ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Βρέθηκε νεκρός από καραμπίνα ο 63χρονος που είχε εξαφανιστεί στην Κέρκυρα.

Ο 63χρονος είχε φύγει το πρωί της Κυριακής από το σπίτι του και δεν επέστρεψε, ενώ οι οικείοι του δήλωσαν την εξαφάνιση του τα ξημερώματα της Δευτέρας, σύμφωνα με το corfunews.gr.


Η ιατροδικαστική εξέταση επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για δολοφονία με καραμπίνα και δυο πυροβολισμούς,

Ωστόσο, όπως επισημαίνεται στο ρεπορτάζ, πρόκειται για δύσκολη υπόθεση, καθώς, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι καταθέσεις μαρτύρων και οικείων του άτυχου 63χρονου δεν βοήθησαν ώστε να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Παράλληλα, η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας που διερευνά την υπόθεση έχει καταλήξει πως το σημείο που βρέθηκε η σωρός του άνδρα ταυτίζεται και με τον τόπο του εγκλήματος, καθώς βρέθηκαν στο ίδιο σημείο προσωπικά του αντικείμενα, που πιθανότατα κρατούσε πριν την εγκληματική σε βάρος του επίθεση, καθώς και μεγάλη ποσότητα αίματος.


Την υπόθεση δυσκολεύει δε, ακόμη το γεγονός ότι επρόκειτο για έναν εργάτη, ήσυχο άνθρωπο ο οποίος δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις αστυνομικές αρχές ούτε είχε ποτέ διενέξεις με συγχωριανούς του. Στο καφενείο δε, που πήγαινε συχνά, δεν ήρθε ποτέ αντιμέτωπος με τσακωμούς ή διαφωνίες ενώ στα στέκια που σύχναζε δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα,όπως αναφέρει το corfunews.gr.

europost.gr



ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια