σήμερα, Σκορπιέ. Πρέπει μόνο να αποφύγεις συζητήσεις που αφορούν προβληματικές καταστάσεις της σχέσης σας, διότι δε θα έχουν ευχάριστη εξέλιξη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, θα έχουν σταθερή πορεία, χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις. Πρέπει σήμερα να αποφύγεις τα «άλματα» και προπάντων μην προσπαθήσεις να αλλάξεις οτιδήποτε. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια αστάθεια, γι’ αυτό πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις σου. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κάνεις καθόλου έξοδα.

Τοξότης
Γενικά
Μια δυνατότητα εξέλιξης σε επίπεδο γνώσης, Τοξότη, σου δίνεται από αγαπημένα πρόσωπα. Αξιοποίησέ την γρήγορα, καθώς δε θα υπάρξει για πολύ καιρό ακόμα. Ο εκρηκτικός σου χαρακτήρας περιορίζεται και αποκτάς μεγαλύτερη ηρεμία, κάτι που μελλοντικά θα σου χρειαστεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε, Τοξότη μου, σήμερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου απέναντι σε κάποια πράγματα, που θα κάνει ο σύντροφός σου. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην κάθεσαι χωρίς να κάνεις κάτι. Καλή επικοινωνία έχεις, εξυπνάδα διαθέτεις, τι άλλο απομένει για να κάνεις την κατάλληλη κίνηση και να έρθει ο έρωτας;

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι προτάσεις που θα δεχτείς στα επαγγελματικά σου, Τοξότη, θα είναι πολλές. Κάνε σήμερα τις σωστές επιλογές για να βγεις κερδισμένος. Στα οικονομικά σου πρέπει να είσαι προσεκτικός, διότι θα έρθουν ξαφνικά έξοδα και πρέπει να κάνεις σωστό προγραμματισμό για να τα αντιμετωπίσεις.

Αιγόκερως
Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό, Αιγόκερε, περιλαμβάνει σε πολλά επίπεδα ευκολίες, που μπορείς τώρα να αξιοποιήσεις, ώστε να προχωρήσεις τους στόχους σου προς την ολοκλήρωσή τους. Μην υπερβάλλεις βασιζόμενος σε όσα κάποιοι σου λένε, αλλά προσπάθησε να δεις την πραγματικότητα με μεγαλύτερο ρεαλισμό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Αιγόκερέ μου, σήμερα θα είναι σε στάσιμη κατάσταση, πράγμα που θα σ’ εκνευρίζει. Μπορείς να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα, βοηθώντας το σύντροφό σου να νιώσει πιο άνετα μαζί σου, ώστε να περάσετε μια όμορφη μέρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα στα επαγγελματικά σου, Αιγόκερέ μου, να πάρεις σημαντικές αποφάσεις ή να κάνεις συνεργασίες. Το νευρικό σου σύστημα δε θα είναι πολύ καλά. Στα οικονομικά σου, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός απέναντι σε άσκοπα έξοδα που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου

Υδροχόος
Γενικά
Η υπερβολική πίεση που βιώνεις, Υδροχόε μου, δε σου επιτρέπει την ξεκούραση και το άγχος μεγαλώνει. Συγκράτησε τις δυνάμεις σου και μην αφήνεις περιθώρια για λάθη που δύσκολα διορθώνονται. Είναι σημαντικό να τηρήσεις μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας το πρόγραμμά σου και να μην παρασυρθείς από ασήμαντες δραστηριότητες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Κάποιες συζητήσεις θα σε οδηγούν σήμερα σε λογομαχίες, Υδροχόε μου, ενώ θα βλέπεις ότι ορισμένα πράγματα στη σχέση σου σε καταπιέζουν. Είναι προτιμότερο να επιδιώξεις πιο ήρεμες στιγμές με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς στα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, σήμερα να κάνεις συνεργασίες και να ξεκαθαρίσεις θέματα, που σε αγχώνουν και φέρνουν ανασφάλεια. Τα οικονομικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Οι αποδόσεις σου είναι πολύ υψηλές και θα αυξήσεις τα έσοδά σου.

Ιχθύες
Γενικά
Ο τρόπος που σκέφτεσαι, Ιχθύ μου, κάποιες φορές φέρνει από μόνος του δυσκολίες. Οι αποτυχίες όμως ανήκουν στο παρελθόν, οπότε πρέπει απλώς να ανακτήσεις τις δυνάμεις και την αισιοδοξία σου, για να προχωρήσεις δυναμικά, κι όχι να προβληματίζεσαι αν θα πρέπει να αναλάβεις δράση. Αργότερα, θα έχεις την πολυτέλεια των κινήσεων που επιθυμείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς στα αισθηματικά σου, Ιχθύ μου, σήμερα να συζητήσεις με το σύντροφό σου, για να λύσεις καταστάσεις που δυσκολεύουν τη σχέση σας και φτάνουν να σας πληγώνουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα στην εργασία σου, Ιχθύ μου. Πρέπει σήμερα να είσαι προσεκτικός σε αυτά που λες, για να μη φτάσουν κάποιες καταστάσεις στα άκρα. Τα οικονομικά σου δε θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Πρόσεξε με κινήσεις που θα κάνεις, να μη βγεις εκτός προγραμματισμού.





 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ








 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

JOY > FLOWERS > ΤΣΑΟΥΣΟΓΛΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ> ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΑ > ΣΤΟΛΙΣΜΟΙ > ΓΑΜΩΝ> ΒΑΠΤΙΣΗΣ EAK > SERVICE: ΕΑΚ > ΈΚΔΟΣΗ > ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ > ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ > ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ > ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ > ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ > ΧΡΗΣΤΟΣ> ΤΑΣΟΣ > ΔΗΜΗΤΡΗΣ > KORILLIS > COMPUTING > LAPTOP >TAMPLETS > SMART > SMARTPHONE> SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius > service> smartphone> iphone> samsung> service >Επισκευή > Υπολογιστών > laptop

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ > ΑΓΓΕΛΙΚΗ > ΖΕΡΝΟΥ > ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ> ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ >

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια