Βέτο του Ν.Τραμπ στο ν/σ της Γερουσίας για την «απαγόρευση πώλησης των F-35 στη Τουρκία» - Παραδίδονται κανονικά! ~ ΑΤΤΙΚΟΣ ΣΦΥΓΜΟΣ

ΑΓΟΡΑ

ΦΑΣΟΗΣ EURONICS ATHENS CAR SERVICE ΕΠΕ Λ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 423 ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ

ΤΟΠΙΚΑ

Βέτο του Ν.Τραμπ στο ν/σ της Γερουσίας για την «απαγόρευση πώλησης των F-35 στη Τουρκία» - Παραδίδονται κανονικά!

Οι «αερολογίες» των διαφόρων άσχετων ή και ύποπτων σε ότι αφορά το κίνητρό τους, ελληνικών ΜΜΕ, περί αμερικανικού «εμπάργκο όπλων» στη Τουρκία και δήθεν «απαγόρευσης πώλησης» των μαχητικών stealth 5ης γενιάς F-35A στην γειτονική χώρα, οριστικά και αμετάκλητα, αποδεικύονται «σανό» για τους ατυχείς αναγνώστες/ακροατές/τηλεθεατές τους:


Ο ίδιος ο Ν.Τραμπ «τελείωσε» το θέμα και δυστυχώς τα μαχητικά που αποτελούν game changer για το παιχνίδι κυριαρχίας σε Θράκη, Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο, θα ενταχθούν κανονικά στην δύναμη της τουρκικής Αεροπορίας.

Ο διευθυντής του Γραφείου Προϋπολογισμού του Λευκού Οίκου Mick Mulvaney, σε επιστολή του της 9ης Ιουλίου προς τον πρόεδρο της Επιτροπής Πιστώσεων της αμερικανικής Γερουσίας που δόθηκε σήμερα στην δημοσιότητα, δήλωσε με σαφήνεια ότι «η Κυβέρνηση των ΗΠΑ είναι αντίθετη με την απαγόρευση εξαγωγής των F-35 στην Τουρκία και ζητεί από το Σώμα να αναθεωρήσει την παράγραφο 7046(d)(3) του νομοσχεδίου το οποίο απαγορεύει την χρηματοδότηση για την μεταφορά του μαχητικού F-35 στην Τουρκία»!
Συγκεκριμένα στην επιστολή του ο διευθυντής του Γραφείου Προϋπολογισμού του Λευκού Οίκου και στενός συνεργάτης του Ν.Τραμπ, Mick Mulvaney αναφέρει:«Η κυβέρνηση αντιτίθεται στην παράγραφο 7046(d)(3) του νομοσχεδίου. Η Τουρκία είναι ένας σημαντικός σύμμαχος στο ΝΑΤΟ και συνιστά ένα διεθνή συνεργάτη στο πρόγραμμα ανάπτυξης του προγράμματος του F-35 από το 2002.

Η κυβέρνηση μοιράζεται τις ανησυχίες του Κογκρέσου για τις τελευταίες ενέργειες της Τουρκίας, ωστόσο αντιτίθεται στη γλώσσα που προληπτικά περιορίζει την ικανότητα της κυβέρνησης να διαχειριστεί αυτές τις ανησυχίες».

Τι μέλλει γενέσθαι;

Το 2019 η Τουρκία θα παραλάβει επιπλέον δύο μαχητικά (έχει ήδη παραλάβει δύο) ενώ το 2020 η τουρκική Αεροπορία θα παραλάβει άλλα τέσσερα μαχητικά.

Τα επόμενα τρία χρόνια (2021, 2022 και 2023) θα παραλαμβάνει από οκτώ αεροσκάφη κάθε χρονιά συμπληρώνοντας τον αριθμό των 30 αεροσκαφών που προβλέπει η αρχική σύμβαση.

Η πρώτη Μοίρα αναμένεται να χαρακτηριστεί επιχειρησιακή το 2021 με 16 αεροσκάφη. Να σημειώσουμε ότι το F-35, μπορεί να επιχειρήσει και κατά μόνας ή σε δυάδες και να αποτελέσει game changer, αφού πρόκειται για «σύστημα συστημάτων», όπως το είδαμε να επιχειρεί στην Συρία για λογαριασμό της ισραηλινής Αεροπορίας, όπου καθοδηγούσαν «αγέλες» F-16 και αναλαμβάνοντας την καταστροφή της εχθρικής αεράμυνας πριν την κύρια διείσδυση.

Η παράδοση των αεροσκαφών θα σηματοδοτήσει το εντατικό  πρόγραμμα αξιολόγησης και εκπαίδευσης προκειμένου τα αεροσκάφη να αποκτήσουν αρχική επιχειρησιακή ικανότητα (IOC) τον Οκτώβριο του 2020. Το τελευταίο ανακοίνωσε  σε ενημέρωσή του ο Αμερικανός Αντιναύαρχος Mat Winter σχετικά με την πορεία του τουρκικού προγράμματος.

Με βάση τις αρχικές ανακοινώσεις της κυβέρνησης της γειτονικής χώρας η Τουρκία έχει δεσμευτεί να αγοράσει 100 F-35Α τα οποία θα παραγγελθούν σταδιακά.

Εκτός από αυτά τα αεροσκάφη η Τουρκία πρόκειται να προχωρήσει  στην απόκτηση τουλάχιστον 12 αεροσκαφών F-35Β για το υπο ναυπήγηση ελαφρύ αεροπλανοφόρο TCG Anadolu (L408).

Η Άγκυρα έχει ξεκινήσει και τις προκαταρκτικές διαπραγματεύσεις για την προμήθεια των 16 μαχητικών F-35B Lightning

Τα F-35B θα επιχειρούν από το υπό ναυπήγηση πλοίο αμφίβιων επιχειρήσεων «Anadolu», το οποίο αναμένεται να ενταχθεί σε υπηρεσία το 2021.

Στόχος της Τουρκίας είναι η υπογραφή του σχετικού συμβολαίου το 2019 και η παραλαβή των πρώτων F-35B το 2022-2023 όταν δηλαδή το «Anadolu» έχει παραληφθεί και έχει χαρακτηριστεί επιχειρησιακό.

ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ # LANGUAGES # ΠΡΟΤΥΠΟ # ΚΕΝΤΡΟ # ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ # ΞΕΝΩΝ # ΓΛΩΣΣΩΝ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ # Εκπαιδευτήρια # Ξένες # Γλώσσες # Φροντιστήρια # Ξένων # Γλωσσών # Κέντρα # Ηλιούπολη # Αργυρούπολη Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ: ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ # Παιδικοί # Σταθμοί # Ιδιωτικά # Εκπαιδευτήρια # Κέντρα SO EASY (ΚΑΤΣΙΑΟΥΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Α.)#ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ # ΓΛΥΦΑΔΑ # ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ GREEK EUROPEAN FUTURE ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ TOEIC, TOEFL, IELTS  ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ: ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 40, 210 9642517 ,210 9633832 ΓΛΥΦΑΔΑ - ΆΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗ ΕΥΣΤΡΑΤΙΑΔΟΥ ΚΕΡΑΝΗ #ΓΙΑΤΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ KSPORTS CLUB «KALOUDIS SPORTS CLUB» 24 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ (ΤΣΕΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ): Εδώ και 24 χρόνια βάζουμε βάσεις στην σύγχρονη παιδεία ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ, Ε.Β.Ε Το Ιδιαίτερο: FUN2LEARN - ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ # ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ RENT A CAR ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ #

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ # ΑΓΓΕΛΙΚΗ # ΖΕΡΝΟΥ # ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ # ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ
Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Προνοιακά επιδόματα: Ποιοι θα δουν πρώτοι τα χρήματα στους λογαριασμούς τους

Την Τετάρτη 20 Μαρτίου καταβάλλονται από τον Οργανισμό Προνοιακών Παροχών και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) τα αναπηρικά, διατροφικά κα...

Η αγορά σας περιμένει να σας εξυπηρέτηση

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΊΤΕ ΣΩΣΤΑ & ΠΡΟΒΛΗΘΕΙΤΕ ΕΞΥΠΝΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ, ΠΑΤΣΑΤΖΙΔΙΚΟ ΖΗΚΟΣ : ΔΑΦΝΗ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ, ΑΓΝΑ ΥΛΙΚΑ, Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΣ, ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 2 ΚΑΤΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ klinostrom

Ετικέτες

Α

Flag Counter

Blog Archive