ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ζώδια: Αστρολογικές Προβλέψεις Κυριακής 30-9-2018

Καθημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια .Εργασία, Καριέρα, Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ...Καθημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια .Εργασία, Καριέρα, Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ...


Κριός
Γενικά
Αναλώνεσαι σε δευτερεύοντα κι άνευ σημασίας θέματα, Κριέ μου, με αποτέλεσμα να χάνεις τα σημαντικά. Αυτή σου η τακτική δεν θα σου βγει σε καλό. Φρόντισε να επικεντρώνεσαι στα σπουδαία ζητήματα της ζωής σου, αφού από αυτά πρέπει να περιμένεις την εξέλιξή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο αισθηματικός σου τομέας, Κριέ, δεν πάει άσχημα, αλλά υπάρχει κίνδυνος να δυσκολέψεις εσύ τα πράγματα, επειδή έχεις τάσεις απαισιοδοξίας και βλέπεις αρνητικά κάποια πράγματα που κάνει ο σύντροφός σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Κριέ, τα πηγαίνεις πολύ καλά, οπότε φρόντισε σήμερα να περάσεις όσο το δυνατόν πιο ξεκούραστα κι άφησε για αύριο τις υποχρεώσεις. Τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζουν να σε ταλαιπωρούν, αλλά σε βεβαιώνω ότι πρέπει να ηρεμήσεις, αφού έχεις μπει σε περίοδο που οι καταστάσεις θ’ αρχίσουν να ισορροπούν.

Ταύρος
Γενικά
Συχνά, Ταύρε μου, το φορτωμένο σου πρόγραμμα σε κάνει να χάνεις το δάσος και ν’ ασχολείσαι με το δέντρο. Μάθε να επικεντρώνεσαι στο στόχο σου, αφού η τακτική που ακολουθείς είναι χαοτική και λανθασμένη, με αποτέλεσμα να μη φτάνεις σε κάποιο προορισμό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα να δείξεις την αγάπη σου στο σύντροφο σου, Ταύρε, και να κάνεις τα αδύνατα δυνατά, για να περάσεις κάποιες στιγμές μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι ευκαιρίες στη δουλειά σου, Ταύρε, θα αποδειχθούν πολλές, αλλά σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να χαλαρώσεις. Συνεχίζεις να έχεις ανασφάλειες για τα οικονομικά σου και ψάχνεις καινούργιες πηγές εσόδων. Καλά κάνεις, αλλά οφείλεις παράλληλα να περιορίσεις και τα έξοδα.

Δίδυμοι
Γενικά
Η μέρα δεν προσφέρεται για συναισθηματισμούς, Δίδυμε, αλλά για λογική. Μόνο με αυτή θα εκτιμήσεις ορθώς την κατάσταση και θ’ αντιδράσεις σωστά. Οτιδήποτε άλλο μπορεί να σε κάνει να χάσεις τους στόχους σου και να χαθείς σε προβληματισμούς χωρίς νόημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα υπάρξει ασυνεννοησία με το ταίρι σου σήμερα, Δίδυμέ μου. Θα αποφύγεις τις παρεξηγήσεις, αν είσαι ήρεμος και σαφής στις συζητήσεις σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα που είναι Κυριακή, Δίδυμε, φρόντισε ν’ αφήσεις λίγο τα ζητήματα δουλειάς στην άκρη και να ξεκουραστείς, αφού όλη την εβδομάδα είχες πολλές υποχρεώσεις. Τα έξοδα συνεχίζουν να σε νευριάζουν και προσπαθείς για άλλη μια φορά να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου.

Καρκίνος
Γενικά
Σήμερα, Καρκίνε μου, είναι μια καλή μέρα για να κάνεις μια αρχή, αξιοποιώντας την καινοτόμο ιδέα που επεξεργάζεσαι εδώ και καιρό. Κάνε τις κινήσεις σου ψύχραιμα και μεθοδικά, αλλά κράτα όμως κλειστά τα χαρτιά σου, χωρίς να προβείς σε ανακοινώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η αισιοδοξία που σήμερα θα έχεις, Καρκίνε, είναι πολύ μεγάλη, ενώ κι ο ερωτισμός σου θα βρεθεί στα ύψη. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μπορείς αυτή την περίοδο να χαμογελάς, αφού θα έρθει πολύ σύντομα η γνωριμία που ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, πήραν το δρόμο τους και θα έχεις ικανοποίηση. Σήμερα, φρόντισε να κάνεις άλλες δραστηριότητες, που θα σε αποφορτίσουν από το άγχος. Στα οικονομικά σου, θα τα πας πολύ καλύτερα από πριν, αν αποφύγεις τα έξοδα που σε οδηγούν εκτός προϋπολογισμού.

Λέων
Γενικά
Ευχάριστες μετακινήσεις, Λέων, σου προσφέρουν εμπειρίες, συγκινήσεις και νέες προοπτικές. Παρατήρησε κάθε λεπτομέρεια, αφού εκεί θα σου δοθούν εξηγήσεις και θα πάρεις βοήθεια, που θα σου χρειαστεί σε μελλοντικές σου επιδιώξεις. Να είσαι σε ετοιμότητα για ευχάριστες γνωριμίες, μέσα από τις οποίες έχεις να κερδίσεις πολλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Λέων, μπορούν να πάνε καλύτερα, αν δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφο σου και προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά του. Συμπαραστάσου του σήμερα απέναντι σε προβλήματα που έχει αυτή την περίοδο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα πολλά θέματα που έχεις στη δουλειά σου, Λέων, δεν τελειώνουν. Σήμερα όμως που είναι Κυριακή, δικαιούσαι να ξεκουραστείς και να περάσεις καλά. Στα οικονομικά σου, πρέπει να κινηθείς με πολλή σύνεση, αφού έχεις ήδη βγει από τον προϋπολογισμό σου.

Παρθένος
Γενικά
Ευχάριστο για σένα, Παρθένε, προμηνύεται το ερχόμενο διάστημα. Μετακινήσεις, ευκαιρίες, προτάσεις και μία μικρή διάκριση είναι κάποια από τα γεγονότα που διαφαίνονται. Το οικογενειακό σκηνικό βελτιώνεται πολύ και δέχεσαι στήριξη για ζητήματα που δεν περιμένεις. Μία μικρή καχυποψία είναι απολύτως λογική μετά απ’ όσα πέρασες, μην την αφήσεις όμως να σ’ εμποδίσει να χαρείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έλα σήμερα πιο κοντά στο σύντροφό σου, Παρθένε, μίλησέ του με ειλικρίνεια και θα δεις πολλές καταστάσεις να καλυτερεύουν. Οι λύσεις για τον αισθηματικό σου τομέα βρίσκονται στο δικό σου χέρι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Παρθένε, έχεις πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιήσεις. Φρόντισε σήμερα να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα κι από αύριο ξαναβρίσκεις τους ρυθμούς σου. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν αρκετά, αφού δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα.

Ζυγός
Γενικά
Τώρα πρέπει οπωσδήποτε, Ζυγέ, να προχωρήσεις τις υποθέσεις σου. Οι πλανήτες ευνοούν το να βρεθεί λύση, αρκεί να κοπιάσεις και να οργανωθείς. Κάποιοι σου εναντιώνονται και οφείλεις να τους αγνοήσεις. Μετακινήσεις, αναγκαίες λόγω υποχρεώσεων, συνδυάζονται μ’ ευχάριστες εμπειρίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε, Ζυγέ, να είσαι καλά ψυχολογικά σε σχέση με το ταίρι σου. Πέρνα τη μέρα σου χαλαρά κι ερωτικά μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Ζυγέ, θα πάει αρκετά καλά και θα έχεις πολλές ευκαιρίες. Σήμερα, φρόντισε να δεις μερικές καταστάσεις πιο χαλαρά και ήρεμα. Πρέπει να δεις ποιες οικονομικές υποχρεώσεις έχεις, να τις καλύψεις και μετά να κάνεις νέες κινήσεις.

Σκορπιός
Γενικά
Έντονες συζητήσεις μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον, Σκορπιέ μου, σε αναγκάζουν να πάρεις σκληρή θέση και να ψυχρανθείς με αγαπημένα σου πρόσωπα. Απόφυγέ το όσο μπορείς κι αργότερα θα σου δοθεί η ευκαιρία να βάλεις τα πράγματα σε τάξη με πιο ήρεμο τρόπο. Δέχεσαι πάντως, εκεί που δεν το περιμένεις, και κάποια συμπαράσταση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Καλό είναι, Σκορπιέ, να προσπαθήσεις σήμερα να περάσεις περισσότερο χρόνο με το σύντροφό σου, για ν’ αποφύγεις παράπονα από πλευράς του. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, με την Αφροδίτη στο ζώδιά σου να σε επηρεάζει θετικά, πολύ γρήγορα θα βρεις αυτό που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις απεριόριστες δυνατότητες, Σκορπιέ, και στη δουλειά σου θα καταφέρεις πάρα πολλά. Μπορείς σήμερα να περάσεις όμορφα και να αποφορτιστείς από την πιεστική εβδομάδα που πέρασε. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν είχες προβλέψει. Κινήσου με σοβαρότητα, χωρίς να κάνεις βιαστικές κινήσεις, και θ’ ανταπεξέλθεις σε όλα με πολλή επιτυχία.

Τοξότης
Γενικά
Ο προγραμματισμός και η συνέπεια προς αυτόν, Τοξότη, είναι το θέμα στο οποίο πρέπει να εστιάσεις τώρα, καθώς έκτακτα γεγονότα μπαίνουν σε πρώτο πλάνο και απαιτούν άμεση κάλυψη. Μην ξοδεύεις πόρους, αν δεν είναι απόλυτη ανάγκη, ώστε να είσαι σε ετοιμότητα όταν θα χρειαστεί πραγματικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Τοξότη μου, να μιλήσεις ειλικρινώς στο ταίρι σου, αλλά μόνο υπό καλές συνθήκες και σε ήρεμους τόνους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα που είναι Κυριακή, Τοξότη, να σκέφτεσαι τις υποχρεώσεις που έχεις στον επαγγελματικό σου τομέα. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου και να τελειώσεις κάποια οικονομικά θέματα.

Αιγόκερως
Γενικά
Σοβαρές αποφάσεις σου ζητούν να πάρεις τώρα, Αιγόκερε, και δεν πρέπει να βιαστείς. Η κατάσταση είναι εξαιρετικά αμφίβολη και οι πληροφορίες που έχεις, δεν είναι ακόμη αρκετές, ώστε να βγάλεις ρεαλιστικά συμπεράσματα. Περίμενε λίγο κι αργότερα θα έχεις πιο σφαιρική εκτίμηση, ώστε ν’ αποφασίσεις σωστά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μερικά πράγματα που σε κούραζαν στη σχέση σου, Αιγόκερε, θα αλλάξουν και θ’ αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα. Θα εισπράξεις σήμερα κατανόηση από το σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θέματα, Αιγόκερε, έχουν μπει σε μια πολύ καλή σειρά και θα καταφέρεις ακόμη περισσότερα. Σήμερα, φρόντισε να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται, για να φύγει το έντονο άγχος σου. Πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή στα έξοδα που κάνεις, αλλιώς θα βρίσκεσαι συνεχώς εκτός προϋπολογισμού.

Υδροχόος
Γενικά
Πολλές ανατροπές έρχονται και σε βρίσκουν ξαφνικά, Υδροχόε μου. Προσοχή σε συνεργασίες, φιλίες, αλλά και σε συζητήσεις του οικογενειακού σου κύκλου. Μία πρόταση που δέχεσαι, δείχνει πολλά υποσχόμενη, κρύβει όμως παγίδες που δε φαίνονται εύκολα. Μην αποφασίσεις τώρα για οτιδήποτε, μην υπόσχεσαι και δώσε χρόνο για να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα προβλέπονται διαμάχες με το σύντροφό σου, Υδροχόε μου. Αν δεν καταφέρεις τελικά να τις αποφύγεις, φρόντισε τουλάχιστον, να μη φτάσουν οι καταστάσεις στα άκρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Υδροχόε, πηγαίνει αρκετά καλά. Σήμερα που είναι Κυριακή, προσπάθησε να χαλαρώσεις το μυαλό σου από τις ευθύνες που έχεις. Θα φέρεις σε ισορροπία τα οικονομικά σου. Κάποιες υποχρεώσεις που έχεις, θα τακτοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο.

Ιχθύες
Γενικά
Η κοινωνικότητά σου, Ιχθύ, τώρα σε απογειώνει και το απολαμβάνεις πολύ. Φρόντισε όμως τη διατροφή σου και μην αναλαμβάνεις ευθύνες εις βάρος της ξεκούρασης. Κάνε αυστηρή αξιολόγηση των προσκλήσεων και κράτα χρόνο για σένα και τις ανάγκες σου. Η κοινωνικότητα είναι πρωταρχικής σημασίας, αλλά χρειάζεται ισορροπία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Ιχθύ, σήμερα μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, αρκεί να δείξεις την απαραίτητη υπομονή απέναντι στο σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα σου παρουσιαστούν καινούργιες ευκαιρίες στη δουλειά σου, Ιχθύ, που θα σε χαροποιήσουν αρκετά. Προσπάθησε σήμερα να περάσεις ήρεμα κι από αύριο μπορείς να προγραμματίσεις τα διάφορα θέματα που έχεις στο πρόγραμμά σου. Θα βρεις τρόπους ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα.











ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ # LANGUAGES # ΠΡΟΤΥΠΟ # ΚΕΝΤΡΟ # ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ # ΞΕΝΩΝ # ΓΛΩΣΣΩΝ FUN2LEARN - ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ # Εκπαιδευτήρια # Ξένες # Γλώσσες # Φροντιστήρια # Ξένων # Γλωσσών # Κέντρα # Ηλιούπολη #  Αργυρούπολη ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ, ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ, ΕΔΩ ΚΑΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ: ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ # Παιδικοί # Σταθμοί # Ιδιωτικά # Εκπαιδευτήρια # Κέντρα  SO EASY (ΚΑΤΣΙΑΟΥΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Α.)#ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ # ΓΛΥΦΑΔΑ # ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ  GREEK EUROPEAN FUTURE ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ TOEIC, TOEFL, IELTS   ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ: ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 40, 210 9642517 ,210 9633832 ΓΛΥΦΑΔΑ - ΆΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ  ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗ ΕΥΣΤΡΑΤΙΑΔΟΥ ΚΕΡΑΝΗ #ΓΙΑΤΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ  KSPORTS CLUB «KALOUDIS SPORTS CLUB» 24 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ (ΤΣΕΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ): Εδώ και 24 χρόνια βάζουμε βάσεις στην σύγχρονη παιδεία ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ, Ε.Β.Ε Το Ιδιαίτερο: ΤΣΙΜΑΡΑ ΜΑΡΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΥ – ΦΛΩΡΑΚΗ ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΚΑΠΑ Β& Κ -  STUDIES - …. ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΟΡΜΠΟΥ EARLY LEARNING ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ # ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ # ΑΓΓΕΛΙΚΗ # ΖΕΡΝΟΥ # ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ # ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια