ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ζώδια: Αστρολογικές Προβλέψεις Δευτέρας 17-9-2018

Καθημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια .Εργασία, Καριέρα, Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ...Καθημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια .Εργασία, Καριέρα, Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ...



Κριός
Γενικά
Η απομόνωση που έχεις επιλέξει τελευταία, Κριέ μου, δε θα σου βγει σε καλό. Είσαι φύσει και θέσει κοινωνικό άτομο, οπότε αυτή σου η επιλογή έρχεται σε αντίθεση με την προσωπικότητά σου. Άλλαξε γραμμή πλεύσης, πριν οδηγηθείς στα χειρότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, Κριέ μου, θα υπάρχουν μερικά παράπονα από το σύντροφό σου, οφειλόμενα στη δική σου συμπεριφορά. Δείξε μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τη σχέση σου κι άσε στην άκρη άλλα θέματα, που δεν έχουν ουσία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου σήμερα θα είναι καλά, Κριέ, αν και κάποιες εκνευριστικές καθυστερήσεις είναι πολύ πιθανές. Ας μη σε οδηγήσουν όμως σε βιαστικές αποφάσεις για ζητήματα που αφορούν το μέλλον. Συνεχίζουν να σε προβληματίζουν τα οικονομικά σου, αλλά η πραγματικότητα είναι πως βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο και θα βελτιωθούν περισσότερο

Ταύρος
Γενικά
Η σημερινή μέρα, Ταύρε, ενδείκνυται για ξεκαθαρίσματα, οπότε πέτα τα προβλήματα ένα – ένα από πάνω σου, αρχίζοντας από τα πιο εύκολα και ανώδυνα. Η τακτική αυτή θα σου δώσει κουράγιο για τα πιο δύσκολα, ακόμη και γι’ αυτά που θεωρείς αξεπέραστα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα να κουράσεις το σύντροφό σου, Ταύρε μου, και μην του λες πράγματα που μπορεί να τον αγχώσουν και προβληματίσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρόσεξε σήμερα τα παγίδες, Ταύρε, που υπάρχουν στον επαγγελματικό σου τομέα. Μην ανακοινώσεις σε συνεργάτες σου τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν περίμενες, αλλά ευτυχώς θα αντιμετωπισθούν, καθώς τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν.

Δίδυμοι
Γενικά
Τα συναισθήματά σου, Δίδυμέ μου, καλό θα ήταν να τα κρύβεις. Δε χρειάζεται να γνωρίζουν οι άλλοι τα πάντα για τον ψυχισμό σου, αφού έτσι έχουν όπλα εναντίον σου. Θα σε «πατήσουν» σε αδύναμο σημείο και θα πονέσεις. Φρόντισε, λοιπόν, να λες λίγα και να δείχνεις λιγότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Δίδυμε, σήμερα θα περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, αν εξαιρέσουμε μερικές στιγμές που μπορεί να παρασυρθείς και να τον πιέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Όλοι ξέρουν τις επαγγελματικές δυνατότητες που έχεις, Δίδυμε. Μην χαλαρώσεις και δείξε πως πραγματικά μπορείς να πετύχεις πολλά, ξεκινώντας με την αντιμετώπιση προβλημάτων που έχεις από το παρελθόν. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλό σημείο, αλλά η κατάστασή τους θα βελτιωθεί.

Καρκίνος
Γενικά
Σήμερα, Καρκίνε μου, καλό θα ήταν να αποφύγεις τις υπερβολές και τις εντάσεις. Μια δεύτερη, πιο ψύχραιμη ματιά θα σε βοηθήσει να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη. Η βιασύνη κι η υπερβολή μπορεί να σε κάνουν να χάσεις το δίκιο σου και να οδηγηθείς σε αδιέξοδο.Έχεις πληγωθεί από κάποια άτομα, Λέων μου, κι έχεις στεναχωρηθεί πολύ. Η σημερινή μέρα είναι καλή για ξεκαθαρίσματα. Βάλε σε μια τάξη τις σκέψεις σου, ειδικά γι’ αυτά που σε πείραξαν, και κάνε μια συζήτηση με όλους αυτούς που σ’ ενόχλησαν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
 Τα αισθηματικά σου, Καρκίνε, σήμερα θα είναι στάσιμα. Αν όμως εξωτερικευτείς στο ταίρι σου, η μέρα θα έχει και όμορφες στιγμές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα να εκνευριστείς, Καρκίνε, διαφορετικά θα δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες σου. Τα έξοδα συνεχίζουν να σε ταλαιπωρούν κι εσύ προσπαθείς να ισορροπήσεις τις καταστάσεις, πράγμα που φαίνεται ότι τελικά θα καταφέρεις.

Λέων
Γενικά
Έχεις πληγωθεί από κάποια άτομα, Λέων μου, κι έχεις στεναχωρηθεί πολύ. Η σημερινή μέρα είναι καλή για ξεκαθαρίσματα. Βάλε σε μια τάξη τις σκέψεις σου, ειδικά γι’ αυτά που σε πείραξαν, και κάνε μια συζήτηση με όλους αυτούς που σ’ ενόχλησαν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεσή σου σήμερα, Λέων, θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα θέλεις να περνάς πολλές ώρες με το ταίρι σου. Έφτασε ο καιρός που θα ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα στη σχέση σου και η πορεία της θα γίνει πιο σταθερή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις τις δυνατότητες, Λέων, να πετύχεις αυτά που θέλεις στον επαγγελματικό τομέα. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές αυτή την περίοδο, διαφορετικά θα έχεις προβλήματα, τη στιγμή που τα πράγματα έχουν αρχίσει να πηγαίνουν καλύτερα.

Παρθένος
Γενικά
Τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονται, Παρθένε. Πολλές φορές, με την υπερβολική ματιά σου φαντάζουν πιο δύσκολα απ’ όσο είναι στην πραγματικότητα. Καλό θα ήταν να τα συζητήσεις με άτομα που εμπιστεύεσαι. Μια δεύτερη γνώμη πάντα βοηθάει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου, Παρθένε, που θα φέρουν αντιπαραθέσεις μαζί του. Προτίμησε να αναδείξεις τον ερωτισμό και το ρομαντισμό σου, για να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κινήσου με μεθοδικότητα και δυναμισμό στα επαγγελματικά σου, Παρθένε, για να ισορροπήσεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις εσύ. Θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες στα οικονομικά σου, αλλά πριν πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες, πρέπει να σκεφτείς εκκρεμότητες που έχεις και οφείλεις οπωσδήποτε να τακτοποιήσεις.

Ζυγός
Γενικά
Η υπομονή είναι ένα σημαντικό προτέρημα για τον άνθρωπο, Ζυγέ μου. Η μέρα δεν είναι καλή για βιαστικές κι ανυπόμονες κινήσεις. Χαλιναγώγησε λίγο τον παρορμητισμό και τα λεγόμενά σου. Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να μετανιώσεις για επιλογές σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μερικά πράγματα που μέχρι τώρα σε κούραζαν, Ζυγέ, θ’ αλλάξουν, αφού θα εισπράξεις κατανόηση από το σύντροφό σου και θα βρείτε λύσεις σε ό,τι αφορά τη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ζυγέ, αυτή την περίοδο δε θα έχεις κάποιο πρόβλημα. Θα κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, που θα σου φέρουν ξεχωριστή επιτυχία. Τα οικονομικά σου θα αρχίζουν να μπαίνουν σε μία σειρά, ενώ κι οι συζητήσεις που θέλεις να κάνεις, για βελτίωση ή τακτοποίηση των καταστάσεων, σήμερα ευνοούνται.

Σκορπιός
Γενικά
Σου έταξαν πολλά, Σκορπιέ, κι έχεις ενθουσιαστεί, όμως δεν είναι τα πράγματα όπως φαίνονται. Άλλωστε ο λαός μας λέει «όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα μικρό καλάθι». Η μετρημένη αισιοδοξία είναι καλή, όχι όμως κι η υπερβολή της.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις στο ταίρι σου με ηρεμία, Σκορπιέ, και κάνε το να νιώσει, ότι ακόμη κι όταν λες δυσάρεστα πράγματα, εσύ παραμένεις κοντά του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η επαγγελματική συνέπεια σου, Σκορπιέ, θα σε απελευθερώσει από πολλά αδιέξοδα του τελευταίου διαστήματος. Επιπλέον, σήμερα μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Απόφυγε τα πολλά έξοδα και κάνε μετρημένες οικονομικές συναλλαγές, κυρίως για να τακτοποιήσεις θέματα του παρελθόντος.

Τοξότης
Γενικά
Η σημερινή μέρα, Τοξότη, είναι καλή για να διευθετήσεις και να κλείσεις μια εκκρεμότητα από το παρελθόν. Μη διστάσεις να το κάνεις. Άλλωστε, μόνο όταν τακτοποιείται το παρελθόν, υπάρχει ελπίδα για ν’ ανοίξουν πόρτες στο μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πολλές δραστηριότητες που έχεις σε άλλους τομείς, Τοξότη, θα σε κάνουν να παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου. Καλό είναι να βρεις χρόνο για το σύντροφό σου, για ν’ αποφύγεις παράπονα από πλευράς του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δεις πολλούς στόχους που έχεις βάλει, Τοξότη, σταδιακά να επιτυγχάνονται. Αν σήμερα σου γίνουν επαγγελματικές προτάσεις, αξίζει να εξετάσεις τις πιθανότητες επιτυχίας τους. Φρόντισε να μη σε πιάνει οικονομική χαλαρότητα, ώστε με σωστό προγραμματισμό να ανταπεξέλθεις στα πολλά έξοδα που έχεις αυτή την περίοδο.

Αιγόκερως
Γενικά
Η μέρα είναι καλή, Αιγόκερε, για κάποιες συναντήσεις από τα παλιά. Η όποια επανασύνδεση όμως έχει τα κέρδη, αλλά και τα κόστη της. Εσύ πρέπει να ζυγίσεις τα πράγματα και να επιλέξεις, τι θέλεις να κερδίσεις και τι αντέχεις να χάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε σήμερα, Αιγόκερε, να είσαι καλά ψυχολογικά σε σχέση με το ταίρι σου. Απόφυγε να του δείξεις την απαισιοδοξία που φαίνεται να έχεις αυτές τις μέρες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, σήμερα θα πάνε πολύ καλά, αφού έχεις φτάσει τη δουλειά σου σε ευνοϊκό σημείο. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες. Πρέπει όμως να κατανοήσεις ότι έχεις να καλύψεις πολλές εκκρεμότητες στα οικονομικά σου. Μην κάνεις, λοιπόν, άλλα έξοδα.

Υδροχόος
Γενικά
Οι τελευταίες δυναμικές σου κινήσεις, Υδροχόε, έχουν ενοχλήσει κι έχουν παρερμηνευτεί από κάποια πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Σήμερα, είναι μια καλή μέρα για να τις ξεκαθαρίσεις και να τους δείξεις, πως δεν είχαν στόχο την αντιπαλότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις κάποια ερωτηματικά, Υδροχόε, από τη συμπεριφορά του συντρόφου σου. Καλό είναι να μην του δείξεις με τη στάση σου, πώς συμβαίνει κάτι σοβαρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Ιχθύ, σήμερα πρέπει να λύσεις προβλήματα που αφορούν το παρελθόν. Σε προτάσεις που ίσως δεχτείς, καλό είναι πριν απαντήσεις, να δεις αν υπάρχει πιθανότητα επιτυχίας. Αρχίζουν σιγά – σιγά τα οικονομικά σου να έχουν κάποια ισορροπία, έστω και υπό το σύννεφο των πολλών εξόδων. Απόφυγε να κάνεις περιττές αγορές.

Ιχθύες
Γενικά
Μην προσπαθήσεις σήμερα, Ιχθύ, να πείσεις ή να επιβληθείς στους άλλους, διαφορετικά θα βρεθείς σε μεγάλη έκπληξη από τις αντιδράσεις τους. Οι προθέσεις σου μπορεί να είναι καλές, όμως οι άλλοι δεν το βλέπουν, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα εχθρικό κλίμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ιχθύ, θα θέλεις να πεις πάρα πολλά στον σύντροφό σου για κάποια πράγματα που σε πειράζουν. Καλύτερα όμως, ν’ αφήσεις για αργότερα συζητήσεις που αφορούν τη σχέση σου, καθώς αυτή η περίοδος δεν ευνοεί και τόσο την επικοινωνία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θέλεις ν’ αλλάξεις πάρα πολλά στον επαγγελματικό σου τομέα, Ιχθύ, κι η περίοδος αυτή είναι ευνοϊκή για κάτι τέτοιο. Τα οικονομικά σου δε θα είναι άσχημα αυτή τη μέρα, παρόλο που έχεις πολλά έξοδα. Θα τακτοποιήσεις τις άμεσες υποχρεώσεις σου.












ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ # LANGUAGES # ΠΡΟΤΥΠΟ # ΚΕΝΤΡΟ # ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ # ΞΕΝΩΝ # ΓΛΩΣΣΩΝ FUN2LEARN - ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ # Εκπαιδευτήρια # Ξένες # Γλώσσες # Φροντιστήρια # Ξένων # Γλωσσών # Κέντρα # Ηλιούπολη #  Αργυρούπολη ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ, ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ, ΕΔΩ ΚΑΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ: ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ # Παιδικοί # Σταθμοί # Ιδιωτικά # Εκπαιδευτήρια # Κέντρα  SO EASY (ΚΑΤΣΙΑΟΥΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Α.)#ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ # ΓΛΥΦΑΔΑ # ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ  GREEK EUROPEAN FUTURE ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ TOEIC, TOEFL, IELTS   ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ: ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 40, 210 9642517 ,210 9633832 ΓΛΥΦΑΔΑ - ΆΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ  ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗ ΕΥΣΤΡΑΤΙΑΔΟΥ ΚΕΡΑΝΗ #ΓΙΑΤΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ  KSPORTS CLUB «KALOUDIS SPORTS CLUB» 24 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ (ΤΣΕΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ): Εδώ και 24 χρόνια βάζουμε βάσεις στην σύγχρονη παιδεία ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ, Ε.Β.Ε Το Ιδιαίτερο: ΤΣΙΜΑΡΑ ΜΑΡΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΥ – ΦΛΩΡΑΚΗ ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΚΑΠΑ Β& Κ -  STUDIES - …. ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΟΡΜΠΟΥ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ # ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ # ΑΓΓΕΛΙΚΗ # ΖΕΡΝΟΥ # ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ # ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια