ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ζώδια: Αστρολογικές Προβλέψεις Σαββάτου 14-7-2018

Καθημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια .Εργασία, Καριέρα, Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ...Καθημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια .Εργασία, Καριέρα, Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ...



Κριός
Γενικά
Μπορείς σήμερα, Κριέ, να δεις μερικά πράγματα από άλλη σκοπιά και να διορθώσεις θέματα που σε προβληματίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Η διάθεσή σου θα είναι καλή και θα προσπαθήσεις να λύσεις υποθέσεις με τον καλύτερο τρόπο. Έχει ξεκινήσει μια περίοδος, που θα δεις πολλές καταστάσεις να παίρνουν την σειρά τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η αισιοδοξία που θα έχεις, Κριέ, σήμερα θα είναι πολύ μεγάλη. Ο ερωτισμός σου θα βρεθεί στα ύψη του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις σήμερα επαγγελματική ισορροπία, Κριέ, και πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα, θ αρχίσουν να κινούνται σε ρυθμούς, που δεν περίμενες. Τα οικονομικά σου θα περάσουν διακυμάνσεις, γι’ αυτό πρέπει να είσαι προσεκτικός στις κινήσεις που κάνεις κι απέναντι σε σημαντικές συμφωνίες που θέλεις να κλείσεις.

Ταύρος
Γενικά
Η ενεργητικότητα που θα έχεις σήμερα, Ταύρε, θα είναι μεγάλη. Πρέπει να μη σταματήσεις τους ρυθμούς που έχεις και σε διαβεβαιώνω, ότι πλέον η επιτυχία είναι κοντά. Προσπάθησε να επιλύσεις οριστικά καταστάσεις που σε κουράζουν και σε καταπιέζουν. Μην κρατάς παθητική στάση σε ζητήματα που απαιτούν ριζοσπαστικές κινήσεις κι αποφάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα κυριαρχεί σήμερα μια γενική ασυνεννοησία με το ταίρι σου, Ταύρε μου. Καλό είναι, να συζητάς πολύ μαζί του και να του δώσεις να καταλάβει καλά μερικά πράγματα, για ν’ αποφύγεις τις παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να πετύχεις συνεργασίες, Ταύρε, και γενικότερα να ξεπεράσεις οποιοδήποτε εμπόδιο υπήρχε στο δρόμο σου μέχρι τώρα. Να δεις τα οικονομικά σου με περισσότερη σοβαρότητα και να μην παρασύρεσαι σε τόσα έξοδα, που το τελευταίο διάστημα σ’ έχουν οδηγήσει εκτός προγραμματισμού.

Δίδυμοι
Γενικά
Προσπάθησε, Δίδυμε, να βάλεις καινούργια πλάνα για τις προβληματικές καταστάσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου και να ξέρεις ότι οι πλανήτες σου δίνουν καλές επιρροές. Μην κινηθείς καθόλου βιαστικά, διότι είναι σίγουρο ότι θα κάνεις λάθος κινήσεις, τις οποίες στο μέλλον δε θα μπορείς να διορθώσεις και θα στενοχωρηθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προβλήματα που έχεις σε άλλους τομείς, Δίδυμέ μου, θα σε απομακρύνουν λίγο από το σύντροφο σου. Φρόντισε να δείξεις την αγάπη σου στο ταίρι σου και να κάνεις τα αδύνατα δυνατά, για να περάσεις κάποιες στιγμές μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Δίδυμε, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αφού ο δυναμισμός σου, αλλά και η ένταση που θα έχεις, θα κινηθούν ψηλά. Στα οικονομικά σου, θα έχεις ανοδική πορεία και θα δεις να τακτοποιούνται πολλές εκκρεμότητες του παρελθόντος.

Καρκίνος
Γενικά
Μπορείς, Καρκίνε, να κάνεις σημαντικές αλλαγές και ν’ αντιμετωπίσεις μερικά πράγματα με περισσότερη δυναμικότητα. Πρέπει να προγραμματιστείς περισσότερο, για να διεκπεραιώσεις τις πολυάριθμες υποχρεώσεις σου. Μην ανησυχείς, όλα θα τα καταφέρεις μια χαρά. Η κοινωνικότητά σου σήμερα θα είναι στα ύψη της.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο αισθηματικός σου τομέας, Καρκίνε μου, δεν πάει άσχημα, οπότε φρόντισε να μη δυσκολέψεις τα πράγματα. Θα έχεις τάσεις απαισιοδοξίας και θα βλέπεις αρνητικά κάποια πράγματα που κάνει ο σύντροφός σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς και λύνεις κάποιες προβληματικές καταστάσεις, τις οποίες στο παρελθόν αδυνατούσες να αντιμετωπίσεις. Αν θέλεις να κάνεις οικονομικές συναλλαγές, καλό είναι να μην τις επιχειρήσεις σήμερα, αφού η περίοδος είναι έντονη και μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις, που θα φέρουν σοβαρό πρόβλημα στο μέλλον.

Λέων
Γενικά
Σήμερα, Λέων, θα έχεις έντονη ενεργητικότητα κι όρεξη να τελειώσεις εδώ και τώρα εκκρεμότητες κι υποχρεώσεις που έχεις. Η καλή σου διάθεση σήμερα θ’ ανεβάσει την κοινωνικότητα σου και μπορείς να κάνεις δημόσιες σχέσεις. Πολλές αρνητικές καταστάσεις θα λυθούν με τη θετικότητα που θα έχεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Λέων, μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, αρκεί να δείξεις την κατάλληλη υπομονή απέναντι στο σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρέπει, Λέων, να είσαι αρκετά προσεκτικός στον επαγγελματικό τομέα, διότι θα γίνουν λάθη από άλλους και μπορεί στο τέλος να τρέχεις εσύ, για να λύσεις τα προβλήματα. Τα οικονομικά σου δε θα είναι πολύ καλά, γι’ αυτό πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις που κάνεις. Οι συμφωνίες και υπογραφές συμβολαίων σήμερα δεν ευνοούνται.

Παρθένος
Γενικά
Σήμερα, Παρθένε μου, μην αφεθείς σε κάποιες μικρές δυσκολίες που μπορεί να έρθουν. Μην τα παρατάς τώρα, που τα πράγματα έχουν μπει σε καλό δρόμο. Για ν’ αποφύγεις παρεξηγήσεις, φρόντισε να προσέξεις τι θα πεις στους άλλους και μέτρα καλά τα λόγια σου. Θα έχεις απίστευτες επικοινωνιακές ικανότητες και θα ξεκαθαρίσεις οποιεσδήποτε παρανοήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει σήμερα να είσαι πολύ προσεκτικός σε αυτά που λες, Παρθένε μου, αλλά και στο πως κινείσαι απέναντι στο σύντροφό σου. Θα υπάρξουν διαμάχες, οπότε προσπάθησε να μη φτάσεις τις καταστάσεις στα άκρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Παρθένε, σήμερα θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες, αλλά και νέα ξεκινήματα. Είσαι σε θέση να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, που σε ταλαιπωρούν εδώ και πολύ καιρό. Τα οικονομικά σου θα έχουν κάποια σκαμπανεβάσματα. Να είσαι αρκετά προσεκτικός απέναντι σε οποιαδήποτε πρόταση δεχτείς.

Ζυγός
Γενικά
Σήμερα, Ζυγέ, η μέρα θα είναι αρκετά κουραστική και πιεστική από τις υποχρεώσεις που έχεις. Πρέπει να δεις πολλές καταστάσεις με ψυχραιμία, για ν’ ανταπεξέλθεις στα διάφορα προβλήματα. Θα μπεις σε σκέψεις για την επίλυση θεμάτων που σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα νιώσεις σήμερα προβληματισμό, Ζυγέ μου, από τη συμπεριφορά του συντρόφου σου. Προσπάθησε να μιλήσεις μαζί του και να ξεκαθαρίσεις οποιαδήποτε απορία μπορεί να έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Μπορείς σήμερα να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αρκεί να είσαι ψύχραιμος και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Τα οικονομικά σου και η πορεία τους θα σε προβληματίσουν έντονα. Φρόντισε να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις καθόλου άσκοπα έξοδα.

Σκορπιός
Γενικά
Η οξυμμένη διαίσθηση που θα έχεις σήμερα, Σκορπιέ, θα σε βοηθήσει να λύσεις κάποια θέματα που σ’ απασχολούν έντονα τώρα τελευταία. Θέλεις να βάλεις σ’ εφαρμογή τα σχέδιά σου, αλλά να ξέρεις, ότι απαιτούν αρκετή κούραση. Μη διστάζεις όμως, αφού οι προσπάθειές σου θα είναι πολύ καλές και θα πετύχεις όλους τους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε, Σκορπιέ, να κάνεις θετικές σκέψεις και να μιλάς περισσότερο με το σύντροφό σου. Έλα πιο κοντά του, πες ανοιχτά αυτά που θέλεις να σου προσφέρει και να είσαι σίγουρος, ότι θα έχεις την κατάλληλη ανταπόκριση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς κάποιες ευκαιρίες που μπορεί να σου παρουσιαστούν. Στα οικονομικά σου, τα πολλά έξοδα που έχεις, δεν σε αφήνουν να κάνεις το πρόγραμμα που θέλεις. Απόφυγε σήμερα τα περιττά έξοδα κι ειδικά τις άσκοπες αγορές.

Τοξότης
Γενικά
Σήμερα, Τοξότη, θα κάνεις τον απολογισμό σου και θα αναθεωρήσεις πολλά πράγματα στα οποία προχώρησες μέχρι σήμερα. Η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη. Μη χρονοτριβείς με πράγματα που δεν έχουν σημασία - αποβαίνει σε βάρος σου. Κινήσου μεθοδικά, για να έχεις τα θετικά αποτελέσματα που θέλεις. Σήμερα, μπορείς να ξεκινήσεις και το πλάνο για τη σταδιακή υλοποίηση των σχεδίων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορεί, Τοξότη, να εισβάλλουν στη ζωή σου καινούργιοι έρωτες ή να αναζωπυρωθεί ο υπάρχων – και τα δύο θα έχουν διάρκεια στον χρόνο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Τοξότη, σήμερα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε όλες σου τις κινήσεις. Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και προπάντων φρόντισε να κρατήσεις την ισορροπία με τους συνεργάτες σου. Πρέπει, πριν κάνεις οποιαδήποτε οικονομική κίνηση, να είσαι προσεκτικός. Μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις, οι οποίες στο μέλλον θα σου δημιουργήσουν πρόβλημα.

Αιγόκερως
Γενικά
Από σήμερα, Αιγόκερε, θ’ αρχίσεις να δείχνεις μεγάλο ενδιαφέρον για τον εαυτό σου και να κάνεις πιο οργανωμένα πράγματα. Έχεις αρχίσει να αγνοείς αυτά που δεν είναι και τόσο σημαντικά για σένα. Η ανταγωνιστική στάση σου θα σε βοηθήσει να φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία. Προχώρα στους στόχους σου, χωρίς να σε αποσπάσει το παραμικρό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις, Αιγόκερε, σε καταστάσεις που σε κουράζουν και καταπιέζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που αφορούν την εργασία σου. Στα οικονομικά σου, σήμερα πρέπει να είσαι προσεκτικός, διότι θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα, που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου.

Υδροχόος
Γενικά
Από σήμερα, Υδροχόε, η αυτοπεποίθησή σου θα είναι ανεβασμένη χάρη σε κάποιες ωραίες συγκυρίες που θα έρθουν. Οι πλανήτες θα σε βοηθήσουν να προβείς σε εποικοδομητικές αλλαγές στη ζωή σου. Αυτές ακριβώς χρειαζόσουν, για να ανανεωθείς και να βγεις από τον κυκεώνα των προβλημάτων, που φαίνεται να έχεις το τελευταίο διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έλα πιο κοντά στο σύντροφο σου, Υδροχόε, μίλησέ του με ειλικρίνεια και θα δεις πολλές καταστάσεις να καλυτερεύουν. Είναι στο χέρι σου να λύσεις προβληματικά σημεία στον αισθηματικό σου τομέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, Υδροχόε μου, πρέπει να δεις με σοβαρότητα κάποιες καταστάσεις και να φροντίσεις να τις λύσεις. Μπορεί να έχεις καθυστερήσεις σε θέματα που σε απασχολούν, αλλά μη δίνεις κι εσύ αναβολές σε προτεραιότητες που αυτή την στιγμή πιέζουν. Έχεις κάνει πολλά οικονομικά ανοίγματα που πρέπει σιγά - σιγά ν’ αρχίσεις να τακτοποιείς. Μην αφήνεις εκκρεμότητες για το μέλλον.

Ιχθύες
Γενικά
Θα έχεις ένταση σήμερα, Ιχθύ, αλλά κι ενέργεια για να διεκπεραιώσεις πάρα πολλά ζητήματα, που σε απασχολούσαν και σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα. Σήμερα, θα μπορέσεις να πετύχεις πάρα πολλά. Θα προκύψουν βέβαια κάποια απρόοπτα σε συζητήσεις και σε καινούργια θέματα που θέλεις να υλοποιήσεις, αλλά φρόντισε να μη σε πτοήσουν ούτε στο ελάχιστο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Ιχθύ, μπορούν να πάνε και καλύτερα από όσο είναι τώρα, αν δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφό σου και προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά του. Συμπαραστάσου σε προβλήματα που μπορεί να έχει αυτή την περίοδο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι αυτή την περίοδο, με την Αφροδίτη στην Παρθένο, θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα σε προβληματίσουν αρκετά τα επαγγελματικά σου, Ιχθύ μου. Καλό είναι σήμερα, αν θέλεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, να συμβουλευτείς δικά σου άτομα, διαφορετικά μπορεί να κάνεις λάθος κινήσεις. Στα οικονομικά σου, πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός στα έξοδα που κάνεις. Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές, γι’ αυτό προσπάθησε να παραμείνεις εντός προϋπολογισμού.






ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ # LANGUAGES # ΠΡΟΤΥΠΟ # ΚΕΝΤΡΟ # ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ # ΞΕΝΩΝ # ΓΛΩΣΣΩΝ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ # Εκπαιδευτήρια # Ξένες # Γλώσσες # Φροντιστήρια # Ξένων # Γλωσσών # Κέντρα # Ηλιούπολη #  Αργυρούπολη ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ, ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ, ΕΔΩ ΚΑΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ: ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ # Παιδικοί # Σταθμοί # Ιδιωτικά # Εκπαιδευτήρια # Κέντρα  SO EASY (ΚΑΤΣΙΑΟΥΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Α.)#ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ # ΓΛΥΦΑΔΑ # ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ  GREEK EUROPEAN FUTURE ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ TOEIC, TOEFL, IELTS   ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ: ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 40, 210 9642517 ,210 9633832 ΓΛΥΦΑΔΑ - ΆΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ  ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗ ΕΥΣΤΡΑΤΙΑΔΟΥ ΚΕΡΑΝΗ #ΓΙΑΤΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ  KSPORTS CLUB «KALOUDIS SPORTS CLUB» 24 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ (ΤΣΕΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ): Εδώ και 24 χρόνια βάζουμε βάσεις στην σύγχρονη παιδεία ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ, Ε.Β.Ε Το Ιδιαίτερο: FUN2LEARN - ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ # ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ # ΑΓΓΕΛΙΚΗ # ΖΕΡΝΟΥ # ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ # ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια