ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Πανελλήνιο σοκ: 15χρονος υπέστη ανεύρυσμα εγκεφάλου!

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ!

Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του 15χρονου μαθητή που υπέστη διάχυτη αιμορραγία εγκεφάλου – Ευχάριστα τα νέα – Νοσηλεύεται εδώ και 10 ημέρες στην Νευροχειρουργική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας!



Ευχάριστα είναι τα νέα για την κατάσταση του 15χρονου μαθητή από την Πάφο ο οποίος στις 20 Νοεμβρίου, έχασε τις αισθήσεις του ενώ βρισκόταν σε αίθουσα διδασκαλίας και σωριάστηκε στο έδαφος. Ο μαθητής όπως είχαμε αναφέρει, μετά από εξέταση αξονικής τομογραφίας διαπιστώθηκε πως υπέστη διάχυτη αιμορραγία εγκεφάλου. Η είδηση αυτή είχε προκαλέσει ανησυχία για τον νεαρό στο παγκύπριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, 10 ημέρες μετά, τα νέα που φτάνουν από την Νευροχειρουργική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, είναι ευχάριστα. Συγκεκριμένα, σήμερα ο 15χρονος μαθητής βγήκε από τον αναπνευστήρα. Όπως μας αναφέρθηκε, θα παραμείνει ακόμη στην κλινική μέχρι να αναρρώσει εντελώς.

Να θυμίζουμε πως την ίδια ημέρα που σημειώθηκε το συμβάν, ο μαθητής υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση που κράτησε περισσότερο από πέντε ώρες.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο 15χρονος μαθητής έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις του και βρέθηκε στο πάτωμα ενώ βρισκόταν με τον καθηγητή του και τους συμμαθητές του στην αίθουσα διδασκαλίας.

Τα υπόλοιπα παιδιά και ο καθηγητής που παρέδιδε εκείνη την στιγμή είδαν τον νεαρό μαθητή να σωριάζεται στο έδαφος, θεωρώντας ότι πρόκειται για κάποιο επιληπτικό επεισόδιο. Ο μαθητής αν και είχε τις αισθήσεις του δυσκολευόταν να επικοινωνήσει και όταν του ζήτησαν τον αριθμό του τηλεφώνου των γονιών του, το έγραψε αφού δεν μπορούσε να μιλήσει.

Ασθενοφόρο τον παρέλαβε από το σχολείο και τον μετέφερε στο Nοσοκομείο Πάφου όπου και υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία η οποία έδειξε διάχυτη αιμορραγία εγκεφάλου.

Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο γενικό νοσοκομείο Λευκωσίας όπου υποβλήθηκε στην πολύωρη επέμβαση και ευχόμαστε ότι η κατάσταση του θα εξελιχτεί θετικά.

Στο μεταξύ, τόσο το Υπουργείο Υγείας όσο και το Υπουργείο Παιδιάς βρίσκεται συνεχώς κοντά στην οικογένειας του 15χρονου

athensmagazine.gr


ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια