ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ζώδια: Αστρολογικές Προβλέψεις Σαββάτου 27-10-2018

Καθημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια .Εργασία, Καριέρα, Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ...Καθημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια .Εργασία, Καριέρα, Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ...


Κριός
Γενικά
Δημιουργική μέρα η σημερινή, Κριέ, με αρκετά θέματα όμως σε εκκρεμότητα, οπότε ξεκίνα να βάζεις προτεραιότητες σε καταστάσεις που πρέπει να λήξουν. Η αλήθεια είναι, ότι το άγχος σε κυριεύει, γι’ αυτό προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και ιδιαίτερα απέναντι σε άτομα που θα σε πιέσουν. Το οργανωτικό σου πνεύμα θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις σε ό,τι σε πιέσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Κριέ μου, φρόντισε να προσέχεις σε αυτά που λες και κάνεις σε σχέση με το ταίρι σου, για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις μαζί του. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ετοιμάσου, αφού εκεί που δεν το περιμένεις, θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Κριέ, τα σχέδια κι οι αλλαγές που θέλεις να κάνεις, καλό είναι να μείνουν για αργότερα. Απόφυγε σήμερα να σπαταλήσεις χρήματα και φρόντισε να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα, που έχεις ανοιχτά από το παρελθόν και σε προβληματίζουν.

Ταύρος
Γενικά
Ένα άτομο κύρους που περίμενες να σε βοηθήσει, Ταύρε, έρχεται σήμερα να σου απλώσει το χέρι. Η οξυδέρκειά του και οι γνωριμίες που έχει, θα σου φανούν χρήσιμα, τώρα, αλλά κι αργότερα. Θέματα που σχετίζονται με αποκτήματα της οικογένειας και που είχαν μείνει στάσιμα, τελευταία φαίνεται ότι βρίσκουν το δρόμο τους κι η ανακούφιση που θα νιώσεις, είναι μεγάλη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα περάσεις πολύ καλά σήμερα στη σχέση σου, Ταύρε, αν μιλήσεις με το ταίρι σου με χαμηλούς τόνους και του πεις όλα αυτά που μπορεί να σε προβληματίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ταύρε, σήμερα μπορείς να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες και να αλλάξεις ό,τι σταματάει τα σχέδιά σου. Η στασιμότητα στα οικονομικά σου θα είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας.

Δίδυμοι
Γενικά
Οι συζητήσεις που θα κάνεις σήμερα, Δίδυμε, αφορούν περισσότερο φιλίες σου. Μέσα όμως από την κοινωνικότητά σου είναι μία καλή ευκαιρία για σένα ν’ ανοίξεις τον κύκλο σου και να εκμεταλλευτείς τις καλές προοπτικές. Περισσότερο πάντως θα ασχοληθείς με καλλιτεχνικές τάσεις που έχεις. Ο κοινωνικός περίγυρος θα σε βοηθήσει, επειδή πιστεύει ότι πραγματικά το αξίζεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τώρα ήρθε ο καιρός, Δίδυμε, για να μιλήσεις με το ταίρι σου γύρω από τη σχέση σας και να λύσετε με τον καλύτερο τρόπο θέματα, που σε προβλημάτιζαν εδώ και καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε κάποια επαγγελματικά θέματα, Δίδυμε, μην πάρεις αποφάσεις, αν δεν έχεις βάλει σωστές βάσεις. Στα οικονομικά, αρχίζεις να ξαναβρίσκεις τους παλιούς σου ρυθμούς. Σήμερα, μπορείς να συζητήσεις για σχετικά θέματα.

Καρκίνος
Γενικά
Θέλεις να ασχοληθείς με το σπίτι σου, Καρκίνε, σε διακατέχει έντονα η επιθυμία για αλλαγές και θεωρείς ότι έχει έρθει η ώρα γι’ αυτό. Μη βιάζεσαι όμως, αφού με τους ρυθμούς που πας, στο τέλος της ημέρας θα είσαι κατάκοπος. Βάλε ένα πρόγραμμα, ακολούθησέ το σιγά-σιγά και μην είσαι τόσο πεισματάρης. Αποδέξου τη βοήθεια που σου δίνει κάποιο φιλικό σου πρόσωπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Καρκίνε, φρόντισε σήμερα να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου, αφού η απομόνωση που έχεις κλείσει τον εαυτό σου δεν κάνει καλό σε κανένα σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Καρκίνε, τα καταφέρνεις μια χαρά. Απόφυγε πάντως σήμερα να κάνεις βιαστικές κινήσεις, που μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθος αποφάσεις. Στα οικονομικά θέματα θα πας αρκετά καλά, αρκεί να δεις τι θέλεις να πετύχεις στο μέλλον και να κάνεις την ανάλογη διαχείριση των πόρων σου.

Λέων
Γενικά
Το ότι σήμερα, Λέων, σ’ έχει κυριεύσει η επιθυμία να αποδώσεις τα εύσημα, είναι γεγονός. Φυσικά, και οι γύρω σου χαίρονται με αυτή σου τη διάθεση - άλλωστε η αναγνώριση είναι κάτι πολύ σημαντικό για τον καθένα. Απλά, πρόσεξε μη γίνεις υπερβολικός, αφού δεν έχεις συνηθίσει τους γύρω σου σε τέτοιες εκδηλώσεις κι ίσως σε κοιτάξουν δύσπιστα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Λέων, σήμερα σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι θα συμβούν αλλαγές που θα φέρουν τη γνωριμία που περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Λέων, έχεις εκνευρισμό από κάποια θέματα που ακόμη δεν προχωρούν. Κάνε λίγη υπομονή και όλα θα έρθουν όπως θέλεις. Συνεχίζεις να έχεις οικονομικές ανασφάλειες. Έχεις όμως μπει σε μια περίοδο, που τα έξοδά σου δε θα είναι πάρα πολλά.

Παρθένος
Γενικά
Έχεις έντονη την ανάγκη, Παρθένε, να κοινωνικοποιηθείς περισσότερο, οπότε σε βλέπω να βάζεις στην άκρη τις σημερινές σου υποχρεώσεις και να προσπαθείς να περάσεις όμορφες στιγμές, διασκεδάζοντας. Οι φίλοι σου θα σε συντροφεύσουν σε αυτή σου την παρόρμηση, αφού είναι μία ημέρα πραγματικά καλή, για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Παρθένε, σήμερα θα είναι αρκετά καλά. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου, για την πορεία της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Παρθένε, οι συζητήσεις που μπορεί να γίνουν για αλλαγές, καλύτερα να μείνουν γι’ αργότερα. Στα οικονομικά, απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα. Η μέρα δεν ευνοεί τις χρηματικές συναλλαγές.

Ζυγός
Γενικά
Η έντονη προσωπικότητά σου, Ζυγέ, οι αστείρευτες ιδέες σου, αλλά κι η πολύ καλή σου ψυχολογία θα σε κάνουν να βρεις λύσεις στα μικρά προβλήματα των δικών σου ατόμων και, πίστεψέ με, δεν είναι μόνο ένα το πρόσωπο που θα χρειαστεί σήμερα τη βοήθεια σου. Οι συμβουλές σου θα είναι λυτρωτικές κι αυτό θα σου αναγνωριστεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ζυγέ, θα έχεις περισσότερες απαιτήσεις από το ταίρι σου και θα θέλεις να αντιμετωπίσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις της σχέσης σας. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, άλλαξε πρώτα λίγο την καθημερινότητά σου και μετά θα προκύψει η γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι συνθήκες στην εργασία σου θα είναι καλές, Ζυγέ, αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις που έχεις να διευθετήσεις κι έρχονται από το παρελθόν. Στα οικονομικά φρόντισε να μην κάνεις κινήσεις που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Σκορπιός
Γενικά
Η δύναμή σου, Σκορπιέ, θα παίξει σημαντικό ρόλο σήμερα, επειδή πραγματικά θα σου χρειαστεί. Ευτυχώς, διαφαίνεται ότι, παρόλο που θα κουράσεις κάποιο πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος, αυτό θα είναι πρόθυμο να σου προσφέρει τη βοήθεια του. Το αποτέλεσμα βέβαια θα σε δικαιώσει και θα νιώσεις πολύ περήφανος γι’ αυτή σου την προσπάθεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα, Σκορπιέ, ν’ ασχοληθείς με προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τη σχέση σου. Προσπάθησε να περάσεις τη μέρα χαλαρά και ήρεμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η μεταδοτικότητα που έχεις, Σκορπιέ, αλλά κι η υπομονή σου, σήμερα θα λύσουν σημαντικά θέματα στο χώρο της εργασίας σου. Στα οικονομικά, πρέπει να προσέχεις. Μέτρα ό,τι κάνεις, για να βάλεις σε τάξη τα πράγματα.

Τοξότης
Γενικά
Βιάζεσαι σήμερα, Τοξότη μου, να κλείσεις κάποια θέματα με τα οικογενειακά σου πρόσωπα που τελευταία σ’ είχαν προβληματίσει. Επειδή περιμένεις ν’ αντιμετωπίσεις άρνηση, βγαίνεις λίγο έξω από τα νερά σου, οπότε προσπάθησε να μην είσαι εριστικός και θα δεις ότι θα έχεις θετικά αποτελέσματα. Οι δικοί σου ήταν λίγο στεναχωρημένοι με την όλη κατάσταση, αλλά με την πρωτοβουλία σου αυτή όλα παίρνουν το δρόμο τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θ’ αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα τα αισθηματικά σου, Τοξότη, αν δεις με περισσότερη διαλλακτικότητα μερικές καταστάσεις σε σχέση με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Τοξότη, καλό θα ήταν να βάλεις ένα πρόγραμμα και μην τα πιάνεις όλα μαζί. Μην πάρεις σήμερα οικονομικά ρίσκα. Απόφυγε να κάνεις συναλλαγές, εκτός αν πρόκειται να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες.

Αιγόκερως
Γενικά
Ένα πρόσωπο του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, Αιγόκερε, θα σου δώσει λύση σε ένα θέμα που σε ταλαιπωρούσε πολύ καιρό και είχε σχέση με την κοινωνικότητά σου. Το ευτύχημα είναι, ότι η ισχυρογνωμοσύνη σου, που ώρες - ώρες δε σ’ αφήνει να δεις καθαρά, σήμερα μένει στην άκρη, παραδέχεσαι ότι κάποιες φορές πρέπει να ακούς τους γύρω σου κι αυτό θα σε βοηθήσει πραγματικά, άμεσα, αλλά και λίγο αργότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Αιγόκερε, σήμερα θα πάει πολύ καλά. Θα συζητήσεις με το ταίρι σου και θα βρείτε λύσεις σε πολλά θέματα που σας προβληματίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις βάλει μια σωστή σειρά στο χώρο της εργασίας σου, Αιγόκερε. Προσπάθησε σήμερα να μη χαλάσεις κάτι από το φόρτο που θα έχεις. Στα οικονομικά, πρέπει να μπεις σε πρόγραμμα απέναντι στα προβλήματα του παρελθόντος. Απόφυγε να κάνεις αγορές, διότι θα παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.

Υδροχόος
Γενικά
Ψάχνεις, Υδροχόε, για ένα μέντορα που θα σε βοηθήσει και θα σου ανοίξει δρόμους στην εσωτερική σου αναζήτηση. Το καλό με σένα είναι, ότι πάντα αποδεικνύεσαι άτομο άκρως κοινωνικό και πραγματικά δε θα δυσκολευτείς πολύ να βρεις αυτό που ζητάς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι καταστάσεις στη σχέση σου, Υδροχόε, σήμερα θα είναι πολύ καλές, αν δώσεις τις ευκαιρίες στο ταίρι σου, να κινηθεί άνετα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι κι αν κάνεις στον χώρο της εργασίας σου, Υδροχόε, πρέπει να κινηθείς με απόλυτη μυστικότητα. Βάλε προγραμματισμό στα οικονομικά σου, αφού έχεις κάνει πολλά έξοδα και βρέθηκες εκτός προϋπολογισμού.

Ιχθύες
Γενικά
Έχεις μία έντονη διάθεση, Ιχθύ, να βρεθείς με το πιο στενό πρόσωπο του κοινωνικού σου κύκλου, οπότε εκμεταλλεύσου αυτή την πολύ καλή ευκαιρία, επικοινώνησε μαζί του και θα δεις, ότι σύντομα θ’ απολαμβάνεις μαζί του μία αρκετά γεμάτη μέρα, με ουσιαστικές συζητήσεις, αλλά και κάποια ώρα χαλάρωσης που θα χαρείτε αμφότεροι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ιχθύ, μπορείς να συζητήσεις με το σύντροφό σου για να βελτιώσεις τις συνθήκες της σχέσης σας. Αν δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις ότι αυτή την περίοδο θα σου έρθουν τα καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Για αλλαγές που θα γίνουν στη δουλειά σου, Ιχθύ, καλό είναι να προετοιμαστείς, ώστε να έχεις την επιτυχία που θέλεις. Μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά σου, διαφορετικά θα βγεις από το πρόγραμμά σου.

oroskopos.gr









ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ # ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ # ΑΓΓΕΛΙΚΗ # ΖΕΡΝΟΥ # ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ # ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια