ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Αποκάλυψη για την αποχώρηση του Αντώνη Κανάκη από τον ΑΝΤ1: "Στις 10 Οκτωβρίου κατήγγειλε τη σύμβασή του"


Αποκαλύψεις για την αποχώρηση του Αντώνη Κανάνη από τον ΑΝΤ1, έγιναν στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.



Συγκεκριμένα τις αποκαλύψεις έκανε ο ο δημοσιογράφος Κώστας Τσουρός.


"Συγκεκριμένα δεν είχε ακουστεί μόνο στα δικά μας αυτιά αλλά και στα αυτιά του ίδιου του Αντώνη, ο οποίος μάλιστα ζήτησε από τον Ant1 να βγει μπροστά να τον καλύψει, όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Γιώργος Λιάγκας τον πήρανε τηλέφωνο και του ζήτησαν το λόγο γιατί έκοψε τις εκπομπές τους, αποκάλυψε ο δημοσιογράφος.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, αυτά τα μηνύματα που είναι με την μορφή e-mail, απαντήθηκαν από το κανάλι του Αμαρουσίου, που καθησύχασε τον παρουσιαστή πως το θέμα του θα διευθετηθεί.

Ωστόσο, ο Αντώνης Κανάκης δεν πήρε τη στήριξη που ήθελε από το κανάλι και έτσι ανακοίνωσε την παραίτησή του, χωρίς αυτή να γίνεται δεκτή σε πρώτη φάση.
Έτσι, εκείνος στις 10 Οκτωβρίου κατήγγειλε τη σύμβασή του με τον Ant1 για λόγους διάρρηξης της εμπιστοσύνης και απαξίωσης της προσωπικότητάς του.
youweekly.gr











ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ # ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ # ΑΓΓΕΛΙΚΗ # ΖΕΡΝΟΥ # ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ # ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια