ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Δείτε live την στρατιωτική παρέλαση στην Θεσσαλονίκη

ΟΙ ΕΠΕΤΕΙΑΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ «ΟΧΙ»

Ξεκίνησε η στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης στην Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.


Το «παρών» στην παρέλαση δίνουν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος και ο πρόεδρος της Ιταλικής Δημοκρατίας, Σέρτζιο Ματαρέλα.

Παρακολουθήστε ζωντανά τις εκδηλώσεις και την παρέλαση:


Ο Ιταλός πρόεδρος έρχεται στην Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσει την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου και αναμένεται να ζητήσει επισήμως συγγνώμη για λογαριασμό της χώρας του για τα δεινά που προκάλεσε ο πόλεμος αυτός και τα όσα επακολούθησαν, στον ελληνικό λαό.

Θα είναι η πρώτη φορά που από πλευράς Ρώμης θα γίνει κάτι τέτοιο, και μάλιστα στο ανώτατο επίπεδο, ενώ δεν υπολείπεται συμβολισμών και η παρουσία στη στρατιωτική παρέλαση του ίδιου του προέδρου της Δημοκρατίας της Ιταλίας.

Η στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη γίνεται κάτω απο δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, αφού την ίδια ώρα έχουν προγραμματιστεί και συγκεντρώσεις οργανώσεων κατά της συμφωνίας των Πρεσπών. 

Μετά την ολοκλήρωση της παρέλασης θα ακολουθήσει αεροπορική επίδειξη από μαχητικό αεροσκάφος F 16 της Ομάδας «Ζευς».

Το πρόγραμμα:

Ώρα 10.30΄: Κατάθεση στεφάνου από την Α.Ε. τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κύριο Προκόπιο Παυλόπουλο, στο Ηρώο του Γ΄ Σώματος Στρατού.
Κατά τη στιγμή της κατάθεσης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Η έναρξη της σιγής σημαίνεται με βολή από το Πυροβολείο των «Χιλίων Δέντρων», το ίδιο και η λήξη που συμπίπτει με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

Στην τελετή κατάθεσης παρευρέθηκαν τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, ο Στρατηγός Διοικητής Γ΄ Σώματος Στρατού, οι Γενικοί Γραμματείς, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ενώ οι λοιπές Πολιτικές και Προξενικές Αρχές κατά την κρίση τους.
Ώρα 11.00΄: Άφιξη της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας στο χώρο της εξέδρας της παρέλασης (Λεωφόρος Μεγάλου Αλεξάνδρου).

Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πειραιά λόγω παρελάσεων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις είναι σήμερα σε ισχύ για την στρατιωτική παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.
Η παρέλαση θα ξεκινήσει στις 11.00. Μέχρι και το τέλος της απαγορεύεται η κυκλοφορία, η στάση και στάθμευση όλων των οχημάτων στους παρακάτω δρόμους της πόλης:
Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Γ. Παπανδρέου, στο τμήμα της από Μ.Αλεξάνδρου μέχρι την οδό Μητρ.Κυδωνιών.
30ης Οκτωβρίου, καθ’ όλο το μήκος της.
Μ.Μπότσαρη – Καραϊσκάκη – 25ης Μαρτίου, Π.Συνδίκα, Παρασκευοπούλου, Χατζή, 28ης Οκτωβρίου, στα τμήματά τους από τη Λεωφ. Βασ. Όλγας μέχρι τη Λεωφ. Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Παύλου Μελά, στο τμήμα της από την πλατεία Λ.Πύργου μέχρι την οδό Τσιμισκή.
Γ΄ Σεπτεμβρίου, στο τμήμα της από τη Λεωφ. Μ.Αλεξάνδρου μέχρι τη Λ.Στρατού.
Στρ. Ναπολ. Ζέρβα, καθ’ όλο το μήκος της.
Εθν. Αμύνης, στο τμήμα της από την οδό Τσιμισκή μέχρι τη Λ.Νίκης.
Γκύζη, καθ’ όλο το μήκος της.
Μέχρι πέρατος της παρέλασης, λόγω της παράταξης των μηχανοκίνητων τμημάτων, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στους παρακάτω δρόμους της πόλης:
Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Γ. Παπανδρέου, στο τμήμα της από Μ.Αλεξάνδρου μέχρι την οδό Μητρ.Κυδωνιών.
30ης Οκτωβρίου, καθ’ όλο το μήκος της.
Από ώρα 07.00΄ σταδιακά και μέχρι πέρατος της παρέλασης, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στους παρακάτω δρόμους της πόλης:
Μ.Μπότσαρη – Καραϊσκάκη – Καλλιδοπούλου, 25ης Μαρτίου, Π.Συνδίκα, Παρασκευοπούλου, Χατζή, 28ης Οκτωβρίου, στα τμήματά τους από τη Λεωφ. Βασ. Όλγας μέχρι τη Λεωφ. Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Στρατηγού Κακαβού.
Παύλου Μελά, στο τμήμα της από την πλατεία Λ.Πύργου μέχρι την οδό Τσιμισκή.
Σουλιώτη, στο τμήμα της από τη Καλλιδοπούλου μέχρι την οδό Στρ.Κακαβού.
Εθν. Αμύνης, στο τμήμα της από την οδό Τσιμισκή μέχρι τη Λ.Νίκης.
Θα απαγορευτεί η στάση και στάθμευση όλων των οχημάτων στους παρακάτω δρόμους της πόλης:
Αγίας Τριάδος, στο τμήμα της από την Λ.Μ.Αλεξάνδρου μέχρι την οδό Βασ.Γεωργίου, κατά το
χρονικό διάστημα από ώρα 15.00΄ της 25-10-2018 μέχρι ώρα 15.00΄ της 28-10-2018.
Στο παρκινγκ, που βρίσκεται όπισθεν της εξέδρας των επισήμων της παρέλασης επί της οδού Αθαν.Σουλιώτη, κατά το χρονικό διάστημα από ώρα 16.00΄ της 27-10-2017 μέχρι πέρατος της παρέλασης της 28-10-2017.
Στρατηγού Κακαβού, κατά το χρονικό διάστημα από ώρα 16.00΄ της 27-10-2018 μέχρι πέρατος της παρέλασης της 28-10-2018.
Αθαν.Σουλιώτη, στο τμήμα της από τη Καλλιδοπούλου μέχρι την οδό Στρ.Κακαβού, κατά το χρονικό διάστημα από ώρα 16.00΄ της 27-10-2018 μέχρι πέρατος της παρέλασης της 28-10-2018.
Καλλιδοπούλου, στο τμήμα της από τη Λεωφ. Βασ. Όλγας μέχρι τη Λεωφ. Μεγάλου Αλεξάνδρου, κατά το χρονικό διάστημα από ώρα 16.00΄ της 27-10-2018 μέχρι πέρατος της παρέλασης της 28-10-2018.

Ανάλογα με τις κυκλοφοριακές συνθήκες, διακοπές της κυκλοφορίας θα γίνουν και στους γύρω δρόμους.

Για τις παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχει εκδοθεί σχετική Απόφαση από την Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.
«Πρωινές ώρες της Κυριακής (28-10-2018), λόγω των παρελάσεων σε Δήμους και Δημοτικές Κοινότητες του Νομού μας, ενδέχεται να υπάρξουν μικρής έκτασης κυκλοφοριακά προβλήματα.
Παρακαλούνται οι κύριοι οδηγοί να απομακρύνουν τα οχήματά τους από τους παραπάνω αναφερομένους δρόμους.

Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας, η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης θα λάβει αυξημένα μέτρα τροχαίας, με το σύνολο της δυνάμεώς της και στις καίριες διασταυρώσεις θα υπάρχουν ρυθμιστές τροχονόμοι», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης».

Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν σε Αθήνα και Πειραιά

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με απαγόρευση στάσης και στάθμευσης, έχει προαναγγείλει η αστυνομία για την μαθητική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στους Δήμους Αθήνας και Πειραιά.
Σύμφωνα με την αστυνομία η κυκλοφορία σε Αθήνα και Πειραιά θα διακοπεί νωρίτερα στις εξής οδούς και λεωφόρους:


Δήμος Αθηναίων (κεντρική παρέλαση), από τις 09:00 μέχρι να ολοκληρωθεί η μαθητική παρέλαση: Λ. Βασ. Αμαλίας, και Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου), σε όλο το μήκος τους και στις καθέτους αυτών μέχρι την πρώτη παράλληλο. Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Κων/νου και της οδού Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.

Δοξολογία στον Καθεδρικό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών. Από τις 06:00 μέχρι να ολοκληρωθεί η μαθητική παρέλαση: Μητροπόλεως, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλη οδό. Λ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Δήμος Πειραιά, από τις 06:00 μέχρι τις 14:00: 34ου Πεζικού Συντάγματος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ομηρίδου Σκυλίτση και Ελ. Βενιζέλου. Ηρώων Πολυτεχνείου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ελ. Βενιζέλου και 2ας Μεραρχίας. Βασ. Γεωργίου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Εθν. Αντιστάσεως και Γρηγ. Λαμπράκη.

eleftherostypos.gr












ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ # ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ # ΑΓΓΕΛΙΚΗ # ΖΕΡΝΟΥ # ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ # ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια