ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ζώδια: Αστρολογικές Προβλέψεις Κυριακής 8-7-2018

Καθημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια .Εργασία, Καριέρα, Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ...Καθημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια .Εργασία, Καριέρα, Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ...


Κριός
Γενικά
Η καθημερινότητα σ’ έχει κουράσει, Κριέ, και θέλεις να κάνεις αλλαγές σε πολλά επίπεδα. Πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά και να μη διστάσεις να ζητήσεις τη συμβουλή δικών σου ατόμων. Θα ήταν καλύτερα απόψε το βράδυ να βγεις με φιλικά σου πρόσωπα, σ’ ευχάριστο και χαλαρό περιβάλλον, για να ξεδώσεις και να αποσπάσεις τον νου σου από τις καθημερινές ευθύνες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Κριέ μου, σήμερα θα έχουν εντάσεις και θα ευθύνεται η έλλειψη προσοχής από την πλευρά σου. Καλό είναι, να μην εκνευρίζεσαι με το σύντροφό σου, ώστε να μην πεις πράγματα που μπορεί να τον πληγώσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Κριέ, προσπάθησε να ξεκουραστείς εν όψει μιας πολύ γεμάτης εβδομάδας. Θα τα πας μια χαρά στη δουλειά σου και θα βρεις λύσεις σε κάποια θέματα που καθυστερούν. Έχεις πολλές υποχρεώσεις στα οικονομικά σου, που συχνά σου χαλούν τη διάθεση.

Ταύρος
Γενικά
Μπορεί, Ταύρε μου, να έχεις κάποια παράπονα από άτομα της οικογένειάς σου. Καλό είναι σήμερα, να μην κάνεις συζητήσεις για να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις, διότι μπορεί να έχεις έντονες αντιπαραθέσεις μαζί τους. Φρόντισε να περάσεις τη μέρα σου χαλαρά, κάνοντας ευχάριστες σκέψεις και προγραμματίζοντας την επόμενη εβδομάδα, ώστε να εξασφαλίσεις τις ανώτερες δυνατές αποδόσεις, που θα σου αποφέρουν τα μέγιστα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Ταύρε μου, σήμερα θα έχεις κάποιες εναλλαγές και σκαμπανεβάσματα. Πρέπει να είσαι προσεκτικός σε συζητήσεις που θα κάνεις με το σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ταύρε, αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλά και μπορείς να πια να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις. Φρόντισε σήμερα να χαλαρώσεις και να δεις με θετικότητα το μέλλον. Θα σου παρουσιαστούν κάποια έξοδα που δεν περίμενες. Έχε καλό προγραμματισμό κι απόφυγε να ξοδέψεις πολλά χρήματα, διαφορετικά θα βρεθείς εκτός προϋπολογισμού.

Δίδυμοι
Γενικά
Σήμερα, Δίδυμε, μπορείς να επιδοθείς σε δημιουργικές ασχολίες για να εκτονωθείς από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, που σ’ έχει κουράσει αρκετά. Θα δεις πολλές καταστάσεις από τη θετική τους πλευρά και θα αισθανθείς καλύτερα. Η διάθεσή σου θα είναι αρκετά καλή και θα κάνεις πολλά σχέδια για το μέλλον. Έχεις όλα τα φόντα για να επεξεργαστείς τις καλύτερες λύσεις σε προβλήματα, που έχουν σχέση με άτομα της οικογένειας και σε αγχώνουν εδώ και καιρό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Δίδυμε, σήμερα θα πρέπει να είσαι αρκετά επιφυλακτικός σε αυτά που λες και κάνεις, διαφορετικά θα προκαλέσεις τον εκνευρισμό του συντρόφου σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Δίδυμε, άφησε λίγο στην άκρη τη δουλειά. Από αύριο, πολλές καταστάσεις που ήταν προβληματικές, θα βρουν τις λύσεις που θέλεις, καθώς θα συνεργαστείς αποτελεσματικά. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα και δες με περισσότερη σοβαρότητα τις υποχρεώσεις που έχεις.

Καρκίνος
Γενικά
Μερικά γεγονότα που μπορεί να συμβούν σήμερα, Καρκίνε μου, θα σε αποσυντονίσουν και θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου. Καλό είναι να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Στο οικογενειακό περιβάλλον, θα γίνουν συζητήσεις που μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Πρέπει, λοιπόν, να έχεις προετοιμαστεί για κάθε ενδεχόμενο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τόσες ευθύνες που έχεις σε διάφορους τομείς, Καρκίνε, σήμερα θα παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου. Καλό είναι να δείξεις το ενδιαφέρον σου στο σύντροφό σου, για να αποφύγεις εντάσεις και λογομαχίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα είναι Κυριακή, Καρκίνε, οπότε μπορείς να ξεκουραστείς και να ξεφύγεις λίγο από την καθημερινότητα. Από αύριο στη δουλειά σου, θα μπεις σε μια νέα σειρά καταστάσεων. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση, επομένως καλό είναι να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό.

Λέων
Γενικά
Ξεκινάει μια πολύ καλή περίοδος για σένα, Λέων. Οι θετικές εξελίξεις, οι ελπίδες και ο δυναμισμός σου έρχονται να τονώσουν το ηθικό σου και την ψυχολογική σου κατάσταση. Με μεγάλη σου ανακούφιση θα διαπιστώσεις, ότι οι σκληροί κόποι κι οι αγώνες που έκανες μέχρι τώρα, δεν πάνε χαμένοι. Η κοινωνικότητά σου προβλέπεται να είναι πολύ αυξημένη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Λέων, σήμερα να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου. Εσύ φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο, για να φύγουν οι ανασφάλειες από το σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η σημερινή μέρα απαιτεί ξεκούραση, Λέων. Στην εβδομάδα που έρχεται, μπορείς να βγεις από κάθε αδιέξοδο της δουλειάς σου και να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για τα σχέδια που ήδη υπάρχουν. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν πολύ, αφού οι υποχρεώσεις που έχεις είναι βαριές.

Παρθένος
Γενικά
Μην αφήνεις πολλές καταστάσεις στην τύχη τους, Παρθένε. Μπορείς να κινηθείς επικεντρωμένα, για να τακτοποιήσεις συγκεκριμένα θέματα που σε προβληματίζουν. Ο δυναμισμός που θα έχεις σήμερα, θα είναι μεγάλος και με ό,τι καταπιαστείς θα τα καταφέρεις με τον καλύτερο τρόπο. Εκμεταλλεύσου τα αποθέματα ενέργειας που έχεις, καθώς υπάρχει μεγάλη ευκαιρία για επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει στον αισθηματικό σου τομέα, Παρθένε, να δεις μερικές καταστάσεις με πολλή ψυχραιμία. Μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα πριν μιλήσεις με το σύντροφό σου, διότι θα έχεις λογομαχίες και εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς για μια μέρα, Παρθένε, να βάλεις λίγο στην άκρη τα ζητήματα της εργασίας σου. Από αύριο θα έχεις πάρα πολλές ιδέες, αλλά και σχέδια, που μπορούν να σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Απόφυγε σήμερα να μπεις στον πειρασμό των πολλών εξόδων, αφού έρχεται μια εβδομάδα με δύσκολες υποχρεώσεις.

Ζυγός
Γενικά
Μπορείς να ξεπεράσεις κάποιες ενδεχόμενες δυσκολίες, Ζυγέ μου, αν προσαρμόσεις τη συμπεριφορά σου, αφού σε μερικά πράγματα ίσως να φταις κι εσύ. Έχεις μεγάλο δυναμισμό κι αυτοπεποίθηση, και δεν είναι τώρα η στιγμή ν’ αφήσεις κάποιες ευκαιρίες να περάσουν έτσι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να περάσεις υπέροχα, Ζυγέ, αν δεις με περισσότερο ενδιαφέρον τα αισθηματικά σου και δεν αναλώνεσαι τόσο πολύ σε άλλες υποχρεώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ζυγέ, τα πηγαίνεις αρκετά καλά, ακολουθώντας τον προγραμματισμό σου. Σήμερα, μπορείς να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις από τις πολλές ευθύνες. Μη συνεχίζεις στο ίδιο τέμπο, ξοδεύοντας πολλά χρήματα και κάνοντας κινήσεις, που σε βγάζουν από τον προϋπολογισμό σου.

Σκορπιός
Γενικά
Είσαι σε αναμονή, Σκορπιέ μου, και περιμένεις κάποια πράγματα για διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Ηρέμησε, μην εκνευρίζεσαι και να ξέρεις, ότι θα έρθουν και θα είναι όλα πολύ καλά. Μπορείς να βάλεις καινούργιους στόχους και νέα θεμέλια σε αντικείμενα που υπάρχουν ήδη, αλλά είναι προβληματικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σου χρειάζεται σύντομα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, Σκορπιέ, περνώντας ρομαντικά κι ερωτικά, αφού με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς, έχει γίνει δύσκολη η καθημερινότητά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα είναι Κυριακή, Σκορπιέ, οπότε μπορείς να δεις τα πράγματα αρκετά χαλαρά και να μην ασχοληθείς μ’ επαγγελματικά θέματα. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά το μόνο σίγουρο είναι, ότι αρχίζουν σιγά – σιγά να ισορροπούν.

Τοξότης
Γενικά
Σήμερα, Τοξότη, θα πρέπει να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία. Άλλωστε, εσύ είσαι από τα άτομα που καταφέρνουν πάντα να ελίσσονται και να συμπεριφέρονται όπως απαιτούν οι περιστάσεις. Αυτό πρέπει να κάνεις και τώρα. Μην αφήσεις κάποια μικροπροβλήματα, που σε βεβαιώνω ότι είναι περαστικά, να χαλάσουν την ψυχολογία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να πας ακόμη καλύτερα στη σχέση σου, Τοξότη, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα συναισθήματα που έχεις για το ταίρι σου. Μην επιχειρήσεις να μιλήσεις μαζί του, αν πρώτα δεν έχεις πάρεις τις οριστικές σου αποφάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα, Τοξότη, να ασχοληθείς με ζητήματα δουλειάς. Χρειάζεσαι μια Κυριακή, νομίζω, για να ξεκουραστείς, διαφορετικά μπορεί να κάνεις σπασμωδικές κινήσεις και να γίνουν λάθη στην εργασία σου. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει να ισορροπούν, αλλά πρέπει να σταματήσεις να κάνεις νέα έξοδα.

Αιγόκερως
Γενικά
Από σήμερα, Αιγόκερε, οι καλές εξελίξεις που θα έρθουν, θα σου δώσουν πολλή ενέργεια και δυναμικότητα, για να ξεπεράσεις προβλήματα που έχεις από το παρελθόν. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς, αφού είναι πολύ καλές για σένα. Ξεκινάει μια πολύ εποικοδομητική περίοδος, που όλα θα σου έρχονται έτσι όπως ακριβώς θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Αιγόκερε, θα σου δημιουργηθούν κάποια ερωτήματα για το ταίρι σου. Μην αλλάξεις στάση απέναντι του, απλά φρόντισε να μιλήσεις με ειλικρίνεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Αιγόκερε, φρόντισε να αποφορτιστείς από το άγχος της εβδομάδας, αφού στη δουλειά σου πολλά θέματα που είναι στάσιμα, θ’ αρχίσουν να κινούνται και θα βρουν τις λύσεις που θέλεις. Κάποια σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου θα είναι σε στασιμότητα. Απόφυγε σήμερα να μπεις στον πειρασμό να κάνεις πολλά έξοδα.

Υδροχόος
Γενικά
Από σήμερα, Υδροχόε, οι ευκαιρίες που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές. Πρέπει βέβαια να κινηθείς πολύ γρήγορα κι έξυπνα για να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις. Οι δυνατότητές σου είναι πάρα πολλές και ο δυναμισμός σου θα βρεθεί στα ύψη. Φρόντισε να καταστρώσεις ένα πολύ καλό σχεδιασμό, για να επιδιώξεις τις προσδοκίες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς, Υδροχόε, δε σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στο ταίρι σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματα σου. Βάλε πρόγραμμα στην καθημερινότητά σου, για να περάσεις όμορφα μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ξέρεις τις δυνατότητες που έχεις, Υδροχόε. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να ηρεμήσεις κι από αύριο στη δουλειά σου, θα σε χαρακτηρίζουν ο δυναμισμός κι η δημιουργικότητα. Τα πράγματα στα οικονομικά σου θ’ αρχίσουν να ισορροπούν και θ’ αυξήσεις πολύ τα έσοδά σου.

Ιχθύες
Γενικά
Σήμερα, Ιχθύ, θα ασχοληθείς με θέματα παιδιών ή γενικά με αγαπημένα άτομα. Προσπάθησε να τα ακούσεις και να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα. Μην αναλώνεσαι τόσο πολύ σε άλλα θέματα. Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές και πρέπει να καταλάβεις, ότι δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μαζί, αφού έχεις να φροντίσεις και τον εαυτό σου. Λάβε τα μέτρα σου και όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Ιχθύ, θα πάει πολύ καλά, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να μην απορροφηθείς από άλλες καταστάσεις που φαίνεται να σε προβληματίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Το άγχος που έχεις είναι μεγάλο, Ιχθύ μου. Φρόντισε σήμερα να αποφορτιστείς και ν’ αφήσεις λίγο στην άκρη τη δουλειά σου, αφού εκεί αρχίζεις σιγά - σιγά να βάζεις πάρα πολλά θέματα σε σειρά. Σήμερα, μπορείς να κάνεις ένα πολύ καλό προγραμματισμό για τα οικονομικά σου, εν όψει της εβδομάδας που έρχεται.







ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ # LANGUAGES # ΠΡΟΤΥΠΟ # ΚΕΝΤΡΟ # ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ # ΞΕΝΩΝ # ΓΛΩΣΣΩΝ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

JOY > FLOWERS > ΤΣΑΟΥΣΟΓΛΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ> ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΑ > ΣΤΟΛΙΣΜΟΙ > ΓΑΜΩΝ> ΒΑΠΤΙΣΗΣ EAK > SERVICE: ΕΑΚ > ΈΚΔΟΣΗ > ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ > ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ > ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ > ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ > ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ > ΧΡΗΣΤΟΣ> ΤΑΣΟΣ > ΔΗΜΗΤΡΗΣ > KORILLIS > COMPUTING > LAPTOP >TAMPLETS > SMART > SMARTPHONE> SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ > ΑΓΓΕΛΙΚΗ > ΖΕΡΝΟΥ > ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ> ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ >

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια