ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Γλυφάδα: Ο δήμος δέχεται απειλές για την παιδική χαρά στην παραλία (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Με μια ανάρτηση στο facebook ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. γνωστοποιεί ότι δικηγόρος κατοίκου της παραλιακής προσπάθησε να διακόψει τις εργασίες που γίνονται για την κατασκευή της παιδικής χαράς στην παραλία, με σήμα κατατεθέν ένα ξεχωριστό καράβι.



Ο δήμαρχος λέει ότι η παραλία δεν είναι ιδιοκτησία κανενός και ότι δεν πρόκειται να σταματήσουν όσες απειλές και αν δεχθούν.

Δείτε την ανάρτηση του Γιώργου Παπανικολάου:

«Είμαι δικηγόρος και εκπροσωπώ ιδιοκτήτη απέναντι κατοικίας. Δεν έχετε δικαίωμα να φτιάχνετε παιδική χαρά εδώ πέρα».

Έτσι ξεκίνησε η μέρα μας σήμερα. Με δικηγόρο κατοίκου της παραλιακής να προσπαθεί να διακόψει τις εργασίες για ένα παιδότοπο – κόσμημα που φτιάχνουμε στην παραλία μας, με όλες φυσικά τις νόμιμες διαδικασίες.
Την πρώτη παιδική χαρά που αποκτά η παραλιακή ζώνη της Γλυφάδας, σε ένα σημείο κοντά στη θάλασσα, κάτω από τον παραλιακό δρόμο και τη γραμμή του τραμ, που επελέγη πρώτα από όλα για να δώσει χαρά στα παιδιά μας αλλά και επειδή δεν δημιουργεί την παραμικρή όχληση σε κανένα.

Για να το ξεκαθαρίσουμε σε όλους:
Η παραλία μας δεν είναι ιδιοκτησία κανενός. Είναι δημόσιο αγαθό, το οποίο η δημοτική μας αρχή το προφυλάσσει, το συντηρεί και το αναβαθμίζει με κάθε δυνατό τρόπο.


Έτσι θα συνεχίσουμε να κάνουμε, όσες απειλές κι αν δεχθούμε.












 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ # LANGUAGES # ΠΡΟΤΥΠΟ # ΚΕΝΤΡΟ # ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ # ΞΕΝΩΝ # ΓΛΩΣΣΩΝ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

JOY > FLOWERS > ΤΣΑΟΥΣΟΓΛΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ> ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΑ > ΣΤΟΛΙΣΜΟΙ > ΓΑΜΩΝ> ΒΑΠΤΙΣΗΣ EAK > SERVICE: ΕΑΚ > ΈΚΔΟΣΗ > ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ > ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ > ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ > ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ > ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ > ΧΡΗΣΤΟΣ> ΤΑΣΟΣ > ΔΗΜΗΤΡΗΣ > KORILLIS > COMPUTING > LAPTOP >TAMPLETS > SMART > SMARTPHONE> SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ > ΑΓΓΕΛΙΚΗ > ΖΕΡΝΟΥ > ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ> ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ >

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια