ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ζώδια: Αστρολογικές Προβλέψεις Παρασκευής 6-7-2018

Καθημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια .Εργασία, Καριέρα, Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ...Καθημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια .Εργασία, Καριέρα, Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ...



Κριός
Γενικά
Μερικές φορές, Κριέ μου, κάποια άλλα άτομα παίρνουν αποφάσεις για σένα κι αυτό σε εκνευρίζει αφάνταστα. Κοίτα να βάλεις κάποια θέματα σε μια σειρά, ώστε να μην προβληματίζεσαι με θέματα, που δεν έχουν μεγάλη σημασία για σένα. Μπορείς να βάλεις νέους στόχους για να φτάσεις στην επιτυχία, αρκεί να έχεις τη θέληση να τους πραγματοποιήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα τις αντιπαραθέσεις και τους καβγάδες, Κριέ. Με χαμηλούς τόνους προσπάθησε μέσα από τη συζήτηση, να λύσεις παρεξηγήσεις που ίσως έχεις με το σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στη δουλειά σου, Κριέ, και θα έχεις την υποστήριξη των συνεργατών σου. Παλιά θέματα που σε αγχώνουν, τώρα βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Πρόσεξε να μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές κι απόφυγε γενικώς τις οικονομικές συναλλαγές ή αναφορές σε νομικά θέματα. 

Ταύρος
Γενικά
Σήμερα, Ταύρε, πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, καθώς δε χαίρονται όλοι με τις επιτυχίες σου. Πρέπει να αντιληφθείς έγκαιρα ποια άτομα σου κάνουν και ποια όχι, ώστε να κάνεις πολύ γρήγορα τα ξεκαθαρίσματά σου. Βέβαια, παρασκηνιακές καταστάσεις μπορεί να υπάρχουν, αλλά μην ανησυχείς, αφού δεν πρόκειται να σε επηρεάσουν σε κάτι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αποφάσισε, Ταύρε, να πεις τώρα αυτό που θέλεις στο σύντροφο σου, αφού αυτό το διάστημα θα έχεις την πλήρη κατανόησή του. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να θυμάσαι, ότι η Αφροδίτη από το Λέοντα σου χαρίζει περισσότερο πάθος. Χρησιμοποίησέ το για να βρεις την «αδελφή ψυχή» σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να κάνεις πάρα πολλά στη δουλειά σου, Ταύρε, ενώ θα έχεις χρήσιμες ιδέες, που θα σου φέρουν την επιτυχία που θέλεις, αρκεί να μην αγχώνεσαι και, προπάντων, να μην τα πιάνεις όλα μαζί. Απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα στα οικονομικά σου, αφού έχουν έρθει πίσω από κάποια έξοδα του παρελθόντος.

Δίδυμοι
Γενικά
Η σημερινή μέρα, Δίδυμε, θα είναι αρκετά έντονη και θα κληθείς να βάλεις πολλά πράγματα σε τάξη, αν θέλεις να ξέρεις ποια πορεία θα επιλέξεις τις επόμενες μέρες. Θα σε συμβούλευα, να μην ανακοινώσεις τα σχέδιά σου και να κινηθείς με αρκετή μυστικότητα. Πολύ δικά σου άτομα ίσως μπορούν να σε βοηθήσουν πάνω σε κάποια θέματα, που σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην κάνεις σήμερα συζητήσεις που αφορούν το παρελθόν, Δίδυμέ μου. Θα σε κουράσουν ψυχικά και δε θα βγάλεις άκρη. Μπορείτε να πάτε ένα ταξίδι με το σύντροφό σου, που το έχετε ανάγκη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ημέρα που ξεκινάς με συζητήσεις και σχέδια, Δίδυμε, ενώ θα γίνεις και περισσότερο επικοινωνιακός. Θα μπορέσεις να αντιμετωπίσεις επιτυχώς προβλήματα που έμοιαζαν δισεπίλυτα. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Καλό είναι να κάνεις υπομονή, αφού οι βάσεις που έχεις είναι γερές και στο μέλλον θα δεις σημαντική βελτίωση.   

Καρκίνος
Γενικά
Προχώρα σήμερα με δυναμισμό, Καρκίνε, στις δραστηριότητες που έχεις κι είναι σίγουρο, ότι σύντομα θα γνωρίσεις μεγάλη επιτυχία. Οι πλανήτες στέκονται πολύ θετικά στο πλευρό σου και σε βοηθάνε να διαπρέψεις με ό,τι κι αν ασχοληθείς. Αν κάνεις κάποιες συζητήσεις με δικά σου άτομα, καλό είναι να δείξεις λίγη περισσότερη διαλλακτικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορεί σήμερα η σχέση σου, Καρκίνε, να πάρει μία τροπή που δεν περίμενες. Για να αποφύγεις τις άσχημες εξελίξεις, καλό είναι να συζητήσεις με το σύντροφό σου και να κατανοήσεις τι είναι αυτό που θέλει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρέπει, Καρκίνε, να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που ίσως σήμερα παρουσιαστούν στα επαγγελματικά σου, για να φτάσεις στο στόχο σου. Έχεις πάρα πολλές ιδέες που οφείλεις να ξεκινήσεις να υλοποιείς. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα, παρόλο που μπορεί να έρθουν κάποιες ελπιδοφόρες προτάσεις.  

Λέων
Γενικά
Η μέρα σου, Λέων, θα είναι αρκετά καλή. Θα έχεις τον απαραίτητο δυναμισμό για να ξεπεράσεις πολλές δυσκολίες που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν. Συνήθως όμως χρειαζόμαστε κι έξωθεν βοήθεια για να πετύχουμε κι εσύ τη βρίσκεις στο πρόσωπο των αγαπημένων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
 Απόφυγε σήμερα, Λέων μου, να φορτίζεις το σύντροφό σου με ζητήματα της δουλειάς. Πέρνα περισσότερο χρόνο μαζί του, για να αποφύγεις παράπονα κι εντάσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, τώρα που είναι η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, μην κάθεσαι! Ακόμη προλαβαίνεις τα πάντα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Λέων, σήμερα θα τα καταφέρεις πάρα πολύ καλά, αρκεί να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και γίνουν λάθη, που μπορεί να σε εκθέσουν σε συνεργάτες σου. Τα καινούργια σχέδια ευνοούνται. Απόφυγε να πάρεις μεγάλα ρίσκα στον οικονομικό τομέα. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις, αλλά μην ανοιχτείς σε θέματα που δε γνωρίζεις πολύ καλά.

Παρθένος
Γενικά
Η σημερινή μέρα, Παρθένε, επιβάλλει αρκετή εσωτερική ηρεμία από μέρους σου, ώστε να πάρεις σωστές αποφάσεις και να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Έχεις βάλει σε εφαρμογή ένα πρόγραμμα για να λύσεις τα θέματα που σε απασχολούν, αλλά πρέπει να κινηθείς με περισσότερη προσοχή. Μην αφήνεις να επηρεάζουν την ψυχολογία σου συζητήσεις, που μπορεί να ακούσεις στον περίγυρό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να έρθεις σήμερα πιο κοντά στο σύντροφό σου, Παρθένε. Δίνεις με πολύ μεγάλη επιτυχία τις λύσεις που θέλεις στον αισθηματικό σου τομέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Παρθένε, σήμερα πρέπει να φανείς πολύ προσεκτικός σε ό,τι αφορά μελλοντικά θέματα. Απόφυγε να εκφράσεις παθιασμένα την άποψή σου, για να μην έχεις προστριβές με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, ενώ αναζητάς κι άλλες πηγές εσόδων. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για σχετικά θέματα.

Ζυγός
Γενικά
Είσαι σε μια πολύ εποικοδομητική περίοδο, Ζυγέ. Οι πλανήτες είναι πολύ φιλικοί μαζί σου και μπορείς να πετύχεις σε ό,τι καταπιαστείς. Μόνο κοίτα να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Σε προτάσεις που μπορεί να σου γίνουν, χρήσιμο είναι πριν απαντήσεις, να σκεφτείς πολύ καλά αν είναι συμφέρουσες για σένα. Μπορείς να μιλήσεις με δικά σου άτομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο ερωτισμός σου, Ζυγέ, σήμερα θα είναι στα ύψη. Φρόντισε να τον εκμεταλλευτείς κατάλληλα και να περάσεις καλά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι συνεργασίες, οι αλλαγές και γενικότερα τα καινούργια ξεκινήματα, Ζυγέ, σήμερα ευνοούνται, ενώ μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν. Απόφυγε να είσαι υπερβολικός σε ό,τι έχει σχέση με τον οικονομικό τομέα. Θα έχεις την τάση να ξοδεύεις χρήματα άσκοπα.

Σκορπιός
Γενικά
Η σημερινή μέρα, Σκορπιέ, γενικά θα είναι πολύ καλή, παρόλο που μερικές στιγμές θα νιώθεις έντονο εκνευρισμό. Έχεις πολύ δυναμισμό και μπορείς να φέρεις εις πέρας οτιδήποτε αναλάβεις, αποτελεσματικά και με μεγάλη υπευθυνότητα. Δείξε, λοιπόν, περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, Σκορπιέ, αρκεί να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και να μη διστάζεις να ζητάς αυτό που θέλεις και σ’ ευχαριστεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, μπορείς να κάνεις συνεργασίες και ν’ αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις σκεφτεί εδώ και καιρό. Πρέπει να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Τα οικονομικά σου δε θα πάνε άσχημα, αλλά προσπάθησε ο χειρισμός τους από πλευράς σου να είναι πολύ προσεκτικός. Θα έχεις ροπή προς τα έξοδα. 

Τοξότης
Γενικά
Σήμερα, Τοξότη μου, πρέπει να στηριχτείς στις δυνάμεις σου και να μην περιμένεις από άλλους να κάνουν για λογαριασμό σου αυτό που πρέπει να κάνεις εσύ. Μπορεί να γίνουν σημαντικά λάθη. Μερικές φορές γίνονται πράγματα που σε πειράζουν πάρα πολύ και δυστυχώς προέρχονται από δικά σου άτομα. Ευτυχώς όμως, εσύ έχεις αποθέματα δύναμης κι αντεπεξέρχεσαι σε οποιαδήποτε δυσκολία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα συναισθήματά σου είναι ξεκάθαρα μέσα σου, Τοξότη, αλλά πρέπει να δώσεις να το καταλάβει κι ο σύντροφός σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Χρειάζεται να οργανωθείς λίγο περισσότερο στη δουλειά σου, Τοξότη, για να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις. Έχεις πολλές δυνατότητες και τελικά καταφέρνεις αυτό που βάζεις στο μυαλό σου. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιήσεις, γι’ αυτό καλό είναι να προγραμματιστείς περισσότερο.

Αιγόκερως
Γενικά
Μπορεί, Αιγόκερε, μερικά πράγματα να γίνονται αργά, αλλά πρέπει να ξέρεις ότι οι εξελίξεις θα είναι πολύ θετικές. Σήμερα, μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις και προβλήματα που ίσως έχεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Κοίταξε λίγο περισσότερο τον εαυτό σου, αφού τον τελευταίο καιρό τον έχεις αμελήσει. Φρόντισε να χαλαρώνεις και να μην εκνευρίζεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην αποπειραθείς σήμερα, Αιγόκερε, να λύσεις παρεξηγήσεις ή προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σου κι έρχονται από το παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Αιγόκερε, δεν έχεις κάποιο πρόβλημα και μπορείς ν’ αρχίσεις να υλοποιείς σχέδια, που είναι σε στασιμότητα. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου, ώστε να πάρεις τη βοήθεια τους. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση κι είναι προτιμότερο να αποφύγεις τις χρηματικές συναλλαγές και συμφωνίες. 

Υδροχόος
Γενικά
Είσαι σε μια μεταβατική περίοδο, Υδροχόε, κι αρχίζεις να αναθεωρείς πολλά θέματα για τη ζωή σου. Άφησε πίσω σου την απαισιοδοξία και δες τα πράγματα με πολλή θετικότητα, αφού σε περιμένουν ευχάριστες εξελίξεις. Ξεκινάει μια περίοδος που θα σου φέρει εκπλήρωση των επιθυμιών σου και πολλές ικανοποιήσεις. Ο δυναμισμός σου θα βρεθεί στα ύψη και όλα θα είναι με το μέρος σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο δυναμισμός σου στον αισθηματικό τομέα, Υδροχόε, σήμερα θα είναι μεγάλος. Για τους αδέσμευτους, έρχονται καινούργιες γνωριμίες που έχουν πολύ καλές προοπτικές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η αποτελεσματικότητα που θα έχεις στη δουλειά σου, Υδροχόε, σήμερα θα είναι μεγάλη και να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που σε ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Τα οικονομικά σου θα έχουν στασιμότητα. Απόφυγε τα κάνεις περιττά έξοδα και μην παρασυρθείς σε αγορές.

Ιχθύες
Γενικά
Έχεις βάλει κάποιους στόχους και διαρκώς τους ξεχνάς, Ιχθύ μου. Γιατί; Κάνε από σήμερα ένα καλό ξεκίνημα δίνοντας έναν τόνο ανανέωσης στη ζωή σου. Όλα ξεκινάνε από μέσα μας. Να δεις πόσο καλύτερα θα νιώσεις, όταν αντιληφθείς ότι τα όνειρά σου πραγματοποιούνται. Άλλωστε, έχεις την τύχη να βρίσκονται στο πλάι σου κάποια δικά σου άτομα, που θα σε υποστηρίξουν σε ό,τι τους ζητήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα σου δημιουργηθούν σήμερα κάποια ερωτήματα, Ιχθύ μου, από τη συμπεριφορά του συντρόφου σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, είδες ότι οι πειρασμοί είναι πολλοί.
Προβλέπω ότι θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να διευθετήσεις εκκρεμότητες που έχεις στη δουλειά σου, Ιχθύ, και είναι σε στασιμότητα, αγχώνοντάς σε πολύ. Οι καινούργιες συνεργασίες ή αλλαγές ευνοούνται. Τα οικονομικά σου θα έχουν σημαντική, ανοδική πορεία. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα εισοδήματά σου.






ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ # LANGUAGES # ΠΡΟΤΥΠΟ # ΚΕΝΤΡΟ # ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ # ΞΕΝΩΝ # ΓΛΩΣΣΩΝ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

JOY > FLOWERS > ΤΣΑΟΥΣΟΓΛΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ> ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΑ > ΣΤΟΛΙΣΜΟΙ > ΓΑΜΩΝ> ΒΑΠΤΙΣΗΣ EAK > SERVICE: ΕΑΚ > ΈΚΔΟΣΗ > ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ > ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ > ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ > ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ > ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ > ΧΡΗΣΤΟΣ> ΤΑΣΟΣ > ΔΗΜΗΤΡΗΣ > KORILLIS > COMPUTING > LAPTOP >TAMPLETS > SMART > SMARTPHONE> SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ > ΑΓΓΕΛΙΚΗ > ΖΕΡΝΟΥ > ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ> ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ >

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια