ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΦΥΓΕ ΡΕ ΑΝ ΣΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΛΙΓΟ ΤΣΙΠΑ… Ζουράρις: Πρέπει Να Γίνει Δημοψήφισμα Για Την Συμφωνία Με Την ΠΓΔΜ

Αίσθηση προκαλεί για άλλη μια φορά με τις δηλώσεις του ο Κώστας Ζουράρις. Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ εκτιμά ότι ο λαός θα πρέπει να αποφασίσει με δημοψήφισμα για την συμφωνία για το Σκοπιανό ενώ παράλληλα τόνισε πως στηρίζει την κυβέρνηση, διαψεύδοντας με αυτόν τον τρόπο τα όσα περί “ανεξαρτητοποίησης” είδαν το φως της δημοσιότητας.



«Είναι βαρύ το θέμα της κλοπής. Είναι η σιωπή του ονόματος. Γιατί επίσημα θα είναι αυτό το… «Βόρεια Μακεδονία».

Η μόνη λύση για να ηρεμήσουν τα πράγματα. Ζητώ ευθέως προς πάσα κατεύθυνση, να ζητήσουμε εμείς ως Έλληνες, μέσα από ένα δημοψήφισμα να αποφασίσει ο κυρίαρχος λαός τι θα κάνουμε με το όνομα αυτό το… Σκοπιανό.

Δεν θα τους δώσουμε εμείς όνομα εμείς θα πούμε αν θέλουμε να υπάρχει ως πρώτο, δεύτερο, τρίτο συνθετικό το όνομα Μακεδονία. Σε ένα επίσημο όνομα δικό τους ή δεν θέλουμε.», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ζουράρις σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra.

Παράλληλα ο βουλευτής των ΑΝΕΛ τόνισε ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει συμφωνία που θα περιλαμβάνει τον όρο «Μακεδονία». Ξεκαθάρισε πάντως ότι θα συνεχίσει να στηρίζει την κυβέρνηση. «Εγώ δεν θα ψηφίσω ποτέ, ενώ είμαι ο παλαιός των ημερών αριστερός πλέον, ο παλαιότερος, δεν θα ψηφίσω ποτέ, ένα σχέδιο νόμου όπου θα υπάρχει υποχρέωση της Ελλάδας να κυρώσει όνομα όπου υπάρχει η λέξη Μακεδονία, ποτέ των ποτών.


Αλλά αυτό είναι συγκεκριμένο στα υπόλοιπα, ως αριστερός θα συνεχίσω να στηρίζω την κυβέρνηση.» ξεκαθάρισε, μεταξύ άλλων.









 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ # LANGUAGES # ΠΡΟΤΥΠΟ # ΚΕΝΤΡΟ # ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ # ΞΕΝΩΝ # ΓΛΩΣΣΩΝ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

JOY > FLOWERS > ΤΣΑΟΥΣΟΓΛΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ> ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΑ > ΣΤΟΛΙΣΜΟΙ > ΓΑΜΩΝ> ΒΑΠΤΙΣΗΣ EAK > SERVICE: ΕΑΚ > ΈΚΔΟΣΗ > ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ > ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ > ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ > ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ > ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ > ΧΡΗΣΤΟΣ> ΤΑΣΟΣ > ΔΗΜΗΤΡΗΣ > KORILLIS > COMPUTING > LAPTOP >TAMPLETS > SMART > SMARTPHONE> SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ > ΑΓΓΕΛΙΚΗ > ΖΕΡΝΟΥ > ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ> ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ >

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια