ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

28η Οκτωβρίου – Παρέλαση: «Προδότη, ντροπή σου»! Μικροένταση στην Αθήνα! video

Μια μικρή έντασης καταγράφηκε στην παρέλαση της Αθήνας για την 28η Οκτωβρίου. Η γυναίκα με την σημαία της Βεργίνας και η απομάκρυνση...



Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή τη στιγμή η μαθητική παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου, στο κέντρο της Αθήνας, παρουσία εκπροσώπων της πολιτικής, πολιτειακής και στρατιωτικής ηγεσίας της χώρας, καθώς επίσης και πλήθους κόσμου.

Ένταση στην παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου!                                      

Πάντως, ενώ όλα κυλούσαν ομαλά, σημειώθηκε μια μικροένταση! Ενώ η παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου βρισκόταν σε εξέλιξη, μια γυναίκα που συμμετείχε σε αυτήν, κρατώντας μια σημαία με τον ήλιο της Βεργίνας, κοντοστάθηκε μπροστά στους επισήμους!

Η παρέλαση ουσιαστικά διακόπηκε, με την γυναίκα κοιτά τους επισήμους.Ένας άνδρας φαίνεται να κατευθύνεται στο σημείο και να την απομακρύνει.
Η γυναίκα συνεχίζει να παρελαύνει αλλά με… πλάτη στους υπόλοιπους, έχοντας ουσιαστικά το βλέμμα της ακόμη στους επισήμους.


Ακούγεται μάλιστα να φωνάζει «προδότη, ντροπή σου«, χωρίς να είναι βέβαιο αν το έλεγε στους επισήμους ή στον άνδρα που την απομάκρυνε.

Δείτε το βίντεο


Όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, αντί για τμήματα παρελάσεων από επιλεγμένα σχολεία, συμμετέχουν όλα τα σχολεία της Α΄ Αθηνών (δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια).


Με τον σημαιοφόρο τους και πέντε παραστάτες το καθένα.

Πριν την έναρξη της παρέλασης, κατατέθηκαν στεφάνια στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Αυτά κατατέθηκαν εκ μέρους της πολιτικής, πολιτειακής και στρατιωτικής ηγεσία της χώρας.

Έγινε η ανάκρουση του εθνικού ύμνου και εκ μέρους της κυβέρνησης, ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστας Γαβρόγλου, επιθεώρησε το στρατιωτικό άγημα.

Παρέλαση και στην Θεσσαλονίκη
Με τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στην παραλιακή λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου ολοκληρώνονται οι τριήμερες εορταστικές εκδηλώσεις και στη Θεσσαλονίκη για την 28η Οκτωβρίου.

Την παρέλαση παρακολουθούν οι Πρόεδροι της Ελληνικής και της Ιταλικής Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και Σέρτζιο Ματαρέλα, και οι υπουργοί Αμυνας της Ελλάδας και της Κύπρου Πάνος Καμμένος και Σάββας Αγγελίδης. Μετά τη λήξη της παρέλασης οι κ.κ. Παυλόπουλος και Ματαρέλα θα μεταβούν στην Κεφαλονιά για να παραστούν στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν εκεί.

Ρεπορτάζ: Ειρήνη Μιλή

newsit.gr










ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ # ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ # ΑΓΓΕΛΙΚΗ # ΖΕΡΝΟΥ # ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ # ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια