ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ζώδια: Αστρολογικές Προβλέψεις Τετάρτης 18-7-2018

Καθημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια .Εργασία, Καριέρα, Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ...Καθημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια .Εργασία, Καριέρα, Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ...



Κριός
Γενικά
Σήμερα, Κριέ, θα έχεις επαρκή δυναμισμό, για να τελειώσεις πολλά θέματα που ήταν σε στασιμότητα. Θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες, που καλά θα κάνεις να μην αντιμετωπίσεις με επιφυλακτικότητα, αφού θα είναι συμφέρουσες για σένα. Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να κάνεις στο σπίτι σου κάποιες αλλαγές, που θα σου ανεβάσουν τη διάθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Κριέ μου, θέλουν μια ανανέωση και πρέπει να προσπαθήσεις να κάνεις το σύντροφό σου να νιώσει πιο ασφαλής. Μίλησε μαζί του και δείξ’ του τις πραγματικές σου προθέσεις, για το πως βλέπεις τη σχέση σας, αλλά κι εκείνον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά, Κριέ, θέλεις να κάνεις πάρα πολλά. Καθυστερήσεις κι αναβολές που μπορεί να υπάρξουν, ας μη σε εκνευρίσουν. Πάρα πολλά έξοδα, αλλά και έσοδα θα έχεις σήμερα. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις, αλλά να έχεις διαρκώς στο νου σου τι είναι αυτό που σε συμφέρει.

Ταύρος
Γενικά
Σήμερα, Ταύρε, φρόντισε να τακτοποιήσεις πολλές εκκρεμότητες του παρελθόντος, καθώς και κάποια θέματα που μπορεί να καθυστερούν. Θα έχεις επαρκή δυναμικότητα για να διορθώσεις πολλά λάθη του παρελθόντος. Θα σε συμβούλευα πάντως, να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις, για ζητήματα που δεν είναι του παρόντος. Σκέψου πολύ καλά και συζήτησε με δικά σου άτομα όλες τις πιθανές λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα δώσεις παραπάνω σημασία στη σχέση σου, Ταύρε, και θα θέλεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να έχει το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορεί, Ταύρε, να μη φανούν τα θετικά των επαγγελματικών σου από την αρχή της μέρας, αλλά στο μέλλον θα καταλάβεις, ότι οι αλλαγές τελικά ήταν για το καλό σου. Μην αμελήσεις κάτι και προπάντων μην αφήνεις το παραμικρό για αύριο. Υπάρχουν οικονομικές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και θέματα να τακτοποιήσεις, κι αυτά πρέπει να γίνουν τώρα.

Δίδυμοι
Γενικά
Θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις σήμερα, Δίδυμε, σε συζητήσεις που θα γίνουν. Καλύτερα να κινηθείς σε πνεύμα μεγάλης διαλλακτικότητας. Θα γίνουν ορισμένες αλλαγές, που δεν περίμενες. Δεν πρέπει να σε τρομάζουν και να ξέρεις, πως ό,τι γίνεται αυτή την περίοδο θα είναι για το καλό σου και θα σου προσφέρει μόνο ικανοποίηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα πρέπει σε μερικά θέματα στη σχέση σου, Δίδυμέ μου, να κάνεις υποχωρήσεις για να μη φτάσουν τα πράγματα στα άκρα. Ακόμη καλύτερα, απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που μπορεί να σας φέρουν σε αντιθέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα, Δίδυμε. Να ξέρεις πως ό,τι γίνει, θα είναι θετικό και υπό ευνοϊκές συνθήκες. Κάνε οικονομικές συζητήσεις και ζήτα αυτά που θέλεις. Μπορείς να έχεις άνοδο αυτή την περίοδο, αλλά πρέπει να περιορίσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο.

Καρκίνος
Γενικά
Κάποια γεγονότα σήμερα, Καρκίνε, θα σου φτιάξουν τη διάθεση και θα δεις πολλά πράγματα από τη θετική τους σκοπιά. Ευνοείσαι για να τακτοποιήσεις πολλές εκκρεμότητες που σε αγχώνουν από παλιά. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς, καθώς είναι συμφέρουσες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Να και πάλι στη μέση οι υποχρεώσεις σου, Καρκίνε μου, κι οι καθημερινές σου ευθύνες, που αγχώνουν το ταίρι σου και σε κάνουν να μην του αφιερώνεις όσο χρόνο θα έπρεπε. Άλλαξε τακτική, διαφορετικά θα έχεις αντιπαραθέσεις μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην κάνεις μόνο προγραμματισμούς αυτή την περίοδο στην εργασία σου, Καρκίνε μου, προχώρα και σε πράξεις. Έχεις σύμμαχους τους πλανήτες και μπορείς να ρυθμίσεις κάποια χρέη του παρελθόντος.

Λέων
Γενικά
Αυτό το διάστημα, Λέων, θα χρειαστεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για κάποια θέματα που το τελευταίο διάστημα σε προβληματίζουν. Σου συνιστώ ψυχραιμία. Φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες, να μη νευριάζεις με ζητήματα που δεν έχουν σπουδαία σημασία και να βλέπεις τα πράγματα με πολύ ρεαλισμό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Λέων, είναι σε πολύ καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Θα μπορέσεις σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να του πεις αυτά που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρέπει να κάνεις και πράξεις μερικά πράγματα, Λέων, για να φτάσεις στην επαγγελματική επιτυχία. Θα σου παρουσιαστούν κάποια έξοδα που δεν περίμενες. Έχε καλό προγραμματισμό στις κινήσεις σου και απόφυγε τις πολλές δαπάνες.

Παρθένος
Γενικά
Μπορεί με κάποια άτομα, Παρθένε, να έχεις διαφωνίες. Είσαι όμως από τα ζώδια που διαθέτουν μεγάλη διπλωματικότητα. Έτσι, μπορείς και τώρα με τα επιχειρήματά σου να δώσεις στους γύρω σου να καταλάβουν, ότι οι απόψεις τους δεν είναι οι σωστές. Μη χάσεις μόνο την ψυχραιμία σου και σου ξεφύγουν λόγια, που μπορεί να μετανιώσεις στο μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Παρθένε μου, θα πάει καλύτερα, αν δείχνεις περισσότερη διαλλακτικότητα και δεν έχεις τόσο δογματικές απόψεις. Πέρνα χαλαρά και ρομαντικά τη μέρα με το ταίρι σου, ώστε να έρθει ηρεμία κι ευτυχία στη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου σήμερα, Παρθένε μου, θα γίνουν κάποιες ανακατατάξεις που θα σου φέρουν αναστάτωση. Να ξέρεις πάντως, πως η περίοδος είναι πολύ θετική και ό,τι κάνεις, θα έχει μεγάλη επιτυχία. Υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις στα οικονομικά σου, που πολλές φορές σου χαλούν την διάθεση. Σημασία όμως έχει, ότι ξεκινά μια περίοδος για εσένα που τα έσοδά σου θ’ αυξηθούν.

Ζυγός
Γενικά
Σήμερα, Ζυγέ, θα έχεις έντονο δυναμισμό και πολύ καλή διάθεση. Διαθέτεις τη δύναμη για να τακτοποιήσεις θέματα, που είναι σε εκκρεμότητα. Κάνε ένα διάλογο με δικά σου άτομα, για να σε βοηθήσουν να λύσεις όποια οικογενειακά θέματα σε προβληματίζουν. Η κοινωνικότητά σου θα είναι σε καλά επίπεδα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει να δεις πιο υπεύθυνα τα αισθηματικά σου, Ζυγέ μου, και να ξεκαθαρίσεις προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να υπάρχουν. Μην κρύβεις πράγματα από το σύντροφό σου. Πες του τι ακριβώς ζητάς, για να περάσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις στη δουλειά σου, Ζυγέ, χωρίς να επηρεαστείς από συζητήσεις που ίσως γίνουν με συνεργάτες σου. Ξέρεις πολύ καλά τι θέλεις και ποιους στόχους έχεις βάλει. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις, για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Η υπογραφή συμβολαίων και οι γραφειοκρατικές ρυθμίσεις επίσης ευνοούνται.

Σκορπιός
Γενικά
Η πίεση της καθημερινότητας, Σκορπιέ μου, σ’ έχει αποσυντονίσει και δε μπορείς να σκεφτείς αυτά που θέλεις, για να φτάσεις στην επιτυχία που ζητάς. Η δυνατότητες όμως που έχεις είναι πάρα πολλές και θα καταφέρεις όλα αυτά που θα προγραμματίσεις. Μια βραδινή έξοδος με άτομα που σε κάνουν να περνάς καλά, θα σε βοηθούσε ψυχολογικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Σκορπιέ, θα είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αρκεί να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου, αφού η ψυχολογία σου δε θα είναι στα πάνω της. Μπορείς σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να του πεις για τα θέματα που σε απασχολούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες και θα σου κάνουν προτάσεις, που πρέπει να δεις με σοβαρότητα, αφού θα είναι συμφέρουσες. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά, καθώς οι υποχρεώσεις που έχεις, είναι πάρα πολλές. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις, για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

Τοξότης
Γενικά
Κάποιες συναντήσεις σήμερα, Τοξότη, θα σου φέρουν μεγάλη ικανοποίηση. Θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα, ώστε να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που σε αγχώνουν από το παρελθόν. Η επικοινωνία που θα έχεις με τον περίγυρό σου, θα είναι σε πολύ καλό βαθμό και μπορείς να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολλά πράγματα στη σχέση σου, Τοξότη, θ’ αλλάξουν προς το καλύτερο. Ο ερωτισμός κι ο ρομαντισμός σου σήμερα θα βρίσκονται στα ύψη τους. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, φρόντισε να απαλλαχθείς από τις υπόλοιπες υποχρεώσεις σου, ώστε να βρεις χρόνο για ν’ ασχοληθείς με τα προσωπικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις πολύ καλή συνεργασία στη δουλειά σου, Τοξότη, και θα προχωρήσεις σε καινούργια ξεκινήματα. Πρέπει να μελετήσεις καλά τις προτάσεις που θα σου κάνουν, αφού μπορεί τα πράγματα να μην είναι έτσι όπως ακούγονται. Μην πάρεις σήμερα αποφάσεις που αφορούν το μέλλον των οικονομικών σου. Πρέπει άμεσα να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις που έχεις.

Αιγόκερως
Γενικά
Σήμερα, Αιγόκερε, θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο δυναμισμός σου στα ύψη. Εκμεταλλεύσου όλες αυτές τις θετικές συγκυρίες, για να τελειώνεις με πολλά θέματα που ήταν σε στασιμότητα. Μίλησε με δικά σου άτομα και τακτοποίησε στον οικογενειακό τομέα υποθέσεις που σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, Αιγόκερε. Πες του για τα προβλήματα που σε απασχολούν, εξωτερικεύσου και θα δεις, ότι με τις συμβουλές του θα νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι υποχρεώσεις και πάλι θα είναι πάρα πολλές, Αιγόκερέ μου, κι εσύ θα πνίγεσαι μέσα στο άγχος. Προσπάθησε να βάλεις προτεραιότητες στη μέρα σου, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά και να βρεις τις βέλτιστες λύσεις για τη δουλειά σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα και δες με περισσότερη σοβαρότητα υποχρεώσεις που έχεις από παλιά.

Υδροχόος
Γενικά
Σήμερα, Υδροχόε, φρόντισε να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό, να μην τα βάζεις με άτομα τού οικογενειακού σου περιβάλλοντος και να μην πεις λόγια που μπορεί να πληγώνουν. Έχεις πολλές δυνατότητες και το έχεις αποδείξει. Μην αφήσεις όποιες συγκυρίες αυτή την περίοδο προκύψουν, να σε καταβάλλουν ψυχικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου, Υδροχόε, και να νιώσετε κι οι δύο καλύτερα. Ο ερωτισμός σου, αλλά κι η γοητεία σου θα έχουν ένταση

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα τα πας πολύ καλά σήμερα στη δουλειά σου, Υδροχόε. Αυτή την περίοδο βέβαια θα έχεις κάποιες υποχρεώσεις παραπάνω, αλλά μη γκρινιάζεις και προσπάθησε να τις ξεφορτωθείς όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Πρέπει να προσέχεις συμφωνίες και τις υπογραφές τους, που μπορεί να προκύψουν στα οικονομικά σου.

Ιχθύες
Γενικά
Μερικές φορές, Ιχθύ, αισθάνεσαι ανασφάλεια για κάποια θέματα που νομίζεις ότι δεν κάνεις τόσο καλά. Ανήκεις στα ζώδια που έχουν μεγάλη διαίσθηση και ξέρεις πολύ καλά τι σου γίνεται. Διώξε, λοιπόν, τις ανασφάλειες, αφού οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και με ό,τι καταπιαστείς, τα καταφέρνεις με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς στον αισθηματικό τομέα, Ιχθύ, να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Μην πεις υπερβολικά πράγματα, καθώς μπορεί να εκνευρίσουν τον σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Υπάρχουν, Ιχθύ, πολλά θέματα που σε απασχολούν και θέλεις να λύσεις. Απόφυγε πάντως σήμερα να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες και να υπογράψεις συμβόλαια, που αφορούν το μέλλον της δουλειάς σου. Μην κλείσεις ούτε χρηματικές συμφωνίες. Όποια συζήτηση γίνει και αφορά οικονομικά θέματα, να τη χειριστείς με πολύ μεγάλη προσοχή, ώστε να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα.





ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ # LANGUAGES # ΠΡΟΤΥΠΟ # ΚΕΝΤΡΟ # ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ # ΞΕΝΩΝ # ΓΛΩΣΣΩΝ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ # Εκπαιδευτήρια # Ξένες # Γλώσσες # Φροντιστήρια # Ξένων # Γλωσσών # Κέντρα # Ηλιούπολη #  Αργυρούπολη ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ, ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ, ΕΔΩ ΚΑΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ: ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ # Παιδικοί # Σταθμοί # Ιδιωτικά # Εκπαιδευτήρια # Κέντρα  SO EASY (ΚΑΤΣΙΑΟΥΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Α.)#ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ # ΓΛΥΦΑΔΑ # ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ  GREEK EUROPEAN FUTURE ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ TOEIC, TOEFL, IELTS   ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ: ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 40, 210 9642517 ,210 9633832 ΓΛΥΦΑΔΑ - ΆΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ  ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗ ΕΥΣΤΡΑΤΙΑΔΟΥ ΚΕΡΑΝΗ #ΓΙΑΤΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ  KSPORTS CLUB «KALOUDIS SPORTS CLUB» 24 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ (ΤΣΕΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ): Εδώ και 24 χρόνια βάζουμε βάσεις στην σύγχρονη παιδεία ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ, Ε.Β.Ε Το Ιδιαίτερο: FUN2LEARN - ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ # ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ # ΑΓΓΕΛΙΚΗ # ΖΕΡΝΟΥ # ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ # ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια