ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΑΝΟ Κ. ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΓΚΟΛΙΘΟ Κ. ΤΣΙΠΡΑ

       16-6-2018

Πριν πάμε στο κυρίως κείμενο θα ήθελα να σας πω ότι, το μικρό απόσπασμα από το βίντεο, αποφάσισα να μη σας το στείλω και τούτο διότι,  με τα βίντεο υπάρχει η πιθανότητα να δημιουργήσει και κάποια προβλήματα στον υπολογιστή σας, για τον λόγο αυτό όποιος επιθυμεί  είναι αναρτημένο στον δικό μου υπολογιστή  στο Fb, όμως από την Εθνική Διαθήκη του,  πήρα το παρακάτω.


«1992 δεν αναγνωρίζουμε κανένα κράτος  με το όνομα Μακεδονία στα βόρεια σύνορα  μας και στο Συμβούλιο Πολιτικών αρχηγών τόνισε, δεν πρέπει να αναγνωρίσουμε κανένα κράτος με το όνομα Μακεδονία, σε επιστολή που έστειλε τότε στους αξιωματούχους της Αμερικής είπε, ότι είμαι ανυποχώρητος και δεν πρόκειται να αναγνωρίσω Defactokai Κράτος  στα Βόρεια σύνορα μας με το όνομα Μακεδονία και παράγωγα του…».
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ο Πρωθυπουργός κ. Τσίπρας ή συνειδητά υποτιμά  το ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ των Ελλήνων ή συνεχίζει να υποτιμά την νοημοσύνη των Ελλήνων.

Σίγουρα κ. Τσίπρα,  από τα έργα και ημέρες της εποχής σας, φαίνεται περίτρανα ότι μας ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ, μας  υποτιμάτε  επειδή έκανε/κάναμε (ο Ελληνικός λαός) το μοιραίο λάθος  να σας ξναψηφίσει, ξαναψηφίσουμε(γιατί είχε, είχαμε μπουχτίσει από τις ανακολουθίες των προηγούμενων)για  το μεγαλοπρεπές ΟΧΙ, που το κάνατε  ΝΑΙκαι ΝΑΙ, μπορώ να πω ότι έχτε ΔΙΚΑΙΟ.

Εάν πράγματι συνεχίζετε  ναΥΠΟΤΙΜΑΤΕ(τον Ελληνικό λαό) και ύστερα
και από το σκίσιμο των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝπου υποσχεθήκατε και σας ψήφισε ο λαός και αντ αυτού κάνατε και εσείς τα επόμενα ΜΝΗΜΟΝΙΑ.
Της κατάργησης του ΕΝΦΙΑπου τον διατηρείτε ακόμη και από ότι μαθαίνω θα τον αυξήσετε.
Το κανένα ΣΠΙΤΙ στα χέρια των ληστών τραπεζιτών όπως εσείς επικολλούσατε 
Της μείωσης των ΜΙΣΘΩΝ και ΣΥΝΤΑΞΕΩΝγια να κάνετε  κοινωνική πολιτική και που θα διατηρούσατε  στα επίπεδα της εποχής τους, πριν αναλάβετε ακόμη την διακυβέρνηση αυτής της Χώρας.
Της υπόσχεσης, αύξησης  ΜΙΣΘΩΝ και ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ  που με εντολή σας τα  ψαλίδισε ο κ.  ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ.
Και άλλα πολλά τα οποία είναι καταγεγραμμένα στη μνήμη μας γιατί σας ξαναψηφίσαμε, σας ξαναψηφίσανε, τότε καλά κάνετε και μαςΥΠΟΤΙΜΑΤΕ, τους ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ.

ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΝΟΥΜΕ.
ΠΡΑΓΜΑΤΙ,
γιατην ανακολουθία σε ότι είχατε  υποσχεθεί προεκλογικά για το καλύτερο αύριο του Ελληνικού λαού, την σταθερότητα των ΜΙΣΘΩΝ και ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ, την  ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ στην Ελλάδα, την κατάργηση των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ και του ΕΝΦΙΑ, την θωράκιση του κράτους με ΝΟΜΟΥΣ.
Καθώς επίσης
την ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ των κλεμμένων από τις τσέπες του Ελληνικού Λαού, την ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ των κλεμμένων  ΠΑΜΠΟΝΗΡΑ από τους ΑΕΤΟΝΥΧΙΔΕΣ  του ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ,  την ΑΝΑΠΤΥΞΗ της χώρας με την επιστροφή των ΝΕΩΝ επιστημόνωνπου οι προηγούμενοι έδιωξαν με τις πράξεις τους στα πέρατα του κόσμου και συνεχίζονται επί  εποχής σας.

Την επιστροφή των κλεμμένων που βρίσκονται ακόμη στις ΤΡΑΠΕΖΕΣ του εξωτερικού, τους φορολογικούς  συντελεστές που θα μειώνατε, τις Ιατρικές αποδείξεις που καταργήσατεως προνόμιο στις φορολογικές μας δηλώσεις και βρίσκονται στο καλάθι των άχρηστων, το σύστημα υγείας  που λίγοι Έλληνες το καρπούνται

Και τελικώς,
με την μονομερή και ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΑαπόφαση σας ερήμην του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ λαού, χωρίς να αναφέρετε στο πρόγραμμα σας, την αναγνώριση του κράτους των ΣΚΟΠΙΩΝ, Σλάβοι στην καταγωγή και να δημιουργείτε για λογαριασμό τους, ΜΟΝΟΣ σας και ΑΝΑΙΜΑΚΤΑγια τους ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ Ιστορία,χωρίς κανένα κόπο και θυσίεςαπό τον ίδιο τον λαό των ΣΚΟΠΙΩΝ και  οι οποίοι καταφέρνουν να αποκτούν ΓΛΩΣΣΑΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ και ΕΘΝΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ, μόνον με έναν και ΜΟΝΑΔΙΚΟΟΓΚΟΛΙΘΟ της πολιτικής θα γινόταν αυτό.
Και
Αυτός ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΟΓΚΟΛΙΘΟΣαποκαλείτε Αλέξης Τσίπρας και είσαστε εσείς,ο πρωθυπουργός της Ελλάδας .

Είναι η μοναδική περίπτωση σε όλους τους ΑΙΩΝΕΣ, που ΜΟΝΟΣ του ένας άνθρωπος, κατάφερε να παραχωρήσει όνομα σε κράτος, να τους ΔΩΣΕΙ ΓΛΩΣΣΑ και να τους ΚΑΝΕΙ ΕΘΝΟΣ.

Ύστερα από όλα τα παραπάνω του αρχικού μου κειμένου και
Για όλα αυτά τα κατορθώματα σας, ο Ντόπιος και Ξένος παράγοντας, δηλαδή οι προσκυνημένοι στο χρήμα, οι προσκυνημένοι στα αφεντικά τους  και οι προσκυνημένοι στην εξουσία,σας δίνουν καθημερινά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για αυτήν  την ΤΟΛΜΗ και παλικαριά που δείχνετε.
Τελικώς είστε ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο που  -διέλυσε και τις ιδεολογίες-.

Ψάξτε για ποιον λόγο σας υποστηρίζουν, ψάξτε για ποιον λόγο λένε τόσο καλά λόγια για σας ο Ντόπιος και Ξένος παράγοντας, ψάξτε για ποιον λόγο δεν σας βλέπουν  καχύποπτα αυτοί οι γραβατοκουστουμαρισμένοι όταν πριν δύο με δυόμιση χρόνια δεν σας έβλεπαν και τότε με τα ίδια σημερινά τους μάτια.


Υ.Γ. Δεν υπήρξα πολέμιος σας, γιατί πίστευα και πιστεύω στο μέλλων των ΝΕΩΝ ανθρώπων και καλά κάνω.
Υ.Γ1.  Δεν με ενδιέφερε να σας γνωρίσω προσωπικά όταν οι παλιοί μου σύντροφοι του πατριωτικού και κοινωνικού μετώπουστο ΠΑΣΟΚ προσπαθούσαν να με πείσουν για κάτι τέτοιο. Κατάφεραν όμως να με ΠΕΙΣΟΥΝ  για κάτι πιο σπουδαίο από αυτό, το ότι με σας  «ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΓΕΝΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΟΞΥΝΙΑ ΤΟΥ ΝΟΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΝΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΤΟΣΟ ΝΕΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ».

Υ.Γ2.Δεν μετανιώνω που τους εμπιστεύθηκα, δεν σας πολεμώ με ότι γράφω και το οποίο κάνω από τότε που μόνος μου διαπίστωσα  το είδος της ΟΞΥΝΙΑΣ του νου σας.

Υ.Γ3. Εύχομαι η πρόβλεψη μου να μη επαληθευτεί ότι σε βάθος χρόνου Ο  ΝΙΚΗΤΗΣ  ΑΥΤΗΣ  ΤΗΣ  ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ  (όπως λέτε) ΣΤΙΓΜΗΣ (αναλυτικά στην προηγούμενη ανάρτηση μου στο fbαναφέρω) ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΖΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΝΕΟΥΣ  ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΣΑΣ, θα είναι όμως, ο κ. Ζάεφ και το κράτος που με την βούλα σας ονομάζετε, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, το Έθνος Μακεδονικό και την Γλώσσα Μακεδονική.

Υ.Γ4.Όταν θα συμβούν αυτά που θα έρθουν, σίγουρα δεν θα ζω, όμως τα ΟΜΟΣΠΟΝΔΑ ΚΡΑΤΙΔΙΑ σε βάθος χρόνου στη περιοχή μας και  στα γύρω από μας θα γίνουν πράξη, ΟΧΙ με πολέμους αλλά με νόμους που θα περνάνε από την βουλή όπως τώρακαι καμία σχέση δεν θα έχουν με τα συμφέροντα της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού και της Χώρας. Τις περιοχές ή τα κράτη Θα τα διαμελίζουν όταν θα αντιστέκονται οι λαοί τους ή οι ηγέτες τους και αυτό γίνεται μετά από την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας και του Κομμουνισμού.

Υ.Γ5. Δεν έχω την ικανότητα να πείσω, ούτε είναι και οι προθέσεις μου αυτές, αλλά  ούτε και  προφήτης είμαι.  Επισημάνω όμως τους κινδύνους και τους οποίους δημοσίως ανέφερα σε άλλα προηγούμενα άρθρα μου και παραμένω στην ίδια άποψη και θέση. Έρχονται γεγονότα που ίσως δεν τα δούμε στις μέρες μας, τις περιπέτειες όμως  θα τις υποστούν οι επόμενες γενιές.










 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ # LANGUAGES # ΠΡΟΤΥΠΟ # ΚΕΝΤΡΟ # ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ # ΞΕΝΩΝ # ΓΛΩΣΣΩΝ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

JOY > FLOWERS > ΤΣΑΟΥΣΟΓΛΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ> ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΑ > ΣΤΟΛΙΣΜΟΙ > ΓΑΜΩΝ> ΒΑΠΤΙΣΗΣ EAK > SERVICE: ΕΑΚ > ΈΚΔΟΣΗ > ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ > ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ > ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ > ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ > ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ > ΧΡΗΣΤΟΣ> ΤΑΣΟΣ > ΔΗΜΗΤΡΗΣ > KORILLIS > COMPUTING > LAPTOP >TAMPLETS > SMART > SMARTPHONE> SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ > ΑΓΓΕΛΙΚΗ > ΖΕΡΝΟΥ > ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ> ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ >

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια