ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ζώδια: Αστρολογικές Προβλέψεις Κυριακής 29-7-2018

Καθημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια .Εργασία, Καριέρα, Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ...Καθημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια .Εργασία, Καριέρα, Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ...



Κριός
Γενικά
Ο Ερμής είναι ανάδρομος, Κριέ μου, αλλά εσύ μην επηρεάζεσαι από εξωγενείς παράγοντες. Βρες τρόπο να διατηρήσεις την ισορροπία σου. Κοινωνικές καταστάσεις θα επηρεάσουν τη διάθεσή σου τη σημερινή μέρα κι οι αλλαγές θα διαδέχονται η μία την άλλη. Το χαμόγελό σου θα κάνει τον περίγυρό σου χαρούμενο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Άλλαξε ρυθμούς, Κριέ μου, ξεχνώντας τις ευθύνες από τα επαγγελματικά σου και μην παραμελείς το ταίρι σου, διαφορετικά τα μικροπροβλήματα θα ενταθούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Κριέ, τα πηγαίνεις πολύ καλά, οπότε σήμερα φρόντισε να περάσεις όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα κι άφησε για αύριο τις υποχρεώσεις. Τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζουν να σε ταλαιπωρούν, αλλά σε βεβαιώνω ότι πρέπει να ηρεμήσεις, αφού έχεις μπει σε περίοδο που τα πράγματα θ’ αρχίσουν να ισορροπούν.


Ταύρος
Γενικά
Αρχίζεις να ηρεμείς σε διάφορους τομείς της ζωής σου, Ταύρε. Πολλά πράγματα ξεκίνησαν να μπαίνουν σε μια σειρά, πράγμα που σου δίνει μεγάλη ικανοποίηση. Ξεκινάει μια πολύ καλή περίοδος σε ό,τι έχει σχέση με σχέδια του παρελθόντος κι εκκρεμότητες με κάποια άτομα της οικογένειας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει σήμερα να δείξεις αρκετή προσοχή, Ταύρε, ώστε να μην πεις λόγια, που θα φέρουν φασαρίες με το ταίρι σου. Αυτή δεν είναι μια κατάλληλη μέρα για να λύσεις παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι ευκαιρίες στη δουλειά σου, Ταύρε, θα είναι πολλές, αλλά σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να χαλαρώσεις. Συνεχίζεις να έχεις ανασφάλειες για τα οικονομικά σου και ψάχνεις καινούργιες πηγές εσόδων. Σ’ αυτό καλά κάνεις. Αυτό που δεν κάνεις καλά, είναι η προσθήκη νέων εξόδων.

Δίδυμοι
Γενικά
Οι υποχρεώσεις που έχεις στην καθημερινότητά σου, Δίδυμέ μου, είναι αμέτρητες, με αποτέλεσμα να εξαντλείσαι. Αισθάνεσαι ότι οι μπαταρίες σου έχουν πέσει. Μην παραμελείς τον εαυτό σου, πρόσεξε τη διατροφή σου και κράτησε κάποιες ώρες για τη χαλάρωσή σου. Στη συνέχεια, ετοιμάσου να δεχτείς κάποιες προτάσεις που θα σου δώσουν μεγάλη χαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Δίδυμε, θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και σήμερα θα έχεις μεγάλη ικανοποίηση από αυτά που σου προσφέρει το ταίρι σου. Απόφυγε να κάνεις πολλές συζητήσεις και προσπάθησε να περάσεις ερωτικά και ρομαντικά τη μέρα σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Δίδυμε, που είναι Κυριακή, φρόντισε να αφήσεις λίγο τα ζητήματα δουλειάς στην άκρη και να ξεκουραστείς, αφού όλη την εβδομάδα είχες πολλές υποχρεώσεις. Τα έξοδα που έχεις, συνεχίζουν να σε νευριάζουν και προσπαθείς για άλλη μια φορά να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου.

Καρκίνος
Γενικά
Από σήμερα, Καρκίνε, μπορείς να αρχίσεις κάποιες ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή σου και να ξεχάσεις τις παλιές τακτικές, που σ’ έφερναν πίσω. Έχεις όλα τα φόντα, για να πετύχεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου, ενώ στο πλάι σου βρίσκονται κάποια δικά σου άτομα, που θα σε στηρίξουν σε όποια προσπάθεια κάνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Για άλλη μια φορά, Καρκίνε, θα καταπλήξεις το ταίρι σου και θα περάσετε πολύ καλά μαζί. Ο ερωτισμός σου, αλλά κι η καλή σου διάθεση θα σε κάνουν να έρθεις περισσότερο κοντά του και να ανανεώσετε τη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, έχουν πάρει το δρόμο τους και θα έχεις ικανοποίηση. Σήμερα, φρόντισε να κάνεις ευχάριστες δραστηριότητες, που θα σε αποφορτίσουν από το άγχος. Στα οικονομικά σου, θα τα πας πολύ καλύτερα από πριν. Απόφυγε πάντως σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα, διότι θα βρεθείς εκτός προϋπολογισμού.

Λέων
Γενικά
Μπορείς να ανταπεξέλθεις σε οποιαδήποτε δυσκολία παρουσιαστεί, Λέων, αρκεί να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Από σήμερα, κοίτα να δείξεις πολύ μεγάλη επιφυλακτικότητα σε άτομα, που μπορεί να σου λένε ή να υπόσχονται πολλά, αφού μερικά πράγματα ίσως να μην είναι ακριβώς όπως φαίνονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις μπει σε μια περίοδο, Λέων, στην οποία πολλά θέματα που σε απασχολούσαν στη σχέση σου, θα δρομολογηθούν με τον καλύτερο τρόπο. Πέρνα σήμερα ήρεμα τη μέρα με το ταίρι σου, χωρίς κριτική διάθεση ή εγωισμούς, ώστε να ζήσεις αυτά που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα πολλά θέματα που έχεις στη δουλειά σου, Λέων, δεν τελειώνουν, μα σήμερα που είναι Κυριακή, δικαιούσαι να ξεκουραστείς και να περάσεις καλά. Στα οικονομικά σου, πρέπει να κινηθείς με σύνεση, διότι έχεις ήδη βρεθεί εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα, με στόχο το ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

Παρθένος
Γενικά
Από σήμερα, Παρθένε, φρόντισε να μη μελαγχολείς, βλέποντας παθητικά τις καταστάσεις και χωρίς να κάνεις κάτι. Οι δυνατότητες που έχεις είναι τεράστιες κι αν θέλεις, μπορείς πραγματικά να πετύχεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου. Απλά, δεν πρέπει ν’ αφήνεις να σε ρίχνουν τα ψυχολογικά σου. Σε όποιες συζητήσεις κάνεις με άτομα της οικογένειάς σου, φρόντισε να τηρήσεις περισσότερη διαλλακτικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει, Παρθένε μου, να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις με το σύντροφό σου. Ένα ταξίδι, που θα έκανε καλό και στους δύο, ίσως είναι το κατάλληλο σκηνικό για ήρεμες συζητήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Παρθένε μου, έχεις πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιήσεις. Φρόντισε πάντως σήμερα να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα και από αύριο ξαναβρίσκεις τους ρυθμούς σου. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν αρκετά, αφού δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε ν’ αποφύγεις τα περιττά έξοδα.

Ζυγός
Γενικά
Μπορείς να βάλεις στόχους και να τους πετύχεις, Ζυγέ. Οι δυνατότητες που έχεις, είναι πάρα πολλές. Από σήμερα, φρόντισε να αποκτήσεις πιο ποιοτική επικοινωνία με τον περίγυρό σου, ώστε να μπορέσεις να ηρεμήσεις λίγο. Η διάθεσή σου θα είναι ευχάριστη κι η γοητεία σου θα καταπλήξει τους γύρω σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η γοητεία που θα έχεις σήμερα, Ζυγέ, θα καταπλήξει. Μην κάνεις συζητήσεις που αφορούν το μέλλον, αλλά εστίασε στο παρόν, σε μια μέρα κατάλληλη για ρομαντικές καταστάσεις και τρυφερότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Ζυγέ, θα πάει αρκετά καλά και θα έχεις πολλές ευκαιρίες. Σήμερα, φρόντισε να δεις μερικές καταστάσεις πιο χαλαρά και ήρεμα. Πρέπει να εξετάσεις ποιες οικονομικές υποχρεώσεις έχεις, να τις καλύψεις και μετά να κάνεις περαιτέρω κινήσεις.

Σκορπιός
Γενικά
Η καθημερινότητα σ’ έχει κουράσει, Σκορπιέ μου, και θέλεις να προχωρήσεις σε αλλαγές πάνω σε πολλά πράγματα. Σήμερα, πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, πρέπει να τη σκεφτείς πολύ καλά και να μη διστάσεις να ζητήσεις τη συμβουλή δικών σου ατόμων. Θα ήταν καλύτερο, να βγεις απόψε το βράδυ με φιλικά σου πρόσωπα, σ’ ευχάριστο και χαλαρό περιβάλλον, για να ξεδώσεις και ν’ αποσπάσεις τον νου σου από τις καθημερινές έγνοιες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας, αλλά κι οι κατακτήσεις, θα παίξουν σήμερα καθοριστικό ρόλο, Σκορπιέ. Άφησε στην άκρη τις επαγγελματικές ευθύνες και δώσε βάρος στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις πολλές δυνατότητες, Σκορπιέ, και στη δουλειά σου θα καταφέρεις πάρα πολλά. Μπορείς σήμερα να περάσεις καλά και να αποφορτιστείς από την εβδομάδα που πέρασε. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν είχες προβλέψει. Κινήσου με σοβαρότητα, χωρίς να κάνεις βιαστικές κινήσεις, και θ’ ανταπεξέλθεις σε όλα με πολλή επιτυχία.

Τοξότης
Γενικά
Σήμερα, Τοξότη, θα έχεις πολύ δυναμισμό και θα έρθουν εξελίξεις, που θα είναι πολύ θετικές για σένα. Ξεκινάει μια περίοδος, στην οποία θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες. Φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς άμεσα. Έχεις την εύνοια των πλανητών, για να πραγματοποιήσεις τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου. Ξεκίνα, λοιπόν, να καταστρώνεις τα σχέδιά σου και θα δεις, ότι όλα θα πάνε ακόμη καλύτερα από όσο νομίζεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Τοξότη, σήμερα ευνοούνται οι ευχάριστες ανατροπές. Φρόντισε όμως να είσαι ειλικρινής, κι ό,τι πεις, να μπορεί να στηριχθεί και μελλοντικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα που είναι Κυριακή, Τοξότη, να σκέφτεσαι τις υποχρεώσεις που έχεις στον επαγγελματικό σου τομέα. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις, για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου, και να φροντίσεις να τελειώσεις με κάποια εκκρεμή θέματα.

Αιγόκερως
Γενικά
Οι αλλαγές που θα έρθουν αυτό το διάστημα, Αιγόκερε, θα κατακλύζουν τη ζωή σου και θα δημιουργούν απρόβλεπτες συνθήκες. Πρέπει να κινηθείς πολύ προσεκτικά και να μην κάνεις κάποια υπερβολή. Πρόσεξε, αφού οποιαδήποτε κίνηση μπορεί να σου κοστίσει. Προσπάθησε να δείχνεις περισσότερη διαλλακτικότητα και να ηρεμήσεις από το άγχος που υπάρχει αυτή την στιγμή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις κάποια παράπονα, Αιγόκερέ μου, που πρέπει να εκφράσεις στο σύντροφό σου, για να βγεις από τις ανασφάλειες και τις αμφιβολίες. Έχεις όλες τις δυνατότητες για να λύσεις ενδεχόμενες παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θέματα, Αιγόκερε, έχουν πάρει μια πολύ καλή σειρά και θα καταφέρεις ακόμη περισσότερα. Σήμερα, φρόντισε να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται, για να φύγει το άγχος σου, που είναι αρκετό. Πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή στα έξοδα που κάνεις, αφού κινείσαι πολύ εύκολα εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε άμεσα να τακτοποιήσεις θέματα που είναι ανοιχτά.

Υδροχόος
Γενικά
Από σήμερα, Υδροχόε, φρόντισε να κινείσαι με αρκετή πρακτικότητα και μην προσκολλάσαι σε παρελθοντικές καταστάσεις, που μπορεί να σου χαλάνε την διάθεση. Φρόντισε να δράσεις με μεθοδικότητα, για να πετύχεις τους στόχους σου και να έχεις την επιτυχία που σου αξίζει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει, Υδροχόε μου, ν’ αφήσεις την ονειροπόληση και να δεις μερικές καταστάσεις ρεαλιστικά. Μίλησε με το σύντροφό σου και ξεκαθάρισε ποια είναι τα πραγματικά «θέλω» σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά, Υδροχόε. Σήμερα που είναι Κυριακή, προσπάθησε να χαλαρώσεις το μυαλό σου από τις ευθύνες που έχεις. Θα μπορέσεις να φέρεις τα οικονομικά σου σε ισορροπία. Να τακτοποιήσεις γρήγορα κάποιες υποχρεώσεις που έχεις.

Ιχθύες
Γενικά
Σήμερα, Ιχθύ, φρόντισε να περάσεις τη μέρα σου χαλαρά, χωρίς να κάνεις ιδιαίτερες αλλαγές και προπάντων μην εκνευριστείς από κάποια πράγματα, που μπορεί ν’ ακούσεις. Συζητήσεις με αγαπημένα πρόσωπα μπορούν να σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα, ενώ θα σου δώσουν κάποιες απαντήσεις σε ερωτήματα, που ενδεχομένως να σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προβλήματα, Ιχθύ μου, που ίσως υπήρχαν στα αισθηματικά σου κατά το παρελθόν, μπορούν να ξεπεραστούν με μικρές προσαρμογές στη συμπεριφορά σου. Γίνε σήμερα πιο τρυφερός απέναντι στο ταίρι σου

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα σου παρουσιαστούν καινούργιες ευκαιρίες στη δουλειά σου, Ιχθύ, που θα σε χαροποιήσουν αρκετά. Φρόντισε σήμερα να περάσεις χαλαρά και ήρεμα, κι από αύριο μπορείς να προγραμματίσεις τα διάφορα θέματα που έχεις. Θα βρεις τρόπους για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε πάντως να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα.







ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ # LANGUAGES # ΠΡΟΤΥΠΟ # ΚΕΝΤΡΟ # ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ # ΞΕΝΩΝ # ΓΛΩΣΣΩΝ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ # Εκπαιδευτήρια # Ξένες # Γλώσσες # Φροντιστήρια # Ξένων # Γλωσσών # Κέντρα # Ηλιούπολη #  Αργυρούπολη ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ, ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ, ΕΔΩ ΚΑΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ: ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ # Παιδικοί # Σταθμοί # Ιδιωτικά # Εκπαιδευτήρια # Κέντρα  SO EASY (ΚΑΤΣΙΑΟΥΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Α.)#ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ # ΓΛΥΦΑΔΑ # ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ  GREEK EUROPEAN FUTURE ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ TOEIC, TOEFL, IELTS   ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ: ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 40, 210 9642517 ,210 9633832 ΓΛΥΦΑΔΑ - ΆΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ  ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗ ΕΥΣΤΡΑΤΙΑΔΟΥ ΚΕΡΑΝΗ #ΓΙΑΤΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ  KSPORTS CLUB «KALOUDIS SPORTS CLUB» 24 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ (ΤΣΕΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ): Εδώ και 24 χρόνια βάζουμε βάσεις στην σύγχρονη παιδεία ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ, Ε.Β.Ε Το Ιδιαίτερο: FUN2LEARN - ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ # ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ # ΑΓΓΕΛΙΚΗ # ΖΕΡΝΟΥ # ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ # ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια