ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Συγκλονιστική ιστορία: Δίδυμα κορίτσια αποκάλυψαν ότι είναι τρανσέξουαλ και χειρουργήθηκαν μαζί! (φωτό)

Γεννήθηκαν με ελάχιστα λεπτά διαφορά. Η Τζασλίν και η Τζένιφερ ήταν μονοζυγωτικά δίδυμα από τη Βαλτιμόρη. Μοιράζονταν όνειρα, συναισθήματα, στιγμές, ζωές. Και όμως δεν μοιράστηκαν το μεγαλύτερο μυστικό τους. Ότι και οι δύο ήταν ομοφυλόφιλες και επιθυμούσαν να αλλάξουν φύλο…




Μεγαλώνοντας επέλεγαν να φορούν αγορίστικα ρούχα, να παίζουν τον ρόλο του μπαμπά ή του αδερφού όταν έπαιζαν «νοικοκυριό» με άλλα παιδιά, ενώ στην εφηβεία ερωτεύονταν συμμαθήτριές τους. Πήγαιναν σε αυστηρό εκκλησιαστικό σχολείο, ενώ επίσης η οικογένειά τους ήταν αυστηρών ηθών και τα δύο κορίτσια καταπίεζαν να αποκαλύψουν την αληθινή τους φύση. Ώσπου, γύρω στα 16 αποφάσισαν να μοιραστούν αυτό που βασάνιζε τις ψυχές τους.

Ομολόγησε η μία στην άλλη ότι είναι ομοφυλόφιλη ενώ στην ηλικία των 18 μπήκαν και οι δύο στη διαδικασία να κάνουν επέμβαση αλλαγής φύλου. Μπήκαν σε θεραπεία τεστοστερόνης, «έκοψαν» το στήθος, υπεβλήθησαν στις απαραίτητες επεμβάσεις και ξαναγεννήθηκαν.

Ο Τζακ και ο Τζέις είναι πλέον 23 ετών και ζούνε από την αρχή τη ζωή τους, ευτυχισμένοι μέσα στη φύση που εκείνοι επέλεξαν για τους ίδιους.

Οι δύο εγκληματολόγοι μοιράζονται σήμερα την ιστορία τους για να εμπνεύσουν και άλλους που έχουν περάσει από αυτήν τη σκληρή φάση για να μην καταπιέζουν τα θέλω τους και να ομολογούν την αλήθεια τους.

Ο Τζακ που πλέον είναι αναπληρωτής σερίφης έχει αρραβωνιαστεί ενώ ο Τζέις έχει μία ευτυχισμένη σχέση. Και οι δύο θυμούνται τα χρόνια που δέχονται bullying από φίλους και συναδέλφους λόγω της τρανσέξουαλ φύσης τους.

Πηγή: Daily Mail










ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ # ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ # ΑΓΓΕΛΙΚΗ # ΖΕΡΝΟΥ # ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ # ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια