ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ζώδια: Αστρολογικές Προβλέψεις Πέμπτης 30-8-2018

Καθημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια .Εργασία, Καριέρα, Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ...Καθημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια .Εργασία, Καριέρα, Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ...



Κριός
Γενικά
Προβλήματα που παραμένουν στην επιφάνεια, Κριέ, απαιτούν δραστικές λύσεις για να τακτοποιηθούν. Μην αποφύγεις να βάλεις τα πράγματα σε τάξη, καθώς σύντομα έρχεται νέο κύμα ζητημάτων και χρειάζεται να κινηθείς ανάλογα. Το περιβάλλον σού προσφέρει αγάπη κι υποστήριξη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να πετύχεις ό,τι θέλεις στον αισθηματικό τομέα, Κριέ, και να κινήσεις επιτυχώς τις καταστάσεις, ώστε να εξελιχθεί θετικά η σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Καταφέρνεις στην εργασία σου αυτά που θέλεις, Κριέ, αλλά αυτή την περίοδο απόφυγε να κάνεις ριζικές αλλαγές. Μείνε μακριά από σπατάλες και φρόντισε να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος.

Ταύρος
Γενικά
Ασφάλεια και σταθερότητα, Ταύρε, είναι οι άμεσες επιδιώξεις σου και το μέλλον σού προσφέρει τη δυνατότητα να τις εξασφαλίσεις. Βεβαιώσου πως οι αποφάσεις σου σε οδηγούν σε δρόμο που σ’ ευχαριστεί, ώστε να μην απογοητευτείς μακροπρόθεσμα. Νέες γνωριμίες σε χαροποιούν αρκετά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Ταύρε, είναι σε πολύ καλό δρόμο. Πρόσεξε μόνο να μη δημιουργήσεις σύγχυση στην επικοινωνία με το σύντροφό σου, με απροσεξίες στη συμπεριφορά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Με την ευελιξία που έχεις, Ταύρε, μπορείς να καταφέρεις πολλά στον χώρο της εργασίας σου. Απόφυγε πάντως σήμερα να κλείσεις συμφωνίες, στις οποίες δεν μπορείς ν’ ανταπεξέλθεις. Σου παρουσιάζονται οικονομικές ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς, αφού θα σου φέρουν πολύ καλά εισοδήματα στο μέλλον.

Δίδυμοι
Γενικά
Οι υπερβολικές απαιτήσεις μέσα στην οικογένεια, Δίδυμε, σε κουράζουν και σου στερούν τον προσωπικό σου χρόνο. Βάλε τάξη στα πράγματα και φρόντισε μέσα από μία ήρεμη συζήτηση να δημιουργήσεις τις απαραίτητες ισορροπίες, που θα σου επιτρέψουν να φροντίσεις παράλληλα και τις δικές σου ανάγκες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η πορεία των αισθηματικών σου, Δίδυμε, βρίσκεται στα χέρια σου. Από σένα εξαρτάται αν σήμερα ενθουσιάσεις ή στενοχωρήσεις το σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις πάρα πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις, Δίδυμέ μου, που σήμερα δε θα ξέρεις πως να προγραμματίσεις. Φρόντισε πάνω από όλα να ηρεμήσεις και να βάλεις σε μια τάξη τα θέματα που έχουν προτεραιότητα. Δεν θα τα πας άσχημα αυτή την περίοδο στα οικονομικά σου. Έρχονται και κάποια χρήματα από εκκρεμότητες που υπήρχαν στο παρελθόν.

Καρκίνος
Γενικά
Με τον Άρη να είναι στο ζώδιό σου, Καρκίνε, η φαντασία κι η έμπνευσή σου βρίσκονται σε εξαιρετικά επίπεδα. Απόφυγε όσους προσπαθούν ν’ αποθαρρύνουν κάθε προσπάθειά σου για δράση. Τώρα είναι κατάλληλη περίοδος, για να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να φτάσεις στην επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Καρκίνε, είναι σε πολύ καλό δρόμο. Μπορείς σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να λύσεις προβλήματα, που σας ταλανίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ξέρεις πολύ καλά, Καρκίνε, τι πρέπει να κάνεις στην εργασία σου. Μην ανακοινώσεις σχέδια που έχεις για το μέλλον σε άτομα που δεν πρέπει. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να έχουν μια ισορροπία. Προσπάθησε σήμερα να ξεκαθαρίσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

Λέων
Γενικά
Μεγάλη εύνοια υπάρχει για σένα αυτό το διάστημα, Λέων, σε όλους τους τομείς. Η συνέπεια του παρελθόντος τώρα δικαιώνεται και καλείσαι να προχωρήσεις ακόμη πιο ψηλά. Από σένα θα εξαρτηθεί αυτό κι από τη διάθεσή σου ν’ αρπάξεις την κατάλληλη ευκαιρία. Η ώθηση για ένα νέο ξεκίνημα είναι κοντά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεσή σου, Λέων μου, σήμερα δε θα είναι πολύ καλή. Μίλα στο ταίρι σου, που θα σε βοηθήσει να νιώσεις πιο όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα θέματα της εργασίας σου, Λέων, θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς. Ρίξε πρώτα τους τόνους και φρόντισε να μειώσεις τον εκνευρισμό σου, που σήμερα θα είναι έντονος. Τα οικονομικά σου θα είναι σταθερά και δε θα έχεις σημαντικές εξελίξεις. Θα σου κάνουν προτάσεις που μπορούν, αν υλοποιηθούν, ν’ αυξήσουν τα έσοδά σου

Παρθένος
Γενικά
Ζητήματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, Παρθένε, βρίσκουν λύσεις κι οι ευνοϊκές εξελίξεις διευκολύνουν άμεσα την καθημερινότητά σου. Κάποιο ζήτημα φιλίας παίρνει νέα ώθηση και οι καταστάσεις στο οικογενειακό επίπεδο εξομαλύνονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει σήμερα να δεις πιο υπεύθυνα τα αισθηματικά σου, Παρθένε, και να ξεκαθαρίσεις προβληματικές καταστάσεις που ίσως υπάρχουν. Μην κρύβεις πράγματα από το σύντροφό σου. Πες του τι ακριβώς ζητάς, για να περάσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Παρθένε, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις συνεργασίες σου ή σε καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Κινήσου αργά και σταθερά, καθώς βιαστικές κινήσεις θα σε οδηγήσουν σε λάθος επιλογές. Στα οικονομικά σου, πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός, επειδή θα έχεις τάσεις να κάνεις πολλά έξοδα και περιττές αγορές.

Ζυγός
Γενικά
Έντονη δράση περιλαμβάνει η περίοδος που έρχεται, Ζυγέ, με συναντήσεις, συζητήσεις, συμφωνίες, νομικές υποθέσεις, εκπαίδευση κι επιμόρφωση, αλλά και κάποιες ευκαιρίες για μικρές αποδράσεις σε κοντινούς προορισμούς. Απόφυγε πάντως τις καθοριστικές συμφωνίες, για ακόμη κάποιο διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να λύσεις παρεξηγήσεις, Ζυγέ, αλλά και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σου. Προσπάθησε περισσότερο να βοηθήσεις τη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να συνεργαστείς επιτυχώς, Ζυγέ, αλλά και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Οι προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να είχες με συνεργάτες σου, αρχίζουν να λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Απόφυγε να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Όποια συζήτηση γίνει και αφορά σχετικά θέματα, να είναι αντικείμενο προσεκτικού χειρισμού.

Σκορπιός
Γενικά
Από σήμερα, Σκορπιέ, θα κινηθείς με περισσότερη δυναμικότητα, για να λύσεις υποθέσεις που μέχρι τώρα σε ταλαιπωρούν. Ο Άρης από τον Υδροχόο θα σου δώσει όλα τα εφόδια που χρειάζεσαι, ώστε να πετύχεις αυτά που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να κάνεις το σύντροφό σου ευτυχισμένο, Σκορπιέ, αφού ο ερωτισμός σου, αλλά κι η καλή διάθεση που θα έχεις, θα ανατρέψουν τελείως τις προβληματικές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου σήμερα, Σκορπιέ, τα πράγματα θα πάνε αρκετά καλά. Πολλές υποχρεώσεις αλλά και βαρύς φόρτος εργασίας, θα σε κάνουν να κουραστείς, αλλά τελικά θα φτάσεις στους στόχους σου. Μην αμελήσεις κάτι και προπάντων μην αφήσεις το παραμικρό για αύριο. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις.

Τοξότης
Γενικά
Οι πλανήτες σε οδηγούν σε νέους στόχους, Τοξότη, και παράλληλα σού προσφέρουν την απαραίτητη ενέργεια, για να οδηγηθείς στην επιτυχία. Χρήσιμη βοήθεια δέχεσαι κι από άτομα κύρους και οφείλεις να την αξιοποιήσεις όσο καλύτερα μπορέσεις. Θα σου δοθεί η δυνατότητα να εξασφαλίσεις πολύτιμο χρόνο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Τοξότη, πολλές δυσκολίες θα πάψουν να υφίστανται. Φρόντισε, λοιπόν, να εκμεταλλευτείς τις νέες καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Τοξότη, θα γνωρίσεις πολύ μεγάλη επιτυχία. Η υπευθυνότητα που έχεις θα δώσει λύσεις με τον καλύτερο τρόπο σε κάποιες προβληματικές καταστάσεις που μέχρι τώρα σε ταλαιπωρούσαν. Υπάρχουν οικονομικές υποχρεώσεις που πρέπει άμεσα να καλύψεις

Αιγόκερως
Γενικά
Η επαφή σου, Αιγόκερε, με αγαπημένα πρόσωπα σε συγγενικό και φιλικό κύκλο, σε χαροποιεί αρκετά και νιώθεις τρυφερά συναισθήματα. Μετακινήσεις που θα συμβούν για συγκεκριμένο σκοπό, φέρνουν καλά αποτελέσματα. Κάποια ξεχασμένη από καιρό επένδυση του παρελθόντος σε απασχολεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει σήμερα να βάλεις τα δυνατά σου, Αιγόκερέ μου, για ν’ αποδείξεις στο σύντροφό σου, ότι τα συναισθήματα που έχεις για εκείνον είναι βαθιά κι αληθινά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι προοπτικές που έχεις στον επαγγελματικό σου τομέα, Αιγόκερε, είναι πολύ καλές. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες, που πρέπει να εκμεταλλευτείς, ώστε να έχεις άνοδο στην εργασία σου. Κάνε οικονομικές συζητήσεις και ζήτα αυτά που θέλεις. Μπορείς να έχεις βελτίωση, αλλά παράλληλα οφείλεις να περιορίσεις στο ελάχιστο τα έξοδά σου.

Υδροχόος
Γενικά
Ενώ μερικές υποχρεώσεις σου χαλάνε τη διάθεση, Υδροχόε, κάποιες ευχάριστες συναναστροφές την επαναφέρουν σε ισορροπία. Η αναδιοργάνωση του προγράμματός σου αφήνει χρόνο για να σκεφτείς τις μελλοντικές σου κινήσεις και ν’ αφιερώσεις περισσότερες στιγμές στον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Υδροχόε μου, σήμερα θα είναι στάσιμα. Δράσε απέναντι σ’ αυτό, αφού βλέπεις ότι κάποια πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Υδροχόε μου, σήμερα θα υπάρχει ένταση, ενώ ενδέχεται να γίνουν και κάποιες αλλαγές που δεν περίμενες. Μπορείς πάντως να τα βγάλεις όλα εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου, έχεις σύμμαχους τους πλανήτες, ώστε να ρυθμίσεις χρέη του παρελθόντος.

Ιχθύες
Γενικά
Μην αφήσεις το χρόνο σου να πάει χαμένος, Ιχθύ μου, ειδικά τώρα, που η δημιουργικότητά σου ευνοείται. Σχέδια του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια και μπορούν να αξιοποιηθούν με διαφορετικό τρόπο. Ζήτα τη γνώμη κατάλληλων ανθρώπων για να πάρεις τις σωστές συμβουλές για την αξιοποίησή των πλάνων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να κάνεις κάποια βήματα, Ιχθύ, για να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου. Θα νιώσετε κι οι δύο καλύτερα, αν δεν προσεγγίζεις εγωιστικά μερικές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Ιχθύ, σήμερα θα πας πολύ καλά και θα πετύχεις συνεργασίες, που τα καλά τους αποτελέσματα θα φανούν στο μέλλον. Θέλεις να βελτιώσεις κι άλλο τα οικονομικά σου. Μπορείς αυτή την περίοδο να κάνεις συζητήσεις και θα έχεις επιτυχία.











ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ # LANGUAGES # ΠΡΟΤΥΠΟ # ΚΕΝΤΡΟ # ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ # ΞΕΝΩΝ # ΓΛΩΣΣΩΝ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ # Εκπαιδευτήρια # Ξένες # Γλώσσες # Φροντιστήρια # Ξένων # Γλωσσών # Κέντρα # Ηλιούπολη #  Αργυρούπολη ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ, ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ, ΕΔΩ ΚΑΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ: ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ # Παιδικοί # Σταθμοί # Ιδιωτικά # Εκπαιδευτήρια # Κέντρα  SO EASY (ΚΑΤΣΙΑΟΥΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Α.)#ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ # ΓΛΥΦΑΔΑ # ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ  GREEK EUROPEAN FUTURE ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ TOEIC, TOEFL, IELTS   ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ: ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 40, 210 9642517 ,210 9633832 ΓΛΥΦΑΔΑ - ΆΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ  ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗ ΕΥΣΤΡΑΤΙΑΔΟΥ ΚΕΡΑΝΗ #ΓΙΑΤΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ  KSPORTS CLUB «KALOUDIS SPORTS CLUB» 24 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ (ΤΣΕΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ): Εδώ και 24 χρόνια βάζουμε βάσεις στην σύγχρονη παιδεία ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ, Ε.Β.Ε Το Ιδιαίτερο: FUN2LEARN - ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ # ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ # ΑΓΓΕΛΙΚΗ # ΖΕΡΝΟΥ # ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ # ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια