ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ανατροπή στη ληστεία στου Ζωγράφου: Ο δράστης ομολόγησε με… σημείωμα την ενοχή του για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου!

- Η ληστεία στο κοσμηματοπωλείο στου Ζωγράφου έγινε λίγα λεπτά μετά τις 10:00 το πρωί της Τετάρτης - Ο "φτερωτός Μαραντόνα" άφησε σημείωμα


- Ομολογεί πως είναι ο δεύτερος καταζητούμενος για τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου - Ο γνωστός δικηγόρος δολοφονήθηκε εν ψυχρώ μέσα στο γραφείο του, στα Εξάρχεια, στις 12 Οκτωβρίου 2017
Νέα τροπή στη ληστεία που σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (27.06.2018) σε κοσμηματοπωλείο στου Ζωγράφου!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας από τους δράστες πέταξε ένα σημείωμα γραμμένο με μπλε στυλό και υπογεγραμμένο με κόκκινο από τον «φτερωτό Μαραντόνα». Στο σημείωμα ο δράστης ομολογούσε πως είναι ο δεύτερος καταζητούμενος για τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Ο γνωστός δικηγόρος δολοφονήθηκε εν ψυχρώ μέσα στο γραφείο του, στα Εξάρχεια, στις 12 Οκτωβρίου 2017.

Ο δράστης τόνιζε χαρακτηριστικά πως δεν έχει κάνει καμία δολοφονία, παρά μόνο ληστείες. Επιπλέον, ανέφερε πως στο γραφείο του Ζαφειρόπουλου πήγαν με εντολή να τον εκφοβίσουν και πως αν γνώριζε ότι ο συνεργός του (σ.σ. έχει συληφθεί) θα τον σκότωνε, ο ίδιος δεν θα πάταγε ποτέ το πόδι του εκεί μέσα.

Οι αστυνομικοί που παρέλαβαν το σημείωμα εκτιμούν ότι ίσως ο δράστης προσπαθεί να… λειάνει το έδαφος για ενδεχόμενη μελλοντική παράδοσή του στις αρχές.

Το χρονικό της ληστείας στου Ζωγράφου
Όλα έγιναν λίγα λεπτά μετά τις 10:00 το πρωί της Τετάρτης σε κοσμηματοπωλείο στου Ζωγράφου. Ο υπάλληλος είδε δύο άτομα να εισβάλουν με τα όπλα στα χέρια.

Η εισβολή των δυο ληστών έγινε σε κοσμηματοπωλείο στην οδό Ξηρογιάννη στου Ζωγράφου. Την ώρα εκείνη στο κατάστημα βρισκόταν μονάχα ένας υπάλληλος. Ο άτυχος άνδρας ήρθε αντιμέτωπος με τα όπλα των ληστών.
Οι δράστες τον ακινητοποίησαν και άδειασαν βιτρίνες και προθήκες και εξαφανίστηκαν μέσα σε ελάχιστα λεπτά.
Όταν αποχώρησαν οι δυο ένοπλοι ο υπάλληλος του κοσμηματοπωλείου ενημέρωσε την αστυνομία. Στην περιοχή στήθηκε επιχείρηση εντοπισμού των δυο δραστών, ωστόσο ακόμη δεν έχει υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα.


ΡΕΠΟΡΤΑΖ: θΕΟΔΟΣΗΣ Π. ΠΑΝΟΥ









 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ # LANGUAGES # ΠΡΟΤΥΠΟ # ΚΕΝΤΡΟ # ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ # ΞΕΝΩΝ # ΓΛΩΣΣΩΝ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

JOY > FLOWERS > ΤΣΑΟΥΣΟΓΛΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ> ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΑ > ΣΤΟΛΙΣΜΟΙ > ΓΑΜΩΝ> ΒΑΠΤΙΣΗΣ EAK > SERVICE: ΕΑΚ > ΈΚΔΟΣΗ > ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ > ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ > ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ > ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ > ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ > ΧΡΗΣΤΟΣ> ΤΑΣΟΣ > ΔΗΜΗΤΡΗΣ > KORILLIS > COMPUTING > LAPTOP >TAMPLETS > SMART > SMARTPHONE> SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ > ΑΓΓΕΛΙΚΗ > ΖΕΡΝΟΥ > ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ> ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ >

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια