ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Η Εθνική Τράπεζα περνά στο «plan B» για την Εθνική Ασφαλιστική

ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΜΙΑ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΌΜΙΛΟ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ GONGBAO - H FOSUN ΔΕΝ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΙΦΝΙΔΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Η Εθνική Τράπεζα περνά στο plan B για την Εθνική Ασφαλιστική μετά την κατάθεση μιας και μόνης προσφοράς από την Gongbao και την απροσδόκητη υπαναχώρηση της Fosun.



Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της η ΕΤΕ, η Εθνική παρέλαβε και θα εξετάσει μία δεσμευτική προσφορά από τον κινέζικο Όμιλο εταιρειών Gongbao. Παράλληλα προσθέτει ότι εξετάζει όλες τις λύσεις, «συμπεριλαμβανομένης και της διαδικασίας Διεθνούς Δημόσιας Προσφοράς». Στο πλαίσιο αυτό συνεργάζεται στενά με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και ειδικότερα με τη DGComp, την Τράπεζα της Ελλάδος και το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

Αναλυτικά ολόκληρη η ανακοίνωση:

Αναφορικά με τη διαδικασία πώλησης της Εθνικής Ασφαλιστικής, η Εθνική Τράπεζα ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι παρέλαβε και θα εξετάσει μία δεσμευτική προσφορά από τον κινέζικο Όμιλο εταιρειών Gongbao.

Πρωταρχικός στόχος της Εθνικής Τράπεζας είναι η διαδικασία να γίνει σε απόλυτη συμμόρφωση με τους όρους του Ευρωπαϊκού Σχεδίου Αναδιάρθρωσης και με αποκλειστικό γνώμονα τη διασφάλιση των συμφερόντων των πελατών, των μετόχων και των εργαζομένων της.

Οι ιστορικές αξίες και ο σημαντικός ρόλος του Ομίλου της ΕΤΕ στη σταθερότητα του ελληνικού χρηματοπιστωτικού συστήματος επιβάλουν την εξέταση όλων των βέλτιστων λύσεων, συμπεριλαμβανομένης και της διαδικασίας Διεθνούς Δημόσιας Προσφοράς.

Στο πλαίσιο αυτό, η Εθνική Τράπεζα συνεργάζεται στενά με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και ειδικότερα με τη DGComp, την Τράπεζα της Ελλάδος και το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

H Εθνική Τράπεζα θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό για κάθε σημαντική εξέλιξη.

Να σημειωθεί ότι η στάση της Fosun αιφνιδίασε τόσο την τράπεζα όσο και την εποπτεία αλλά και την κυβέρνηση.




 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ








 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

JOY > FLOWERS > ΤΣΑΟΥΣΟΓΛΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ> ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΑ > ΣΤΟΛΙΣΜΟΙ > ΓΑΜΩΝ> ΒΑΠΤΙΣΗΣ EAK > SERVICE: ΕΑΚ > ΈΚΔΟΣΗ > ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ > ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ > ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ > ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ > ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ > ΧΡΗΣΤΟΣ> ΤΑΣΟΣ > ΔΗΜΗΤΡΗΣ > KORILLIS > COMPUTING > LAPTOP >TAMPLETS > SMART > SMARTPHONE> SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius > service> smartphone> iphone> samsung> service >Επισκευή > Υπολογιστών > laptop

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ > ΑΓΓΕΛΙΚΗ > ΖΕΡΝΟΥ > ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ> ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ >

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια