ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ο ΣΕΒ ευθέως κατά Μητσοτάκη, υπέρ Τσίπρα!

Και όμως ο τίτλος είναι απόλυτα αληθής. Η κρατικοδίαιτη ηγεσία του ΣΕΒ επέλεξε δρόμο και πλέον ανοιχτά οι έχοντες τα κεφάλαιά τους στο εξωτερικό και μιλώντας στην κοινωνία κάτω από την ασφάλεια που τους δίνει η ηγεσία του Αλέξη Τσίπρα, επέλεξαν δρόμο.




Η πρόσφατη γενική συνέλευση, παρωδία για πολλούς εκπροσώπους του κεφαλαίου και της άρχουσας αστικής τάξης, έφερε στην επιφάνεια το πραγματικό πρόσωπο του συνδέσμου. Με το ευχαριστώ του προέδρου Φέσσα στον Αλέξη Τσίπρα, γιατί, όπως είπε, μας βγάζει από τα μνημόνια -ποιος, ο Τσίπρας! - οι κεφαλαιοκράτες σφράγισαν το κρατικοδίαιτο παρελθόν, παρόν και μέλλον τους.

Κοινώς, σου λένε, τα δικά μας κεφάλαια που απολαμβάνουν την ασφάλεια της τράπεζας στο εξωτερικό παραμένουν άθικτα, στην Ελλάδα τα μέτρα των 2 μνημονίων Τσίπρα επιβαρύνουν επαγγελματίες και μικρομεσαίους, η αγορά συρρικνώνεται άρα ελέγχεται πιο εύκολα, στα εργασιακά ό,τι πούμε εμείς οι μεγάλοι τρέχει ο Αλέξης τρέχει να υλοποιήσει. Συγχρόνως, οποία προσπάθεια γίνει από ξένους επενδυτές να φέρουν κεφαλαία στο εσωτερικό ή να φτιάξουν ένα «Ελληνικό» θα βγει η κυβέρνηση και θα προστατέψει τους ισχυρούς που εκπροσωπεί ο ΣΕΒ.

Το πρωινό της συνέλευσης ο φιλελεύθερος Κυριάκος Μητσοτάκης τους τα είπε χύμα - και μπράβο του, γιατί αποδεικνύει ότι έχει «αρχ...ές» και αξίες που κι εκεί που ο Καραμανλής δε τα κατάφερε, ίσως να μπορέσει ο ίδιος. «Μαγκιές» όχι σε εμένα, είπε. Ξεχάστε τις δουλειές του δημοσίου, φέρτε χρήματα μέσα και όσοι χρωστάτε θα πληρώσετε. Απλός και απόλυτα κατανοητός.

Αν θέλετε να υπάρξουν φοροαπαλλαγές και μείωση εισφορών, δικαιοσύνη στο μοίρασμα της πίτας (γιατί όλα αυτά τα χρόνια την πληρώνουν οι μικροί), αν θέλετε να γίνει ο ΣΕΒ δίκαιος, τότε τα μέλη του να μην έχουν την νοοτροπία του ότι μας χρωστά το κράτος, είπε επί της ουσίας ο πρόεδρος της ΝΔ.

Με λίγα λόγια ο Κυριάκος θύμισε Θάτσερ και μακάρι, αν βγει, να δούμε πόσοι από αυτούς του ΣΕΒ θα συνεχίσουν να έχουμε συμβάσεις ή θα πιέζουν να γίνουν κομμάτια επιχειρήσεις και οργανισμοί κοινής ωφέλειας για να τους αγοράσουν μετά τζάμπα, στους κλάδους της ενέργειας, των μεταφορών, των ταχυδρομείων και των υποδομών .


Ηρεμία παρακαλώ, μην ψαχτούμε και βγουν και ονόματα και οι φωτογραφικές συμβάσεις. Σημειωτέον, η ομιλία-όνειρο του επικεφαλής της Νέας Δημοκρατία έλαβε χώρα το πρωινό της γενικής συνέλευσης. Το ίδιο απόγευμα ο πρόεδρος Φέσσας ευχαρίστησε τον Τσίπρα γιατί μας βγάζει από τα μνημόνια!





 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ








 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

JOY > FLOWERS > ΤΣΑΟΥΣΟΓΛΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ> ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΑ > ΣΤΟΛΙΣΜΟΙ > ΓΑΜΩΝ> ΒΑΠΤΙΣΗΣ EAK > SERVICE: ΕΑΚ > ΈΚΔΟΣΗ > ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ > ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ > ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ > ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ > ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ > ΧΡΗΣΤΟΣ> ΤΑΣΟΣ > ΔΗΜΗΤΡΗΣ > KORILLIS > COMPUTING > LAPTOP >TAMPLETS > SMART > SMARTPHONE> SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius > service> smartphone> iphone> samsung> service >Επισκευή > Υπολογιστών > laptop

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ > ΑΓΓΕΛΙΚΗ > ΖΕΡΝΟΥ > ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ> ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ >

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια