ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Μπαράζ αεροδιακομιδών με προορισμό νοσοκομεία της Κρήτης

Έτρεχαν και δεν έφταναν οι διασώστες του ΕΚΑΒ οι οποίοι κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν και να παραλάβουν ασθενείς από πέντε αεροδιακομιδές



Μεγάλη η κινητοποίηση του ΕΚΑΒ, καθώς οι διασώστες κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν και να παραλάβουν ασθενείς όχι από μία ούτε δύο αεροδιακομιδές, αλλά από πέντε οι οποίες ολοκληρώθηκαν λίγο πριν τις 9 το βράδυ!

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» έφτασαν δύο νεογνά δύο ωρών, το ένα εκ των οποίων ήταν διασωληνωμένο. Και τα δύο κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν την πρώτη περιπέτεια της υγείας τους στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης πως τα βρέφη ήρθαν από τη Ρόδο για τη νοσηλεία τους στο Ηράκλειο.

Παράλληλα, οι διασώστες, όπως αναφέρουν πάντα οι πληροφορίες, παρέλαβαν μία πολυτραυματία με κάταγμα αυχένα η οποία ήρθε από τη Ρόδο και μία γυναίκα διασωληνωμένη η οποία ήρθε με μηνιγγίτιδα από την Κω. Τέλος, άλλη μία γυναίκα έφτασε με αεροσκάφος στο αεροδρόμιο από την Κω. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει περιεδρικό απόστημα. Οι ηλικίες των τριών γυναικών κυμαίνονται από 52 έως 69 ετών.

Και τα πέντε περιστατικά προσγειώθηκαν στο «Νίκος Καζαντζάκης» με ένα C - 27 της Πολεμικής Αεροπορίας. Εκεί τους περίμεναν πέντε ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, με τους διασώστες και τους γιατρούς να βάζουν τα δυνατά τους και να τα καταφέρνουν.  


Σ’ αυτές τις αεροδιακομιδές συνέδραμαν τόσο από το Βενιζέλειο όσο και από το ΠΑΓΝΗ, καθώς οι ασθενείς θα νοσηλευτούν και στα δύο νοσοκομεία του Ηρακλείου.



 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ








 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

JOY > FLOWERS > ΤΣΑΟΥΣΟΓΛΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ> ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΑ > ΣΤΟΛΙΣΜΟΙ > ΓΑΜΩΝ> ΒΑΠΤΙΣΗΣ EAK > SERVICE: ΕΑΚ > ΈΚΔΟΣΗ > ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ > ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ > ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ > ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ > ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ > ΧΡΗΣΤΟΣ> ΤΑΣΟΣ > ΔΗΜΗΤΡΗΣ > KORILLIS > COMPUTING > LAPTOP >TAMPLETS > SMART > SMARTPHONE> SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius > service> smartphone> iphone> samsung> service >Επισκευή > Υπολογιστών > laptop

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ > ΑΓΓΕΛΙΚΗ > ΖΕΡΝΟΥ > ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ> ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ >

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια