Ζώδια: Αστρολογικές Προβλέψεις Παρασκευής 8-6-2018 ~ ΑΤΤΙΚΟΣ ΣΦΥΓΜΟΣ

ΑΓΟΡΑ

ΦΑΣΟΗΣ EURONICS ATHENS CAR SERVICE ΕΠΕ Λ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 423  ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ

ΤΟΠΙΚΑ

Ζώδια: Αστρολογικές Προβλέψεις Παρασκευής 8-6-2018

Καθημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια .Εργασία,Καριέρα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ...


Κριός
Γενικά
Η βελτίωση των συνθηκών στη ζωή σου, Κριέ, είναι ένα θέμα που θα σε απασχολήσει το ερχόμενο διάστημα κι είναι πολύ πιθανό να χρειαστείς βοήθεια από κάποιο άτομο κύρους, ώστε να μπορέσεις να προχωρήσεις. Μην αφήνεις άλλο χρόνο να περάσει, δείξε τον καλύτερο εαυτό σου και όλα θα δρομολογηθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε συζητήσεις που θα κάνεις σήμερα, Κριέ μου, για προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τη σχέση σου, καλό είναι να μη φτάσεις τα πράγματα στα άκρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις σήμερα αρκετά προβλήματα στον επαγγελματικό σου τομέα, Κριέ μου, ενώ κι ο εκνευρισμός σου θα είναι μεγάλος. Φρόντισε να μη φορτίζεσαι και μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να έχουν ισορροπία. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να τακτοποιήσεις θέματα νόμου, που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό. 

Ταύρος
Γενικά
Η ιστορία σού απέδειξε, Ταύρε μου, πως ο χρόνος διορθώνει ακόμη και τις πιο δύσκολες συνθήκες. Η ικανότητά σου να διατηρείς την αισιοδοξία σου, ό,τι κι αν συμβαίνει γύρω, είναι το μεγάλο μυστικό της επιτυχίας σου. Ο δρόμος που ακολουθείς, φέρνει ικανοποίηση και θρίαμβο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα δεις σήμερα το σύντροφό σου, Ταύρε, με άλλο μάτι, πιο ερωτικό, αλλά θα του δείξεις εκφράσεις και την αγάπη σου. Μπορείς να περάσεις υπέροχα, αρκεί να εξωτερικεύσεις πλήρως τα συναισθήματά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θέλεις να καταξιωθείς στον επαγγελματικό σου τομέα, Ταύρε, και θα σου δοθούν ευκαιρίες για να αποδείξεις τι μπορείς να κάνεις. Μη δώσεις αναβολές σε συζητήσεις που πρέπει να γίνουν με τους συνεργάτες σου. Οφείλεις να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, αλλιώς θα παρασυρθείς σε έξοδα και μετά θα έχεις πρόβλημα. Στις προτάσεις που θ’ ακούσεις για οικονομικά θέματα, σκέψου καλά πριν απαντήσεις.

Δίδυμοι
Γενικά
Τα αναρίθμητα προσόντα και ταλέντα σου, Δίδυμέ μου, επισκιάζουν τις κάπως δύσκολες πλευρές του χαρακτήρα σου και κάποιοι σου δίνουν μια δεύτερη ευκαιρία. Δείξε μεγάλη προσοχή όμως, διότι αυτή τη φορά δεν υπάρχει κάτι που θα σου χαριστεί. Η συγκέντρωση, η συνέπεια κι η σοβαρότητα που θα δείξεις, θα καθορίσουν το τελικό αποτέλεσμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς, Δίδυμέ μου, σήμερα να τα πας πάρα πολύ καλά στη σχέση σου, αν μειώσεις τον εκνευρισμό σου και δεις μερικά πράγματα με διαφορετικό μάτι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Δίδυμε, θα μπουν σε μια πολύ καλή πορεία. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου, για να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδια που έχεις από το παρελθόν έτοιμα. Φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα, διαφορετικά θα βρεθείς εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβεις. Οι υπόλοιπες οικονομικές συναλλαγές και τα γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.   

Καρκίνος
Γενικά
Η επιτυχία έρχεται με γρήγορους ρυθμούς, Καρκίνε, και αλλάζει την καθημερινότητά σου. Οι απαιτήσεις αυξάνονται, αλλά η θετική σου διάθεση γίνεται αφορμή να τα καταφέρεις με ευκολία. Όλα τα βλέμματα στρέφονται στις κινήσεις που τώρα θα κάνεις, οπότε δείξε ιδιαίτερη προσοχή και μην αφήνεις τα πράγματα στην τύχη τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει σήμερα να προσέξεις τι λες, Καρκίνε μου, για να μην πληγώσεις το σύντροφό σου, αφού οι συζητήσεις που αφορούν προβληματικές καταστάσεις, μπορεί να φέρουν τα πράγματα στα άκρα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, άκου την Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο που σου φωνάζει να κινηθείς άμεσα, επειδή είσαι σε περίοδο που σε περιμένει μια καινούργια γνωριμία

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, Καρκίνε, καλό είναι σήμερα να αποφύγεις τις αλλαγές και το κλείσιμο σημαντικών συμφωνιών. Αρχίζεις να ισορροπείς αρκετές καταστάσεις στα οικονομικά σου. Πολλά θέματα που καθυστερούσαν, τώρα θα βρουν τις βέλτιστες λύσεις.  

Λέων
Γενικά
Κάποια επιτυχία έρχεται, Λέων, και δεν το περιμένεις. Το υπέροχο ξάφνιασμα σε απογειώνει ψυχολογικά. Είναι μία σημαντική ανταμοιβή για όσα έχεις κάνει όλο αυτό το διάστημα και μάλιστα αποδεικνύεται ικανή να σε οδηγήσει σε τεράστιες βελτιώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, Λέων, ενώ είναι ευκαιρία να κάνετε συζητήσεις για την πορεία της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Λέων, αρχίζουν να μπαίνουν σε μια πολύ καλή σειρά. Πρέπει να προσπαθήσεις να συνεργαστείς με τα κατάλληλα άτομα, για να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις ετοιμάσει από το παρελθόν. Απόφυγε σήμερα να πάρεις σημαντικά ρίσκα και κινήσου προσεκτικά, για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Παρθένος
Γενικά
Μην αφήνεις την απογοήτευση να σε καταβάλλει, Παρθένε μου, ειδικά τώρα, που τα καλύτερα έρχονται. Οργανώσου όσο μπορείς, απελευθερώνοντας το δυναμισμό και τη δημιουργικότητά σου. Αργότερα, θα καταλάβεις πως η στασιμότητα ήταν αποτέλεσμα περισσότερο της κακής σου οπτικής και λιγότερο της ίδιας της κατάστασης.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η επικοινωνία που θα έχεις με το σύντροφο σου, Παρθένε, σήμερα θα είναι ποιοτική. Φρόντισε μόνο να μειώσεις τον παρορμητισμό σου, ώστε να μην πεις λόγια που μπορεί να στενοχωρήσουν το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Παρθένε, αρχίζουν να καλυτερεύουν. Σήμερα πάντως, πρέπει να φανείς πολύ προσεκτικός σε συνεργασίες που θα κάνεις και συμφωνίες που θα κλείσεις. Πρέπει να δεις ποιες υποχρεώσεις έχεις, να τις καλύψεις και μετά να προχωρήσεις σε περαιτέρω κινήσεις. Απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

Ζυγός
Γενικά
Νέες προοπτικές ανοίγονται τώρα μπροστά σου, Ζυγέ, και σου εξασφαλίζουν το καλύτερο αποτέλεσμα. Ο δρόμος της επιτυχίας είναι καθοριστικά θετικός κι ίσως να μη χρειαστεί πολύ μεγάλη προσπάθεια για να οδηγηθείς στην ολοκλήρωση της διαδρομής. Μην πιέζεις το χρόνο, αλλά χαλάρωσε κι απόλαυσε το ταξίδι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει σήμερα, Ζυγέ μου, να δείξεις μεγαλύτερη προσοχή στο σύντροφό σου, επειδή τον τελευταίο καιρό έχεις παραμελήσει βασικά στοιχεία της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρέπει σήμερα να προσέχεις τις αποφάσεις που παίρνεις, Ζυγέ μου. Καλύτερα να αφήσεις για αργότερα συμφωνίες, συνεργασίες, αλλά και γραφειοκρατικά θέματα. Στα οικονομικά σου, θα συνεχίσεις να ξοδεύεις χρήματα. Φρόντισε να ακολουθήσεις τον προγραμματισμό σου, καθώς ήδη κινείσαι εκτός.

Σκορπιός
Γενικά
Η τακτοποίηση εκκρεμοτήτων από λάθη του παρελθόντος, Σκορπιέ μου, διορθώνει αρκετά την καθημερινότητά σου κι αρχίζει να διαφαίνεται στον ορίζοντα η προοπτική βελτίωσης των πραγμάτων. Συζητήσεις σε φιλικό κύκλο σε βοηθούν να αισθανθείς ασφάλεια και τη συναισθηματική στήριξη, που σου είναι απαραίτητη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα νιώσεις σήμερα την ανάγκη, Σκορπιέ μου, να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου στο σύντροφό σου και να τον κάνεις ευτυχισμένο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, σήμερα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις αποφάσεις που παίρνεις ή σε καινούργιες συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου θα βρίσκονται σε ισορροπία, αρκεί να κάνεις σωστό προγραμματισμό και να μην παρασύρεσαι σε περιττά έξοδα κι αγορές. 

Τοξότης
Γενικά
Η ικανοποίηση που πρόκειται να πάρεις, Τοξότη, είναι πέρα από τις προσδοκίες σου! Η μεγάλη πρόοδος σε όλα τα επίπεδα γίνεται αφορμή για δράσεις, που σε απογειώνουν και μεταμορφώνουν τη ζωή σου ριζικά. Η ευτυχία σού χτυπάει την πόρτα και θα έχει μεγάλη διάρκεια. Επωφελήσου από τις επερχόμενες αλλαγές όσο μπορέσεις περισσότερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα αισθανθείς, Τοξότη μου, πως πρέπει να διευθετήσεις θέματα ερωτικού περιεχομένου, που αφορούν τη σχέση σου, αφού τον τελευταίο καιρό έχεις προβληματιστεί πολύ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ο επαγγελματικός τομέας, Τοξότη, σήμερα θα είναι αρκετά ισορροπημένος, αρκεί να έχεις την υπομονή να λύσεις εκκρεμότητες, που σε ακολουθούν από το παρελθόν. Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν κι ειδικότερα ζητήματα νόμου. Είσαι σε θέση να κάνεις κινήσεις, για να βρεις καινούργιες πηγές εσόδων.

Αιγόκερως
Γενικά
Μία μεγάλη δοκιμασία καλείσαι να περάσεις, Αιγόκερέ μου, η οποία όμως θα σου φέρει αναγνώριση και δώρα. Πρόσωπα μεγάλου κύρους σε στηρίζουν και θα δεχτείς βοήθεια εκεί που δεν το περιμένεις. Μη φοβηθείς το πιθανό αντίτιμο, που θα είναι ασήμαντο μπροστά σε ό,τι σου προσφέρεται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Αιγόκερε, σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να ξεφύγεις από κάποιες αρνητικές οπτικές, με τις οποίες μέχρι τώρα βλέπεις μερικές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Αιγόκερε, θα μπορέσεις να διορθώσεις πολλές καθυστερημένες και προβληματικές καταστάσεις, που αφορούν τα επαγγελματικά σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο στάδιο που θέλεις για να σε ικανοποιήσουν. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για το μέλλον, αλλά απόφυγε να κλείσεις νέες συμφωνίες. 

Υδροχόος
Γενικά
Νέες προτάσεις εμφανίζονται ξαφνικά στη ζωή σου, Υδροχόε, και νιώθεις ανακούφιση με τις εξελίξεις. Η δικαίωση δε θ’ αργήσει και θα είναι καθοριστικής σημασίας για όλη τη μετέπειτα πορεία σου. Χαλάρωσε κι άφησε τις καταστάσεις να οδηγηθούν στην ολοκλήρωσή τους, με τον τρόπο που τ’ άστρα ορίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα θέλεις σήμερα, Υδροχόε μου, να πεις κάποια πράγματα στο σύντροφό σου, που προβληματίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό το νου σου και σε στεναχωρούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλά επαγγελματικά θέματα, Υδροχόε, που καθυστερούσαν ή σε προβλημάτιζαν, τώρα θα αρχίσουν να βρίσκουν τις λύσεις τους με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν έξοδα που θα σε προβληματίσουν αρκετά. Θα βρεις πάντως πηγές για να αυξήσεις τα έσοδά σου, ενώ είσαι σε θέση να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις με θέματα νόμου.


Ιχθύες
Γενικά
Πολύ σύντομα, Ιχθύ, θα δεις τις εξελίξεις να ολοκληρώνονται και τα ζητήματα που σε απασχολούν, να βρίσκουν λύσεις. Τώρα είναι ο κατάλληλος καιρός να δρομολογήσεις πράγματα που αποφεύγεις, καθώς οι πλανήτες βοηθούν κι ενισχύουν το δυναμισμό στην αντιμετώπιση των καταστάσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, θα έχεις πολλές απαιτήσεις από το σύντροφό σου, Ιχθύ. Προσπάθησε να είσαι περισσότερο συζητήσιμος, για να αποφύγεις ενδεχόμενες εντάσεις και λογομαχίες. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι πολύ σύντομα σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις, αφού αυτή την περίοδο η Αφροδίτη είναι στον Καρκίνο και σ’ ευνοεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Ιχθύ, πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός, διότι θα έχεις εντάσεις, καθώς και άλλα προβλήματα που δεν περίμενες. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα, με κύριο στόχο την αύξηση στα έσοδά σου.
 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

JOY > FLOWERS > ΤΣΑΟΥΣΟΓΛΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ> ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΑ > ΣΤΟΛΙΣΜΟΙ > ΓΑΜΩΝ> ΒΑΠΤΙΣΗΣ EAK > SERVICE: ΕΑΚ > ΈΚΔΟΣΗ > ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ > ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ > ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ > ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ > ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ > ΧΡΗΣΤΟΣ> ΤΑΣΟΣ > ΔΗΜΗΤΡΗΣ > KORILLIS > COMPUTING > LAPTOP >TAMPLETS > SMART > SMARTPHONE> SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius > service> smartphone> iphone> samsung> service >Επισκευή > Υπολογιστών > laptop

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ > ΑΓΓΕΛΙΚΗ > ΖΕΡΝΟΥ > ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ> ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ >
Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Σκάνδαλο: Υπάλληλοι του Facebook είχαν πρόσβαση σε εκατ. λογαριασμούς

Χωρίς κρυπτογράφηση τα passwords, ήταν άμεσα προσβάσιμα από τρίτους - Τι υποστηρίζει η εταιρεία Άμεση και εύκολη πρόσβαση ακόμη κα...

Η αγορά σας περιμένει να σας εξυπηρέτηση

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΊΤΕ ΣΩΣΤΑ & ΠΡΟΒΛΗΘΕΙΤΕ ΕΞΥΠΝΑ  ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ, ΠΑΤΣΑΤΖΙΔΙΚΟ ΖΗΚΟΣ : ΔΑΦΝΗ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ, ΑΓΝΑ ΥΛΙΚΑ, Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΣ, ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 2 ΚΑΤΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ klinostrom

Ετικέτες

Α

Flag Counter

Blog Archive