ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ζώδια: Αστρολογικές Προβλέψεις Παρασκευής 28-9-2018

Καθημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια .Εργασία, Καριέρα, Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ...Καθημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια .Εργασία, Καριέρα, Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ...



Κριός
Γενικά
Δυσαρμονίες παρουσιάζονται τώρα, Κριέ, και μπορούν ν’ αλλάξουν πολλά στη ζωή σου, με τις διάφορες αντιδράσεις που προκαλούν. Προσπάθησε οι επιδιώξεις σου να είναι εφικτές κι υποστήριξέ τες χωρίς διακυμάνσεις στη διάθεση και τη συγκέντρωσή σου. Με τον Ερμή να σ’ ευνοεί από το Ζυγό, η βελτίωση θα είναι μεγάλη κι έρχεται σύντομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα ευνοείσαι, Κριέ, και θα θέλεις να πεις πάρα πολλά στο σύντροφό σου για κάποια πράγματα που σε πειράζουν. Καλύτερα όμως ν’ αφήσεις για αργότερα συζητήσεις που αφορούν τη σχέση σου, αφού η μέρα δεν ευνοεί και τόσο την επικοινωνία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Κριέ, οι ιδέες σου θα είναι καταπληκτικές κι αν υλοποιηθούν, οδηγούν στην ταχεία άνοδο των επαγγελματικών σου. Μην προκαλείσαι από αγορές και μπεις σε άσκοπα έξοδα. Προσπάθησε να περάσεις όσο το δυνατόν πιο συνετά τη μέρα σου, για να παραμείνεις εντός προϋπολογισμού.

Ταύρος
Γενικά
Οι καταστάσεις ισορροπούν, Ταύρε, και τονώνουν τη διάθεσή σου για επίτευξη μακροχρόνιων στόχων. Τώρα, μπορείς να καταφέρεις πολλά, αφού οι εμπειρίες σου είναι δεδομένες, οι φίλοι σε στηρίζουν κι η ψυχολογία σου υπόσχεται χαρές και ικανοποιήσεις. Αγαπημένα πρόσωπα είναι κοντά σου, απολαμβάνοντας τις θετικές αλλαγές στη ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, Ταύρε μου, σήμερα θα υπάρχουν μερικά προβλήματα από το σύντροφό σου, οφειλόμενα στη δική σου συμπεριφορά. Καλό είναι να δείξεις μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τη σχέση σου και να μην αναλώνεσαι σε άλλα θέματα, που δεν έχουν ουσία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα, Ταύρε, να συζητήσεις για αλλαγές που θέλεις να κάνεις στα επαγγελματικά σου, αλλά πρέπει να δεις αν οι νέες καταστάσεις θα είναι συμφέρουσες για σένα. Μην ανοίγεις καινούργια οικονομικά μέτωπα. Προσπάθησε να είσαι αρκετά συγκρατημένος, ειδικά απέναντι σε αγορές.

Δίδυμοι
Γενικά
Η διάθεσή σου βελτιώνεται, Δίδυμε, ενώ τονίζεται η γοητεία, η αισιοδοξία, η ζωτικότητά σου, καθώς κι ο τεράστιος δυναμισμός με τον οποίο αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις. Κάποιες δυσαρμονίες που προκαλούν άγχος, απομακρύνονται κι η ανανέωση σε βοηθά να ανταποκριθείς με τον καλύτερο τρόπο σε όσα έρχονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα να κουράσεις το σύντροφό σου, Δίδυμε, και μην του λες πράγματα που μπορεί να τον αγχώσουν και προβληματίσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις όλες τις δυνατότητες στον επαγγελματικό τομέα, Δίδυμε, να πας πάρα πολύ καλά. Θα νιώσεις έντονη αισιοδοξία, αλλά και μεγάλη όρεξη, για ν’ αλλάξεις όλα τα κακώς κείμενα που αφορούν την εργασία σου. Πρέπει να καλύψεις πολλά κενά του παρελθόντος σε σχέση με οικονομικά θέματα.

Καρκίνος
Γενικά
Ο Ερμής που είναι στο Ζυγό, Καρκίνε, σ’ ευνοεί και θα φέρει πολλές ευκαιρίες. Προβλήματα σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο μπορούν να λυθούν με τις καλύτερες διαθέσεις. Πάρε την πρωτοβουλία ν’ αντιδράσεις με ευελιξία και να φέρεις πίσω τις χαμένες ισορροπίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Καρκίνε, σήμερα θα περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, αν εξαιρέσουμε μερικές στιγμές που μπορεί να γίνεις πιεστικός.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, γενικά δεν πάνε άσχημα, όμως σήμερα θα γίνουν κάποια πράγματα, που θα σ’ αναστατώσουν. Απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Θα υπάρξει στασιμότητα στα οικονομικά σου και μερικές υποθέσεις δε θα εξελίσσονται έτσι όπως θέλεις.

Λέων
Γενικά
Η ενέργειά σου, Λέων, βρίσκεται τώρα στα ύψη κι η ανάγκη σου ν’ αλλάξεις τα πάντα, δε σε αφήνει να ησυχάσεις. Χαλάρωσε και μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Όλα βελτιώνονται σταδιακά και με ήρεμο τρόπο, καθοδηγούμενα από οργανωμένες και σωστές κινήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Λέων, σήμερα θα είναι στάσιμα, εκτός αν αξιοποιήσεις την Αφροδίτη που είναι στον Σκορπιό και σ’ ευνοεί, προσπαθώντας να μιλήσεις στο σύντροφό σου και να του εξωτερικευτείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου σε πολύ καλό δρόμο, Λέων. Το σωστό είναι να μην επαναπαυτείς, αλλά να κινηθείς προσεκτικά προς την ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση των καταστάσεων. Θα παραμείνουν σε στασιμότητα τα οικονομικά σου, ενώ οι εκκρεμότητες είναι πάρα πολλές. Αμέσως μόλις δεις βελτίωση, κινήσου για την κάλυψή τους

Παρθένος
Γενικά
Ο κοινωνικός σου περίγυρος, Παρθένε, σε απασχολεί με τα προβλήματά του και δε μένει ο απαραίτητος για σένα χρόνος. Αυτή η δυσαρμονία στην κάλυψη των αναγκών σου δημιουργεί απώλειες κι άσκοπες εντάσεις. Συγκεντρώσου περισσότερο και θέσε αυστηρότερα όρια στην ιεράρχηση των γεγονότων και καταστάσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεσή σου, Παρθένε, σήμερα θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα θελήσεις να περνάς πολλές ώρες με το ταίρι σου. Έφτασε ο καιρός που θα ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα στη σχέση σου κι η πορεία της θα είναι ξεκάθαρη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις μεταξύ συνεργατών σου, Παρθένε, και φρόνιμο είναι να μην εμπλακείς. Τα έξοδα συνεχίζονται κι οι υποχρεώσεις που έχεις σε αγχώνουν πάρα πολύ. Να ξέρεις όμως ότι είσαι σε περίοδο που τα οικονομικά σου θ’ αρχίσουν να ισορροπούν, οπότε θα βρεις περιθώριο αντίδρασης.

Ζυγός
Γενικά
Σήμερα, Ζυγέ, η επικοινωνία ευνοείται και σε παροτρύνει να σκεφτείς αλλαγές, χωρίς φόβο για το μέλλον. Δείξε όμως προσοχή, αφού σου χρειάζεται σταθερότητα. Η τύχη είναι με το μέρος σου και κάποια μικροπροβλήματα απομακρύνονται με σχετική ευκολία, δίχως ν’ αφήσουν κάποια επίπτωση. Οι συνέπειες της αρνητικής στάσης κάποιων θα αμβλυνθούν από σένα με ευκολία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει σήμερα να προσέχεις αυτά που λες, Ζυγέ, αλλά και το πως κινείσαι απέναντι στο σύντροφό σου. Θα υπάρξουν μαζί του διαμάχες που μπορεί να φτάσουν στα άκρα, αν δε μετράς κάθε σου λέξη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, Ζυγέ μου, σήμερα θα σου φταίνε πολλά πράγματα και θα τα βάζεις με όλους. Πρόσεχε, καθώς η περίοδος είναι έντονη και φέρνει αλλαγές. Δε βρίσκεσαι σε καλή οικονομική κατάσταση και θέλεις να βρεις πηγές για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου. Σε πρώτη φάση, μην παρασυρθείς σε έξοδα.

Σκορπιός
Γενικά
Ο Άρης που είναι στον Υδροχόο, Σκορπιέ, σου φέρνει εξωστρέφεια, που σε βοηθάει να διεκδικήσεις δίχως φόβο όσα σου αξίζουν και με το αποτέλεσμα να σε δικαιώνει. Μην επιτρέψεις παρεμβάσεις τρίτων να εμποδίσουν τις πρωτοβουλίες σου, καθώς θα σου χαλάσουν τη διάθεση προσωρινά. Το αποτέλεσμα σε κάθε περίπτωση διαφαίνεται θετικό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μερικά πράγματα που σε κούραζαν στη σχέση σου, Σκορπιέ, θ’ αλλάξουν και θα νιώσεις πιο απελευθερωμένος. Θα έχεις την κατανόηση του συντρόφου σου και μαζί θα βρείτε λύσεις σε ό,τι αφορά τη σχέση σας στο μέλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα συμβούν κάποιες επαγγελματικές αλλαγές, Σκορπιέ μου, που δε θα είναι και τόσο ευχάριστες και πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για ν’ αντιμετωπίσεις τα προβλήματα που τις συνοδεύουν. Τα οικονομικά σου θ’ αρχίσουν να έχουν κάποια βελτίωση και θα καλύψεις κάποιες υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν.

Τοξότης
Γενικά
Οι σχέσεις σου, Τοξότη μου, σε πιέζουν με προβλήματα κι υποχρεώσεις, την ίδια στιγμή που οι πρωτοβουλίες σου σε κοινωνικό επίπεδο σου χαρίζουν επιβράβευση, τονώνοντάς σου την αυτοπεποίθηση. Φρόντισε για την ξεκούραση σου και μην ξοδεύεις ενέργεια σε ανώφελες καταστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Τοξότη, φρόντισε η επικοινωνία, για οποιοδήποτε ζήτημα, με το σύντροφό σου να γίνει σε ήρεμα πλαίσια, ξεκαθαρίζοντας όμως κάθε δύσκολη πτυχή της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου, Τοξότη, για την πορεία της δουλειάς σου. Τα γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται αυτή την περίοδο. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά - σιγά να βελτιώνονται, οπότε αισθάνεσαι καλύτερα. Εστίασε, λοιπόν, στις πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις.

Αιγόκερως
Γενικά
Με τον Ερμή να είναι στον Ζυγό και να σ’ ευνοεί, Αιγόκερε, το πλανητικό σκηνικό βάζει φωτιά στην ενέργειά σου. Η ένταση παράλληλα μειώνεται και καταφέρνεις να επιτύχεις στόχους, για τους οποίους προσπαθείς πολύ καιρό. Η επικοινωνία βελτιώνεται και νέα πρόσωπα κάνουν την είσοδό τους στη ζωή σου, γοητευμένα από την προσωπικότητα και τα προσόντα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πολλές δραστηριότητες, Αιγόκερε, που θα έχεις σε άλλους τομείς, θα σε κάνουν να παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου. Καλό είναι να προσπαθήσεις να περάσεις περισσότερες στιγμές με το σύντροφό σου, για ν’ αποφύγεις παράπονα κι εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλά. Μην κάνεις όμως πολλά πράγματα ταυτόχρονα, διαφορετικά τα λάθη θα είναι αναπόφευκτα Στα οικονομικά σου, φρόντισε να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες που έχεις, ενώ προετοιμάσου και για προτάσεις που θα δεχτείς και βελτιώνουν τα έσοδά σου.

Υδροχόος
Γενικά
Σήμερα, Υδροχόε, οι πλανήτες ευνοούν το οικογενειακό σκηνικό και διορθώνουν καταστάσεις που έχουν κουράσει και συνεχίζουν ν’ απασχολούν τους πάντες. Οι υποχρεώσεις παραμένουν αυξημένες, όμως παρουσιάζονται περισσότερες δυνατότητες για αξιοποίηση των μεγάλων δυνατοτήτων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε, Υδροχόε, να είσαι καλά ψυχολογικά σε σχέση με το ταίρι σου. Απόφυγε να του δείξεις την απαισιοδοξία που μπορεί να έχεις αυτές τις μέρες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η ενεργητικότητα που θα έχεις στα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, σήμερα θα είναι μεγάλη, οπότε μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα που εδώ και καιρό σε ταλανίζουν. Στα οικονομικά σου, μπαίνεις σε περίοδο που καλυτερεύουν. Θα δεχτείς συμφέρουσες προτάσεις, αλλά πρωτίστως φρόντισε να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες που έχεις.

Ιχθύες
Γενικά
Με τις θετικές επιρροές των πλανητών, Ιχθύ, σήμερα μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα, αρκεί να τολμήσεις να εκφράσεις τις επιθυμίες σου. Η ανανέωση που έρχεται στη ζωή σου, είναι δεδομένη και βελτιώνει αισθητά τη διάθεσή σου. Αλλαγές θ’ ακολουθήσουν, αν δε φοβηθείς ν’ αξιοποιήσεις τις δυνάμεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις κάποια ερωτηματικά, Ιχθύ, από την πρόσφατη στάση του συντρόφου σου. Ας μην του δείξεις με τη σημερινή συμπεριφορά σου, ότι ισχύει κάτι σοβαρό. Τώρα, με την Αφροδίτη να είναι στο Σκορπιό, έφτασε η ώρα για σένα που δεν έχεις ταίρι, να κάνεις τη γνωριμία που περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ιχθύ, αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Μπορείς σήμερα να ξεκινήσεις καινούργια πράγματα και θα έχεις ενδιαφέρουσες αποδόσεις. Θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν περίμενες. Φρόντισε να κάνεις την πρέπουσα οικονομία και ν’ αφήσεις τα ψώνια για αργότερα












ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ # LANGUAGES # ΠΡΟΤΥΠΟ # ΚΕΝΤΡΟ # ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ # ΞΕΝΩΝ # ΓΛΩΣΣΩΝ FUN2LEARN - ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ # Εκπαιδευτήρια # Ξένες # Γλώσσες # Φροντιστήρια # Ξένων # Γλωσσών # Κέντρα # Ηλιούπολη #  Αργυρούπολη ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ, ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ, ΕΔΩ ΚΑΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ: ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ # Παιδικοί # Σταθμοί # Ιδιωτικά # Εκπαιδευτήρια # Κέντρα  SO EASY (ΚΑΤΣΙΑΟΥΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Α.)#ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ # ΓΛΥΦΑΔΑ # ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ  GREEK EUROPEAN FUTURE ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ TOEIC, TOEFL, IELTS   ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ: ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 40, 210 9642517 ,210 9633832 ΓΛΥΦΑΔΑ - ΆΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ  ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗ ΕΥΣΤΡΑΤΙΑΔΟΥ ΚΕΡΑΝΗ #ΓΙΑΤΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ  KSPORTS CLUB «KALOUDIS SPORTS CLUB» 24 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ (ΤΣΕΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ): Εδώ και 24 χρόνια βάζουμε βάσεις στην σύγχρονη παιδεία ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ, Ε.Β.Ε Το Ιδιαίτερο: ΤΣΙΜΑΡΑ ΜΑΡΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΥ – ΦΛΩΡΑΚΗ ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΚΑΠΑ Β& Κ -  STUDIES - …. ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΟΡΜΠΟΥ EARLY LEARNING ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ # ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ # ΑΓΓΕΛΙΚΗ # ΖΕΡΝΟΥ # ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ # ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια