ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Γιάννης Κωνσταντάτος – Μοναδικός καλεσμένος επίσημα ως Δήμαρχος για τον Φορέα Διαχείρισης στη Βουλή (vid)

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ

Ο Δήμαρχος  Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος παρευρέθη σήμερα στην ολομέλεια της Βουλής, ως μοναδικός καλεσμένος, επίσημα ως Δήμαρχος για τον Φορέα Διαχείρισης, όπου όλα τα κόμματα θα τον ψηφίσουν και είναι αποτέλεσμα πολύμηνης δικής του διεκδίκησης με την Κυβέρνηση και τους πολιτικούς αρχηγούς.




Η πολιτική δύναμη που διαχρονικά, χωρίς παλινωδίες, στήριξε και στηρίζει αυτό το επενδυτικό σχέδιο, αναγνωρίζοντας τα πολλαπλά οφέλη που θα έχει η τοπική οικονομία, η Αττική και ολόκληρη η χώρα. Η δημοτική αρχή θα κάνει όσα χρειάζονται, ώστε να διασφαλίσει την ομαλή υλοποίηση της επένδυσης και την ανάπτυξη της έκτασης, «προφυλάσσοντας παράλληλα τα συμφέροντα των συνδημοτών μας και εξασφαλίζοντας τα μέγιστα δυνατά οφέλη υπέρ της τοπικής μας κοινωνίας».

Ο δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης, στα διοικητικά όρια του οποίου πραγματοποιείται η επένδυση, θεωρεί ως μία ιστορική εξέλιξη τη συμφωνία αυτή, διότι επιτέλους θα δώσει την ευκαιρία στο Ελληνικό -στην περιοχή δηλαδή- να πάψει να είναι ο φτωχός συγγενής της νότιας Αθήνας.

Τα τελευταία χρόνια, και ειδικά τα τελευταία 70, με τη λειτουργία του αεροδρομίου ο δήμος Ελληνικού ήταν πάντα στο περιθώριο. Ενδεικτικό είναι πως το Ελληνικό δεν απέκτησε ποτέ ούτε μαρίνα, ούτε παραλία, ούτε πάρκο, ούτε εμπορικές δραστηριότητες, ώστε να του εξασφαλίσουν έσοδα, σε αντίθεση με άλλους δήμους της περιοχής. Τώρα λοιπόν με τη συγκεκριμένη επένδυση το Ελληνικό θα κερδίσει στον χάρτη τη θέση που του αξίζει!

Η ομιλία του Γιάννη Κωνσταντάτου



 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ








 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

JOY > FLOWERS > ΤΣΑΟΥΣΟΓΛΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ> ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΑ > ΣΤΟΛΙΣΜΟΙ > ΓΑΜΩΝ> ΒΑΠΤΙΣΗΣ EAK > SERVICE: ΕΑΚ > ΈΚΔΟΣΗ > ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ > ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ > ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ > ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ > ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ > ΧΡΗΣΤΟΣ> ΤΑΣΟΣ > ΔΗΜΗΤΡΗΣ > KORILLIS > COMPUTING > LAPTOP >TAMPLETS > SMART > SMARTPHONE> SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius > service> smartphone> iphone> samsung> service >Επισκευή > Υπολογιστών > laptop

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ > ΑΓΓΕΛΙΚΗ > ΖΕΡΝΟΥ > ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ> ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ >

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια