ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ζώδια: Αστρολογικές Προβλέψεις Σαββάτου 10-11-2018

Καθημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια .Εργασία, Καριέρα, Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ...Καθημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια .Εργασία, Καριέρα, Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ...



Κριός
Γενικά
Η ειλικρίνειά σου, Κριέ, «καίει» το πρόσωπό σου και θα σε κάνει σήμερα να κρατήσεις δίπλα σου άτομα, που είναι τα σωστά για σένα. Η νευρικότητα σε εγκαταλείπει και οι συζητήσεις με τα πρόσωπα που πλέον επιλέγεις να βρίσκονται κοντά σου, θα είναι πολύ εποικοδομητικές. Οι όποιες διαφωνίες σε οδηγούν σε διαλόγους, που τελικά μόνο θετικά πράγματα θα σε κάνουν ν’ αποκομίσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα έρθεις σήμερα πιο κοντά στο ταίρι σου, Κριέ, και θα του μιλήσεις για όλα αυτά που σε απασχολούν. Εκφράσου χωρίς δισταγμούς. Αν δεν υπάρχει αυτή την περίοδο ταίρι στη ζωή σου, να ξέρεις ότι πολύ σύντομα φτάνει μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Κριέ, σήμερα θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κρατήσεις τις ισορροπίες χωρίς να κάνεις κάποια αλλαγή. Ορισμένα σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου, σήμερα θα μείνουν σε στασιμότητα. Μην απορρίψεις όμως ακόμη κάτι. Κινήσου στους ίδιους ρυθμούς και τελικά όλα θα πάνε όπως τα θέλεις.

Ταύρος
Γενικά
Σήμερα, Ταύρε μου, είναι η μέρα που θα συνειδητοποιήσεις ότι δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι τόσο εύκολα και να λες τα πάντα για εσένα, καθώς αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον σου. Ένα φιλικό σου άτομο, μεγαλύτερό σου σε ηλικία, θα σε συμβουλεύσει για πως ν’ αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα. Φρόντισε όλη την ημέρα οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες, χωρίς να λες πολλές κουβέντες .

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δείξε σήμερα τις ρομαντικές κι ερωτικές πλευρές του εαυτού σου, Ταύρε. Θα νιώσεις καλύτερα, ενώ θα περάσει όμορφα και το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις ότι σε περιμένουν πολλές ευκαιρίες, που θα φέρουν και την καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου, Ταύρε, που πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να φτάσεις πιο εύκολα στους στόχους σου. Εξακολουθείς να ξοδεύεις πολλά χρήματα και να κάνεις κινήσεις που σε φέρνουν εκτός προγράμματος. Μη συνεχίζεις την ίδια τακτική.

Δίδυμοι
Γενικά
Η περιέργειά σου, Δίδυμέ μου, ίσως σήμερα να σε φέρει σε δύσκολη θέση με αγαπημένα σου άτομα. Εσύ μπορεί να ρωτάς από πραγματικό ενδιαφέρον, οι γύρω σου όμως δεν είναι πάντα σε θέση να το διακρίνουν. Φρόντισε να έχεις μεγαλύτερη διαλλακτικότητα και να μην πιέζεις καταστάσεις. Άσε τους άλλους να πάρουν το χρόνο τους και είναι βέβαιο, πως όταν είναι έτοιμοι ψυχικά, θα σου ανοίξουν την καρδιά τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Εξωτερίκευσε τα συναισθήματά σου στο ταίρι σου, Δίδυμε, για να ισορροπήσεις το κενό που είχες στη σχέση σου κατά το παρελθόν. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις πως η μοναξιά σου τώρα θα σταματήσει, αφού θα κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα υπάρξουν μερικά προβλήματα, Δίδυμε, προερχόμενα από τους συνεργάτες σου. Φρόντισε με πολλή ηρεμία να αντιμετωπίσεις τις δυσάρεστες εξελίξεις που θα τα ακολουθήσουν. Καλό είναι σήμερα να αποφύγεις τις βιαστικές συμφωνίες. Απέναντι σε έξοδα που μπορεί να προκύψουν, να κινηθείς με σύνεση.

Καρκίνος
Γενικά
Το ενδιαφέρον σου, η αγάπη και η τεράστια αγκαλιά σου, Καρκίνε, είναι ανοιχτά για τα οικογενειακά σου πρόσωπα. Να θυμάσαι όμως, ότι δεν χρειάζεται να γίνεσαι πιεστικός. Να ξέρεις ότι τα δικά σου άτομα, όταν έχουν τα προβλήματά τους, ξέρουν ότι θα είσαι δίπλα τους, πως θα τα βοηθήσεις και ότι μπορούν να σε εμπιστευτούν απόλυτα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις έντονο εκνευρισμό, Καρκίνε μου, για κάποια πράγματα που γίνονται στη σχέση σου. Όμως με χαμηλούς τόνους, μπορείς να βρεις τη χρυσή τομή. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι τώρα έρχονται τα καλύτερα για σένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, σήμερα θα πάνε πολύ καλά. Φρόντισε μόνο να βάλεις ένα πρόγραμμα στις προτεραιότητες που έχεις, για να τα βγάλεις όλα εις πέρας. Μέρα που θα έχει αρκετά έξοδα. Απόφυγε τις σπατάλες και προσπάθησε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

Λέων
Γενικά
Σήμερα, Λέων, θα ξεκαθαρίσεις σε ένα φιλικό σου άτομο κάποιες καταστάσεις και συγκεκριμένα, ότι τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά, παρόλο που εσύ από τη δική σου πλευρά θα είσαι βράχος ακλόνητος. Θα προσπαθήσεις να βρεις τρόπους για να το βοηθήσεις και να το κάνεις να αισθανθεί περισσότερη ηρεμία. Θα σου πάρει αρκετό χρόνο βέβαια, αλλά η αρωγή σου τελικά θα αποδειχθεί πολύτιμη. Προσπάθησε μόνο να βρεις και λίγες στιγμές για σένα, αφού τον τελευταίο καιρό έχεις παραμελήσει δικά σου βασικά θέματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δες σήμερα το σύντροφό σου με περισσότερο ρομαντισμό, Λέων, και πες του πράγματα που θα τον κάνουν να νιώσει καλύτερα. Αν δεν υπάρχει ταίρι στη ζωή σου, η περίοδος είναι πολύ ευνοϊκή για να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, Λέων, σήμερα πρέπει να προσέχεις τις συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Μπορεί οι επιλογές σου να είναι σωστές, αλλά χρειάζονται σκέψη. Στα οικονομικά σου, παρουσιάζονται ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς. Θα σου φέρουν πολύ καλά εισοδήματα στο μέλλον.

Παρθένος
Γενικά
Η σιωπή σου σήμερα, Παρθένε, θ’ αποδειχθεί χρυσός. Καταλαβαίνεις ότι όσο και να προσπαθείς να συμβουλέψεις ένα φιλικό σου άτομο, αυτό δεν μπορεί να καταλάβει αυτά που του λες. Η καλύτερη τακτική είναι να του δώσεις να καταλάβει, ότι η πορεία που έχει αυτή τη στιγμή, είναι ανεξέλεγκτη. Μην απογοητεύεσαι και στη συνέχεια θα διαπιστώσεις, ότι οι κινήσεις σου μόνο καλό μπορούν να του κάνουν στην παρούσα κατάσταση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να δώσεις πάρα πολλά στο ταίρι σου, Παρθένε, αρκεί πρώτα να το κάνεις να το καταλάβει. Μην έχεις δεύτερες σκέψεις για τα συναισθήματά σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, ετοιμάσου, αφού θα έρθουν ξαφνικά καινούργιες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό σου τομέα, Παρθένε μου, σήμερα πρέπει να κάνεις μεγάλο αγώνα για να φτάσεις στους στόχους σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να έχουν μια ισορροπία. Απόφυγε σήμερα τα πολλά έξοδα.

Ζυγός
Γενικά
Σήμερα, Ζυγέ μου, οι σκέψεις σου θα είναι ασταμάτητες και θα έχεις πάρα πολλούς προβληματισμούς για κάποιο φιλικό σου πρόσωπο. Έχει αναρίθμητες αναποδιές, τις οποίες άφησε πάνω σου για να λύσεις. Η δυναμικότητα του χαρακτήρα σου το κάνει να νιώθει ότι πρέπει να στηριχτεί σε σένα. Ξέρεις, ευτυχώς, καλά τι σου γίνεται και οι κινήσεις σου είναι πάντα μετρημένες, οπότε θα δώσεις λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Αυτό θα σε γεμίσει ικανοποίηση και να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ζυγέ, μίλα με το ταίρι σου για το πώς βλέπεις τη σχέση σας και για τη μελλοντική πορεία της. Έτσι, θα γίνουν πολλά πράγματα καλύτερα. Αν ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι, μην προβληματίζεσαι, αφού γρήγορα θα κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς στα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, σήμερα να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες που θα σου φέρουν επιτυχία. Στα οικονομικά σου δε θα τα πας άσχημα. Έρχονται και κάποια χρήματα από εκκρεμότητες που υπήρχαν στο παρελθόν.

Σκορπιός
Γενικά
Οι σκέψεις που έχεις, Σκορπιέ μου, είναι πάρα πολλές και μερικές από αυτές σε θλίβουν. Είσαι από τα δυναμικά ζώδια και βρίσκεις λύσεις, ακόμη κι εκεί που φαίνεται ότι δεν υπάρχουν. Μπορείς, λοιπόν, να προοδεύσεις κι έχεις τη δύναμη να πας παρακάτω. Το οικογενειακό σου περιβάλλον θα σε καταλάβει και θα βοηθήσει σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να περνάς αυτή τη μέρα. Σε βεβαιώνω, ότι μπαίνεις σε μία περίοδο, που τα πράγματα θα πάνε πάρα πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το ταίρι σου μπορεί να σου δώσει πάρα πολλά, Σκορπιέ, αρκεί πρώτα εσύ να το καταλάβεις. Μην το βλέπεις πάντα με κριτικό μάτι. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, να είσαι σε ετοιμότητα, αφού ξαφνικά θα προκύψει μια καινούργια γνωριμία, που θα σε ικανοποιήσει αρκετά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό σου τομέα, Σκορπιέ, σήμερα μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά και να διορθώσεις πολλές καταστάσεις, που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό. Θέλεις να βελτιώσεις κι άλλο τα οικονομικά σου. Κάνε σχετικές συζητήσεις και θα έχεις επιτυχία.

Τοξότης
Γενικά
Σήμερα, Τοξότη, θα ασχοληθείς με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Θα παρατηρήσεις ότι κάποιο πρόσωπο έχει κλειστεί στον εαυτό του και δεν εξωτερικεύει τα συναισθήματά του. Εσένα ίσως να μην ακούσει, αλλά μπορείς να βάλεις κάποιο τρίτο άτομο να του μιλήσει, ώστε να ανοιχτεί. Θα ξεκινήσει ένας κύκλος συζητήσεων, όπου η βοήθειά σου θα παίξει καθοριστικό ρόλο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αυτή την περίοδο, Τοξότη, το ταίρι σου αγωνίζεται για να τακτοποιήσει κάποιες δικές του ανάγκες. Φρόντισε να του σταθείς και να το κάνεις να νιώσει καλύτερα ψυχικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δημιουργηθούν προβλήματα στη δουλειά σου, Τοξότη, που, αν δεν αναλάβεις δράση βάζοντας μερικά πράγματα σε τάξη, θα σε ταλαιπωρήσουν. Τα προβλήματα στα οικονομικά σου συνεχίζονται, αλλά δε χρειάζεται ν’ απογοητεύεσαι, αφού τα πράγματα θ’ αρχίσουν να ισορροπούν.

Αιγόκερως
Γενικά
Σήμερα, Αιγόκερέ μου, θα έχεις έντονο εκνευρισμό από την αφέλεια και την ανωριμότητα κάποιου δικού σου ατόμου. Φρόντισε να κρατήσεις τις ισορροπίες, αφού με τα νεύρα δε θα καταφέρεις κάτι. Προσπάθησε να πλησιάσεις σε αυτό το άτομο και να το κάνεις να εξωτερικευτεί, ώστε να καταλάβεις τι είναι αυτό το οποίο θέλει. Θα διαπιστώσεις, ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο νόμιζες. Δώσε τις συμβουλές σου και να ξέρεις, ότι όλα θα πάνε πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα έχεις σήμερα έντονο το συναίσθημα της απομόνωσης, Αιγόκερέ μου. Καλό είναι να μιλήσεις στο σύντροφό σου και να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα, για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, πάνε αρκετά καλά, αλλά χρειάζεται να δώσεις ακόμη πιο πολλά, για να φτάσεις στην επιτυχία. Στα οικονομικά σου, σήμερα θα υπάρχουν έντονα στο μυαλό σου οι υποχρεώσεις που έχεις και σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό. Αρχίζει πάντως μια περίοδος που πολλές καταστάσεις σταδιακά θα ισορροπούν.

Υδροχόος
Γενικά
Σήμερα, Υδροχόε μου, θα φτάσεις στα όριά σου, επειδή νομίζεις ότι μερικά άτομα μπορεί να σε υποτιμούν. Η ανοχή σου πλησιάζει πλέον στο τέλος της. Έχεις πάρει την απόφαση να τα πεις όλα έξω από τα δόντια και να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις, οι οποίες είναι προβληματικές. Μπορείς να το κάνεις αυτό, αφού θα σε οδηγήσει στην ψυχική σου ηρεμία και θα σε βοηθήσει να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα, Υδροχόε, να συζητήσεις με το ταίρι σου για προβλήματα της σχέσης σας, καθώς στο τέλος θα καταλήξουν σε εντάσεις. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μην αφήσεις ανεκμετάλλευτες κάποιες ευκαιρίες που μπορεί να σου παρουσιαστούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στη δουλειά σου, Υδροχόε, μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά πρέπει να έχεις ετοιμάσει λεπτομερή προγραμματισμό. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να κάνεις σωστή διαχείριση, για να βγεις από το αδιέξοδο.

Ιχθύες
Γενικά
Οι πάρα πολλές υποχρεώσεις σου, Ιχθύ, σε κάνουν μερικές φορές να νιώθεις εγκλωβισμένος μέσα στις καταστάσεις που σε περιβάλλουν. Δε χρειάζεται να πανικοβάλλεσαι, ούτε να εκνευρίζεσαι με ανθρώπους που δεν μπορούν να καταλάβουν το δικό σου σκεπτικό. Εσύ ήδη προχωράς πιο μπροστά από τις συνθήκες. Πάρα πολλά προβλήματα, τα οποία υπάρχουν αυτή την περίοδο, θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο και ευχάριστα γεγονότα θα σε κάνουν να χαρείς ιδιαίτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Ιχθύ, θα πάει πολύ καλά. Φρόντισε σήμερα να κάνεις τις προτάσεις σου στο ταίρι σου, για να περάσετε όμορφα κι οι δύο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ιχθύ, σήμερα θα πάνε αρκετά καλά, αρκεί να μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, να περάσουν χαμένες. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις κινήσεις για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου. Είσαι σε περίοδο, που πολλές καταστάσεις θα ισορροπήσουν.

oroskopos.gr











ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ



ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

JOY > FLOWERS > ΤΣΑΟΥΣΟΓΛΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ> ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΑ > ΣΤΟΛΙΣΜΟΙ > ΓΑΜΩΝ> ΒΑΠΤΙΣΗΣ EAK > SERVICE: ΕΑΚ > ΈΚΔΟΣΗ > ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ > ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ > ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ > ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ > ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ > ΧΡΗΣΤΟΣ> ΤΑΣΟΣ > ΔΗΜΗΤΡΗΣ > KORILLIS > COMPUTING > LAPTOP >TAMPLETS > SMART > SMARTPHONE> SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius > service> smartphone> iphone> samsung> service >Επισκευή > Υπολογιστών > laptop

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ > ΑΓΓΕΛΙΚΗ > ΖΕΡΝΟΥ > ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ> ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ >

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια